Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
És nektek nem fütyül bizonyos sebességnél? Nekem nagyon rég volt fenn de le is került gyorsan.

Nem.A tükörszárnál lehetett észrevenni némi fütyülést, de nincs kapcsolatban a légterelővel.Viszont az utólagos tetőantenna biz' beszélget. :lol:

Elküldve
És nektek nem fütyül bizonyos sebességnél? Nekem nagyon rég volt fenn de le is került gyorsan.

Negatív, semmi hangja. Igaz, max 140-150-el megyek a géppel, tehát lehet, hogy 220-nál zajos lenne, de ez nem az a kocsi. :lol:

Elküldve

sziasztok mi most vettünk caravánhoz 2 elsöt és egyáltalán nem fütyül!!! már mentünk vele azota 160-nal és akkor se fötyöl!! mindenkinek tudom javasolni

sziazstok!

:lol:

Elküldve

Ora szerinti 190-nel meg nem futyul (csak a rendor) :lol:

Elküldve

Thx, én is néztem már a honlapjukat, csak sokalltam a 8e feletti árat, de végülis lehet megéri...

Ha a suliba menet az Izsáki úton veszed meg a Karcsiéknál (opel bolt) , ott kb 7500, én tavaly kérdeztem, és nem hinném, hogy azóta ment fel az ára.

Elküldve

Hi! Lenne 1 kérdésem: nemrég sajna sikerült kitörnöm a bal első lámpát (csak az üveg törött ki, maga a lámpatest ép) :lol: , vettem bontóban másikat, viszont az nem olyan, mint az eredeti (Bosch), hanem valami más márka. A lényeg, hogy akárhogy próbáltam, kicsit beljebb van a lámpa, mint a másik (majdnem egy centivel). Létezik, hogy többfajta méretű F Astra lámpa is volt? :?

Elküldve
És egy utángyártottnál hogyan tudom megállapítani, hogy jó-e az enyémre vagy sem (próba nélkül persze)? :?:

Megmondod, hogy 93-as a géped, egy valamire való eladónak csak illene tudnia, hogy milyen kell... :lol:

Elküldve

Megmondod, hogy 93-as a géped, egy valamire való eladónak csak illene tudnia, hogy milyen kell... :lol:

Így vettem most xar sárvédő műanyagot a Csergőben a jobb első dobba...

Elküldve
Az kemény, ha ott xart adnak :shock: :shock: :shock:

Mikor én voltam mindig rendesen megnézték EPC-ből a cuccost...

Ezt is megnézte... Kérdezett évjáratot, megsúgtam, h '94, és kalap.

Az a fos, h a jobb oldaliba anno másmilyet tett az okos lakatos, mint kellene, gondoltam, most orvosolom. Erre rájöttem, h vszinüleg nem kapott rendeset, hát bebarkácsolt egyet.

Ebben az a szomoru, h ha lenne feles 5 rugóm, akkor inkább MOTE tag lennék, de nem akar összejönni sehogyse.

Elküldve
94 azért cink, mert pont akkor volt a váltás... ilyenkor kérdeznie kellett volna, hogy facelift előtti vagy utáni-e...

Szia.:-)

Mi a különbség a 94 előtti, és utáni között ?

Különben, a utángyártottak szerintem gázosok. A régi verdámban, ősszel, mindkét lámpát kicseréltem újra, hogy lássak a hosszú téli estéken. Tavasszal az esőzésekkor beáztak. Félig áltak vízzel, meg párások voltak állandóan.:-(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.