wzsolt_1.6_16V Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Hát szörnyűlködve nézem ezeket a képeket amiket felraktok. Áldom az eszemet (ill. ezt a fórumot ahol ajánlottátok) , hogy amint hozzám került az autó még az első tél előtt dobbetéteztem. Utoljára ilyen küzdelmet a ladámmal vívtam. Nem irigyellek benneteket. Részvétem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Hát szörnyűlködve nézem ezeket a képeket amiket felraktok. Áldom az eszemet (ill. ezt a fórumot ahol ajánlottátok) , hogy amint hozzám került az autó még az első tél előtt dobbetéteztem. Utoljára ilyen küzdelmet a ladámmal vívtam. Nem irigyellek benneteket. Részvétem. Hát akkor szép az élat ha zajlik.. :D Dobbetét...nagyon jó dolog, nem is értem miért nincs benne gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya183 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sziasztok! Nem jövök rá sehogyan hogy a GSI rendszámtámbla tartója hogyan megy fel a csomagtérajtóra...:( Nem hiszem hogy csak a rendszámnál a 2 csavar fogná fel.... viszont vannak ilyen fülek a hátuján a szélén is, nem tudom miért. Nem tud valaki segíteni hogy mi hibádzik? Kell még valami alá hogy megfogja?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya183 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Bocsi ha valaki nem jönne rá, a rendszám keret alatti fekete müanyagról beszélek ( lámpátol lámpáig ér) :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Bocsi ha valaki nem jönne rá, a rendszám keret alatti fekete müanyagról beszélek ( lámpátol lámpáig ér) :))) Szerintem vannak patentjai, és akkor olyan ajtó is kell hozzá :rolleyes: Nekem is ragasztva van a külső műanyag a csomiajtó alján, ahhoz is eredetileg olyan ajtó kéne, amin vannak hozzá pöckök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sziasztok! Nem jövök rá sehogyan hogy a GSI rendszámtámbla tartója hogyan megy fel a csomagtérajtóra... :( Nem hiszem hogy csak a rendszámnál a 2 csavar fogná fel.... viszont vannak ilyen fülek a hátuján a szélén is, nem tudom miért. Nem tud valaki segíteni hogy mi hibádzik? Kell még valami alá hogy megfogja?? Fogja a 2 csavar a rendszámnál, fogja a zár, és fogja egy patentsor (talán 3-3 oldalanként). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv! Az normális hogy a tetősinem elöl szélesebb mint a kocsi hátulján? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv! Az normális hogy a tetősinem elöl szélesebb mint a kocsi hátulján? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baks Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv klubtagok! Most vagyok itt előszőr. Szeretnék nekiállni az ASTRA F kaszni javításának, ezért keresek robbantott rajzot a kaszniról, rajzokat a karosszéria csomópontokról! Ha bárki tud segíteni nagyon szépen megköszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv klubtagok! Most vagyok itt előszőr. Szeretnék nekiállni az ASTRA F kaszni javításának, ezért keresek robbantott rajzot a kaszniról, rajzokat a karosszéria csomópontokról! Ha bárki tud segíteni nagyon szépen megköszönöm!!! Üdv..igazából nem a rajz alapján szokták javítani, hanem ami rozsdás azt kivágják és cserélik..pölö küszöb..tankbeömlő a necces helyek. Hol rozsdás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
baks Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv..igazából nem a rajz alapján szokták javítani, hanem ami rozsdás azt kivágják és cserélik..pölö küszöb..tankbeömlő a necces helyek. Hol rozsdás? Üdv! H. sárvédő ív, külső -belső doblemez és a sedenoknál tipikus kerékjárat mögötti rész, de nem akarom kibarmolni. A ponthegesztéseket akorom lefúrni és berakni az újat. De vannak a csatlakozások körül fekete foltjaim, ezért kellene. Ezek a biztosak! De majd biztosan előjön más is amikór szétdobálom a vasat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Üdv! H. sárvédő ív, külső -belső doblemez és a sedenoknál tipikus kerékjárat mögötti rész, de nem akarom kibarmolni. A ponthegesztéseket akorom lefúrni és berakni az újat. De vannak a csatlakozások körül fekete foltjaim, ezért kellene. Ezek a biztosak! De majd biztosan előjön más is amikór szétdobálom a vasat. Ha visszalépsz egy oldalt akkor ott van pár kép küszöbről-kerékjáratról. Igazából azért foltoznak általában vagy javítólemezzel dolgoznak mert a komplett elemcsere vagy nem kivitelzhető, vagy hatalmas munka hozzáférni. Én úgy jártam hogy az orrát cseréltem és már "megelőztek" tehát nem tudtam a ponthegesztések lefúrásával leszedni az elemet mert már előttem cserélték és ők végigvarrták. De vannak robbantott ábrák csak meg kell várni amíg idetéved olyan akinek van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Én 2éve szétdöntöttem az autót csak a műszerfal maradt benne kilet hegesztetve le fújtam alvázvédővel üregvédelmet csináltam , elhatároztam minden évbe csinálok rajta egy üregvédelmet és nagy gond akkor nem lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Olyan kérdésem lenne lépcsős hátúra gyári fék lámpás szárnyat lehet valahol kapni bontottan egyelőre csak ujjat találtam de annak az árát sokallom Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 sziasztok, kérdésem kombi astrámról eltüntettem a hátsó ablaktörlőt, és szeretném a spriccnit is eltüntetni, de az ha kinyitom a csomi ajtót és leveszema burkolatot, az le van lemezelve, nah most én gondoltam egy oylat, amit pár c corsan láttam már, hogy egy sima gumi dugót tettek oda, nah most a kérdés, hogy ez nálam is kivitelezhető lenne-e, illetve, hogy hol lehet ilyen dugót kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 sziasztok, kérdésem kombi astrámról eltüntettem a hátsó ablaktörlőt, és szeretném a spriccnit is eltüntetni, de az ha kinyitom a csomi ajtót és leveszema burkolatot, az le van lemezelve, nah most én gondoltam egy oylat, amit pár c corsan láttam már, hogy egy sima gumi dugót tettek oda, nah most a kérdés, hogy ez nálam is kivitelezhető lenne-e, illetve, hogy hol lehet ilyen dugót kapni? Arra gondoltál, hogy ki kéne húzni a csövet az ajtóból? Vagy akár az egész kaszniból és a tartálynál lezárni a hátramenő csövet? :huh: Vagy csak azt a kerek lyukat akarod bedugni az ajtón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 konkrétan én arra gondoltam, hogy azt a spricni szórófejet kiszedni valahogy és bedugaszoloni, a cső elfér, ha egyszer még akarom hogy működjön.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Én 2éve szétdöntöttem az autót csak a műszerfal maradt benne kilet hegesztetve le fújtam alvázvédővel üregvédelmet csináltam , elhatároztam minden évbe csinálok rajta egy üregvédelmet és nagy gond akkor nem lehet Én is így kezdtem. mármint lakatolás nélkül, de minden ősszel megkapta a viaszos alvázvédelmet, aztán amióta sok a meló meg vannak gyerekek örülök ha egy izzót kicsrélni van időm a kocsin. Most a műszaki miatt kaptam apránként kb 3 napot a családtól felkészíteni :) Mert azért megéreznék ők is az autó hiányát :D Egyenlőre még a korábi rétegek védik nagyrészét a kocsinak, de egy aptó helyen már észrevettem az elhanyagolás rügyező rozsda jeleit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Egy kis beltér téma is legyen :D Bőrkormány, meg úgy egyáltalán bőr ápolásról ki tud okosat? Milyen szerekkel, illetve milyen tevékenységgel érdemes nekimenni? Nagyjából szép a kormányom, csak egy kicsit olyan, mintha kiszáradt volna a bőr, de amúgy patent. Viaszos ápolós cucc visszapuhítja, vagy kéne neki valami egyéb? A másik már "kicsit" problémásabb. Fekete bőr ülés, az oldaltámaszoknál, illetve a combtámaszoknál sz.rrá repedezve. Maga a bőr nem vált el, illetve nem szakadt ki, csak isssszonyat randa. Ezt mivel lehet festeni, illetve ha le van festve, akkor mivel kéne ápolni hogy a festést se mossam le, de ne is pusztuljon ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Volt aki kérdezte, hogy milyen volt a küszöböm belülről. Ma megtaláltam a lebontott darabok egy részét az ócskavasban. A külső küszöböket cseréltetem, mert a belső küszöbök nagyon jó állapotban vannak, még az eredeti szín is rajta van sérülés mentesen. DE A KÜLSŐ KÜSZÖBÖK......! Így néztek ki kívülről: No és belülről: Aztán mára ilyen lett az új küszöbökkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Volt aki kérdezte, hogy milyen volt a küszöböm belülről. Ma megtaláltam a lebontott darabok egy részét az ócskavasban. A külső küszöböket cseréltetem, mert a belső küszöbök nagyon jó állapotban vannak, még az eredeti szín is rajta van sérülés mentesen. DE A KÜLSŐ KÜSZÖBÖK......! Így néztek ki kívülről: No és belülről: Aztán mára ilyen lett az új küszöbökkel. Jól néz ki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Egy kis beltér téma is legyen :D Bőrkormány, meg úgy egyáltalán bőr ápolásról ki tud okosat? Milyen szerekkel, illetve milyen tevékenységgel érdemes nekimenni? Nagyjából szép a kormányom, csak egy kicsit olyan, mintha kiszáradt volna a bőr, de amúgy patent. Viaszos ápolós cucc visszapuhítja, vagy kéne neki valami egyéb? A másik már "kicsit" problémásabb. Fekete bőr ülés, az oldaltámaszoknál, illetve a combtámaszoknál sz.rrá repedezve. Maga a bőr nem vált el, illetve nem szakadt ki, csak isssszonyat randa. Ezt mivel lehet festeni, illetve ha le van festve, akkor mivel kéne ápolni hogy a festést se mossam le, de ne is pusztuljon ki? Bőrfestékkel :D Én sonax leder extreme mittoménmit használok. Gond nincs vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Bőrfestékkel :D Én sonax leder extreme mittoménmit használok. Gond nincs vele. :D Oké, de a tied, az úgy néz ki, hogy "hűűűdejólnézki", ez az ülés, meg úgy néz ki, hogy "AAAZTAQRVAEZHOGYNÉZKI??" :lol: :D Mondjuk már megvettem, azt a sonax leder taknyot, úgyhogy bízok benne, hogy javít valamit a dolgon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Repedésen nem segít. Van kárpitos ismerősöm, a munkatársa meg bőrrel foglalkozik. Láttam hogy csinálja, miből mit..na az a hub+.... Am tök vicces, mert gittel, aztán fest. :D Csak múúrva drága. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Repedésen nem segít. Van kárpitos ismerősöm, a munkatársa meg bőrrel foglalkozik. Láttam hogy csinálja, miből mit..na az a hub+.... Am tök vicces, mert gittel, aztán fest. :D Csak múúrva drága. :) Lehet hogy fényezőnek készült :D Amúgy kitapintható repedés nincs rajta, ha végig simítom, nem érezni semmit, csak úgy néz ki, mintha repedés lenne. Megpróbálom megfesteni, aztán majd meglátjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts