Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

De érdekes hogy csak a jobb oldalon van a másikon talán a kipufdob védi-szárítja.

Mera jobbódalt gyüllik a lé! :D

Valószínűn hogy benne van az is hogy a retek jobb oldalt rakódik inkább, meg a bal oldalt azért a kipufftól tisztább-zárazabb-biztonságosabb érzés :rolleyes:

Megosztás:

Valószínűn hogy benne van az is hogy a retek jobb oldalt rakódik inkább, meg a bal oldalt azért a kipufftól tisztább-zárazabb-biztonságosabb érzés :rolleyes:

Meg ugye a jobb oldalon több a kátyú-pocsolya, a jobb fékdob is sokkal rozsdásabb volt. Kihegesztem aztán szerintem kap dobbetétet,sárfogó gumit.

Megosztás:

Meg ugye a jobb oldalon több a kátyú-pocsolya, a jobb fékdob is sokkal rozsdásabb volt. Kihegesztem aztán szerintem kap dobbetétet,sárfogó gumit.

Kihegesztés után rozsdátlanítsd le, amennyire tudod a kerékjáratot, kend be Koranttal, aztán pár réteg valami zománccal, végül egy kis alvázvédővel, és úgy bele a dobbetét.

Megosztás:

Inkább csak gányolás katergória, de se időm, se normális gépem nincs szebb munkát végezni, egy darabig talán kibírja előbb-utóbb úgyis negyedet kell cserélni a tankbeömlő miatt:

502728-20120318-duywPO.jpg

502729-20120318-1V8Bmy.jpg

Korcot is kellett rá tennem mert az is eltünt lentről. Bellül meg jó sok föld volt, gondolom még a lyukas tankbeümlőtől csapódott be.

Megosztás:

Én is azzal fújtam be az alvázvédő előtt aztán a dob betét.

Csak nekem nem volt rozsda 3,5 évvel ezelőtt.

(Azóta nem mertem megnézni.)

Ugye jövő héten lett volna szétszedve a kocsi, és szép kényelmesen kihegesztve ahol kell, előzetesen megpiszkáltam pénteken, ezt találtam, aztán szóltak hogy hétfőn meló, hát hirtelen kellett vele kezdeni valamit,most csak ezt tudtam. Talán időt nyerek vele.

Megosztás:

Sziasztok!

Van a barátnőmnek egy 94-es évjáratú 1.4 benzines C14SE motorkódos ferdehátú borsó metál F astrája. Az lenne a kérdésem, hogy a tanklyuk lemez cseréje, és lefestése kb mekkora költséget jelent? Nem szakműhelyben akarom javíttatni, a lemezt megtudom venni kb 1500-2000 ft-ért, de én magam sem tudom megoldani. Elrohadt a kicsike, már a tankajtó sem záródik. Mennyi ferék kell erre, mennyi az ára?

És volna még egy kérdésem, hogy valakinek nincs-e véletlenül ötlete, hogy honnan tudnék hozzá baráti áron normális állapotú tetőkárpitot szerezni? A bontott tökéletesen megfelelne. Köszi a segítséget!

Megosztás:

Sziasztok!

Van a barátnőmnek egy 94-es évjáratú 1.4 benzines C14SE motorkódos ferdehátú borsó metál F astrája. Az lenne a kérdésem, hogy a tanklyuk lemez cseréje, és lefestése kb mekkora költséget jelent? Nem szakműhelyben akarom javíttatni, a lemezt megtudom venni kb 1500-2000 ft-ért, de én magam sem tudom megoldani. Elrohadt a kicsike, már a tankajtó sem záródik. Mennyi ferék kell erre, mennyi az ára?

és volna még egy kérdésem, hogy valakinek nincs-e véletlenül ötlete, hogy honnan tudnék hozzá baráti áron normális állapotú tetőkárpitot szerezni? A bontott tökéletesen megfelelne. Köszi a segítséget!

Ha mar az ajto sem csukodik, akkor tuti belul is szet van rohadva. Kulso csere szinte semmit sem er ezesetben.

Megosztás:

Sziasztok!

Van a barátnőmnek egy 94-es évjáratú 1.4 benzines C14SE motorkódos ferdehátú borsó metál F astrája. Az lenne a kérdésem, hogy a tanklyuk lemez cseréje, és lefestése kb mekkora költséget jelent?

Tudsz róla képet mutatni? Az enyém most ilyen. Szerintem már ezen sem igazán segít a lemez... Sárvédőív az nem rohad neked?

Megosztás:

Ha mar az ajto sem csukodik, akkor tuti belul is szet van rohadva. Kulso csere szinte semmit sem er ezesetben.

Csináltam képet a tankrajtóról, de nem tudom hogy tudom ide feltenni.

Egyébként most megnéztem tüzetesebben, nem a rozsda tartja ki az ajtót, hanem az a műanyag kis alkatrész amibe az ajtó bal oldala bele kapaszkodik, hogy zárva legyen, ebbe már nem kapaszkodik bele, ki van kopva és a zsanér nyitva tartja. Ilyet hol szerezzek?

Megosztás:

Aztán másikból kivág:

Akit érdekel mit művel az angol kolléga itt megnézheti:

http://www.migweb.co...estoration.html

Azt nem értem, ha már megveszi a nagysárvédőket, akkor a belső lemezt miért nem vette meg, hisz filléres tétel a másik két vasdarabhoz képest.

Nekem takarta az ajtó a kis hólyagokat. Aztán megcsiszoltuk és ilyen lett.

432638-20120107-UFFI40.jpg

Majd kivágtuk és tádááám.

464700-20120208-CXJ4Qh.jpg

Szóval ami már nagyon látszik, az nagyon gatya.

Csináltam képet a tankrajtóról, de nem tudom hogy tudom ide feltenni.

Egyébként most megnéztem tüzetesebben, nem a rozsda tartja ki az ajtót, hanem az a műanyag kis alkatrész amibe az ajtó bal oldala bele kapaszkodik, hogy zárva legyen, ebbe már nem kapaszkodik bele, ki van kopva és a zsanér nyitva tartja. Ilyet hol szerezzek?

Olyan műanyagot vehetsz újonnan is, sztem pár száz ft lehet. Viszont nem biztos, hogy lesz hova visszacsavarnod, ha kiveszed. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.