J0hnny Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 A fáradt olaj azért a már tartalmaz elég agresszív fémzabáló dolgokat is nem? :rolleyes: a periódusa végére mi minden van már abba? Fémzabáló dolgok? Melyik mesét nézted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Fémzabáló dolgok? Melyik mesét nézted? :D Azt amelyikben lekentük a teleken a korlát oszlopait Ladából lecsorgott lével és amikor lebontottuk, sz.rabbul néztek ki, a lapos részeken, mint az amit "véletlenül" időspórolási okokból kifelejtettem :D Nem tudom, hogy miért, meg hogy mitől, de hogy a fáradt olajjal lekent vasak jobban elfogytak mint amiket le se kentem, az tuti. Valahol még félre vannak dobálva azok a vasak az udvar végében, majd jóól megnézem mi van velük mostanában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Fémzabáló dolgok? Melyik mesét nézted? :D Láttad a G.I.Joe-t? Fémzabáló nanorobotok. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Én nem értek hozzá, de (talán a totalcaron) olvastam, hogy a használt olaj "besavasodik" és inkább előidézi a korrodálást mint meggátolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2012 Megoszt Elküldve Március30, 2012 Ez se a legtökéletesebb, mert ez a porbeles gép még a kisebbik fokozaton is átégeti a lemezt.De jóval olcsóbb volt mint egy CO-s gép. Lehet vele dolgozni de kínlódva. Meg aztán a küszöb bellül végig rozsdás, most itt befoltoztam de előbb-utóbb átjön máshol. De legalább szintentartom a dolgot nem esik ki alólam a bódé. Csak akna nélkül nem egyszerű, de ez van. Akna nélkül a ház előtt: http://kepfeltoltes.hu/120330/DSC00246_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) Meg aztán össze is raktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2012 Megoszt Elküldve Március30, 2012 Akna nélkül a ház előtt: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :) Meg aztán össze is raktam. Nem semmi, ennyire azért nem akarom szétszedni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Hali! Tudom volt már szó róla, meg tudnátok mondani hogy az Astra oldaláról a díszcsík ragasztóját mivel lehet leszedni? Mert már nincs körmöm. Köööszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Hali! Tudom volt már szó róla, meg tudnátok mondani hogy az Astra oldaláról a díszcsík ragasztóját mivel lehet leszedni? Mert már nincs körmöm. Köööszi. Van valami fúrógépbe fogható radír úgy rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 sziasztok, tud esetleg valaki Astra F-hez 95 utáni hátsó lámpát vagy GSI sport hátsólámpát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocco Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 sziasztok, tud esetleg valaki Astra F-hez 95 utáni hátsó lámpát vagy GSI sport hátsólámpát? 6500 ért tudok neked deposat (utángyártott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Egy kis fészlift a 20 éves menyecskének: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Egy kis fészlift a 20 éves menyecskének: Küszöbcsere.....bellül milyen volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 6500 ért tudok neked deposat (utángyártott) Én meg GSI-t 7-ért párban. Nyertem? :D Egy kis fészlift a 20 éves menyecskének: hííííí, belenyestetek rendesen... A régi cuccokról, amik lekerültek nincs képed esetleg? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Küszöbcsere.....bellül milyen volt? Nem tudom mire gondolsz. Mindent ami kicsit is rohadt, lecserélünk. Egyébként nekem volt egy olyan alsó gumi tömítőcsík vagy esetleg ütközőnek is mondható gumicsík a küszöbön hosszában ami patentokkal volt felerősítve. Az itthon forgalmazott kocsiknál ez nem volt. A patentoknál rohadt. Most már nem kerül vissza. Az ajtók alja a korcolásnál főleg ezért rohadt, mert ez a gumicsík oda feküdt fel, és megfogta a lecsöpögő vizet. Az ajtókból 40 mm levágva, és újra gyártva lemezből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Nem tudom mire gondolsz. Mindent ami kicsit is rohadt, lecserélünk. Egyébként nekem volt egy olyan alsó gumi tömítőcsík vagy esetleg ütközőnek is mondható gumicsík a küszöbön hosszában ami patentokkal volt felerősítve. Az itthon forgalmazott kocsiknál ez nem volt. A patentoknál rohadt. Most már nem kerül vissza. Az ajtók alja a korcolásnál főleg ezért rohadt, mert ez a gumicsík oda feküdt fel, és megfogta a lecsöpögő vizet. Az ajtókból 40 mm levágva, és újra gyártva lemezből. Pont arra gondolok hogy a küszöbnek csak az alsó része volt rozsdás vagy máshol is bellülről... én ahol benéztem a kivágott részen rozsdát láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Pont arra gondolok hogy a küszöbnek csak az alsó része volt rozsdás vagy máshol is bellülről... én ahol benéztem a kivágott részen rozsdát láttam. Nekem csak foltokban, ott ahol a patentok voltak, mert 7 éve kapott belső védelmet és 1 - 2 évenként karbantartást is. Aztán meg a küszöb alsó korcolása is rozsdás volt már. Nem volt érdemes foltozgatni. Mindkét külső küszöböt cseréltetem. Darabja 3500 körül van. Dáwidnak: Nincs képem a bontott darabokról (még), mert sietnem kellett haza unokás elfoglaltság miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Mára már nem találtam a kibontott küszöböt, mert ment az ócskavasba. Ellenben most készítettem képeket a jobb oldali küszöbről csere előtt. A rozsda főleg a gumicsík alatt támadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Én egyenlőre csak foltoztam a küszöböt, nem szántam rá magam a teljes cserére.. Nem volt olyan nagyon vészes emelve nem recseg ropog, de náhány helyen átjukadt itt is meg a jobb első kerék mögött. Az ép részig visszavágtam és foltoztam. Esztétikailag nem lett a legszebb, de nem is ez volt a cél inkább csak az időhúzás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Mára már nem találtam a kibontott küszöböt, mert ment az ócskavasba. Ellenben most készítettem képeket a jobb oldali küszöbről csere előtt. A rozsda főleg a gumicsík alatt támadt. ]http://kepfeltoltes.hu/120406/RIMG3632_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120406/RIMG3631_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi szépen, nekem ennyi elég nekem, csak a rozsda indulási pontjait szerettem volna tudni. Nekem nincs ilyen gumicsíkom, a zafirának van, és azon is a patentoknál indulta el... a nem egész 10 éves zafirának sz.rabbi állapotban vannak a küszöbei,mint a 17 éves astrámnak :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Rosszabb a helyzet mint hittem, : [nagykep][/nagykep] [nagykep][/nagykep] Úgy ítéltem meg fél óra farigcsálás után hogy a rugótányér menthetetlen és elcangáztam a városba az Unixba ahol keddre tudtak volna hozni majd a Lángba ahol meg nem is volt. Most forgatom körbe és nézem mit lehet vele kezdeni..... 1hmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Rosszabb a helyzet mint hittem, : ... Úgy ítéltem meg fél óra farigcsálás után hogy a rugótányér menthetetlen és elcangáztam a városba az Unixba ahol keddre tudtak volna hozni majd a Lángba ahol meg nem is volt. Most forgatom körbe és nézem mit lehet vele kezdeni..... 1hmmm Hát, a képeket elnézve itt a rugótányér a legkisebb gond... azt a merevítőt kellene valahogy pótolni, kivágni amíg ép fémet nem találsz, és beszabni oda egy zártszelvényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Hát, a képeket elnézve itt a rugótányér a legkisebb gond... azt a merevítőt kellene valahogy pótolni, kivágni amíg ép fémet nem találsz, és beszabni oda egy zártszelvényt. 5-ös lemezzel pótoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 7 éve nekem ennyi elég volt, és azóta nincs problémám, mert van műanyag kerékjárati dobbetétem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 5-ös lemezzel pótoltam: http://pics.coldline.hu/pics/518333-20120407-1BZ9u5.jpg Nem unatkozol újabban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nem unatkozol újabban. :D Hát nem a másik fele nem volt ennyire vészes csak egy darabot kelett kivágni a tányérból és pótolni. Holnap levágom a nyúlványról atányér maradékát, befoltozom és megy fel a mókolt tányér. Dobbetét, hát jó lenne az is de most eléggé kiköltekeztem magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts