lacikiru Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 A leömlőt letakaró lemez szokott zörögni de az ha áltában pörgeted akkor is, nézd végig a kipuffot mert nekem hol itt hol ott zörgött ,meg a bordás szíj takarót is megnézheted bár az jobb oldal de bele szokott érni :shock: :shock: :shock: , várd meg a nagyokat én csak ötletezek :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosatibi Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Olvasgass egy kicsit visszafelé ott esett szo ilyen kartervédő valamikről még talán árakról is beszéltek bár nem biztos hogy a sár felverődéstől is megvéd :wink: :wink: Köszi az infót! Sajnos nem találtam hozzászólást a témában, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet. (elég hosszú ez a fórum:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Sziasztok!! Jövő héten lakatolva lesz a gépem, szokásos Opel-es rozsdásodási betegségek megelőzése végett!! Nos, a két hátsó srárvédőív javítva lesz, ezért is gondolkozom azon hogy nem a hozzá való javítóívet vennék, hanem valami olyat, ami egy kicsit ívesebb! (mert ugyebár a GSI-nek a hátsó íve majdnem vízszíntes és nem is annyira szép!) Esetleg van valami ötletetek hogy milyen típusnak a javítóívét próbáljuk meg ráaplikálni?? Vagy esetleg arra ötlet hogy hogyan tudnánk ívesre/ívesebbre megoldani??? :idea: Várom az ötleteket!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Hali Jokka, az ajtokilincs nelkuli ajtora rakerdezek, egy haverom csinaltatott nem regen..... En nem ezt szeretnem, csupan azt, hogy ZAR ne legyen benne :) Szoval kilincs az marad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 En nem ezt szeretnem, csupan azt, hogy ZAR ne legyen benne :lol: Szoval kilincs az marad :D Akkor nem 1szerűbb venned egy olyan kilincset amin nincs zár?? pl. mint F Astrákon is elöl van a kilincsben zár, de a hátsókon nincs! És az első helyire simán bemegy a hátsó zár, mert ugyebár ugyanakkora!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Sziasztok!! Jövő héten lakatolva lesz a gépem, szokásos Opel-es rozsdásodási betegségek megelőzése végett!! Nos, a két hátsó srárvédőív javítva lesz, ezért is gondolkozom azon hogy nem a hozzá való javítóívet vennék, hanem valami olyat, ami egy kicsit ívesebb! (mert ugyebár a GSI-nek a hátsó íve majdnem vízszíntes és nem is annyira szép!) Esetleg van valami ötletetek hogy milyen típusnak a javítóívét próbáljuk meg ráaplikálni?? Vagy esetleg arra ötlet hogy hogyan tudnánk ívesre/ívesebbre megoldani??? :idea: Várom az ötleteket!! :wink: Ez az ívesítés dolog engem is érdekelne, mert most, hogy fenn vannak a 15"-ös gumiaim, néha beleérnek az ívbe a hátsó gumik. Vagy a rugón kellene inkább merevírteni (egy-két támasztó gumibak beiktatásával)esetleg)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Láttam már gsi-t ahol a hátsó rugókhoz teniszlabda volt berakva...tuti megoldás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Láttam már gsi-t ahol a hátsó rugókhoz teniszlabda volt berakva...tuti megoldás :wink: Nekem még a Wartburgos időszakomból maradt pár ilyen gumibak, én azt gondolom berakni. :) Viszont az első ív és a kerék között meg nagyon sok hely van amióta teleszkópokat cseréltem. Lehet ültető rugókat csak az elejébe rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Semseyp! En most csereltem vissza az elso rugokat ultetettrol, gyari GSI-re. Eladok a regiek, ha esetleg erdekel a dolog... Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Semseyp! En most csereltem vissza az elso rugokat ultetettrol, gyari GSI-re. Eladok a regiek, ha esetleg erdekel a dolog... Mező És mennyit ültet az autón? Nekem gyári telók vannak, és azt olvastam itt a fórumon, hogy azok max 3cm-es ültetést bírnak el (és már ahoz is javasolt lenne keményítés). Ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 En mar ültetve vettem a kocsit, de hála a Pesti utaknak, borzasztó volt igy közlekedni vele. Azt nem tudom, hogy pontosan mennyit ültet a kocsin, de szemre olyan 3-4 cm-rel lehet most magasabban az eleje. Egyébként egy régebbi hozzászólásomban rákérdeztem a rugó tipusára, és volt is valaki, aki meg tudta mondani a cikkszám alapjan. Az ár egy másik érdekes kérdés. Igazából nem meggazdagodni szeretnék ezen. Én a két gyári GSI rugót 25 ezerért szereztem. Ha valami hasonló árban el tudom adni a két régi rugót, akkor már legalább nullán vagyok. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Lehet ültető rugókat csak az elejébe rakni? miért ne? Van egy ismerősöm - nahát, szintén mantás :shock: - aki csak az elejét ültette meg a verdának, és állllllllllllat jól nézett ki! Olyan, mintha ék alakban épp leásni készülne magát a földbe, vagy mintha egyenesen az űrből csapódott volna a betonba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 miért ne? Van egy ismerősöm - nahát, szintén mantás :shock: - aki csak az elejét ültette meg a verdának, és állllllllllllat jól nézett ki! Olyan, mintha ék alakban épp leásni készülne magát a földbe, vagy mintha egyenesen az űrből csapódott volna a betonba :) Ezt csak alá tudom támasztani én is. Nálam is volt amikor csak az eleje ült a segge meg ágaskodott (gyári cumó volt ott)!! Na de ez nam a karosszéria topic :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Az ár egy másik érdekes kérdés. Igazából nem meggazdagodni szeretnék ezen. Én a két gyári GSI rugót 25 ezerért szereztem. Ha valami hasonló árban el tudom adni a két régi rugót, akkor már legalább nullán vagyok. Üdv.: Mező Kicst soknak érzem azt a 25e-t két rugóért, de előbb sajna még a kormányrázásomat kell megszüntetnem :) . Aztán majd érdemben visszatérek a témára... Azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Ha 3 ajtós a gép akkor a cabrio astra ív a megoldás nézzétek csak. Ez az ívesítés dolog engem is érdekelne, mert most, hogy fenn vannak a 15"-ös gumiaim, néha beleérnek az ívbe a hátsó gumik. Vagy a rugón kellene inkább merevírteni (egy-két támasztó gumibak beiktatásával)esetleg)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Na ja!! :) De este megnézheti!! :shock: Miért nem a lilát raktad be neki?? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április9, 2004 Megoszt Elküldve Április9, 2004 Kicst soknak érzem azt a 25e-t két rugóért, de előbb sajna még a kormányrázásomat kell megszüntetnem :) . Aztán majd érdemben visszatérek a témára... Azért köszi! Én 4 gsi rugót adok neked 25 e-ért!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 Sziasztok!! Jövő héten lakatolva lesz a gépem, szokásos Opel-es rozsdásodási betegségek megelőzése végett!! Nos, a két hátsó srárvédőív javítva lesz, ezért is gondolkozom azon hogy nem a hozzá való javítóívet vennék, hanem valami olyat, ami egy kicsit ívesebb! (mert ugyebár a GSI-nek a hátsó íve majdnem vízszíntes és nem is annyira szép!) Esetleg van valami ötletetek hogy milyen típusnak a javítóívét próbáljuk meg ráaplikálni?? Vagy esetleg arra ötlet hogy hogyan tudnánk ívesre/ívesebbre megoldani??? :idea: Várom az ötleteket!! :wink: future nekem is megcsinálná a lakatos ismerősöd a hátsó íveket?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 Future nekem is megcsinálná a lakatos ismerősöd a hátsó íveket?? Szia Kess!! Jövő7 szerdán talizok a lakatosommal és akkor megkérdezem hogy mennyi melója van,okés??? Üdv, Future. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 Future okés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2004 Megoszt Elküldve Április12, 2004 Találtam polirozos helyet! Ha minden igaz jövö 7N megyek a döggel de ez még nem 100....szal majd dobom a cimet meg a tarifát a jövö 7N ha nem felejtem el.....csak mert ugye asszem más is akart poliroztatni.....By Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Találtam polirozos helyet! Ha minden igaz jövö 7N megyek a döggel de ez még nem 100....szal majd dobom a cimet meg a tarifát a jövö 7N ha nem felejtem el.....csak mert ugye asszem más is akart poliroztatni.....By Hi!!! Nekem mostanában lesz polírozva a szelepfedél (c20xe)!10ezer huf, egy nap állás(de. viszem és másnap de. hozom el).Szerintem vállal a srác másnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Hi!!! Nekem mostanában lesz polírozva a szelepfedél (c20xe)!10ezer huf, egy nap állás(de. viszem és másnap de. hozom el).Szerintem vállal a srác másnak is. te aztán megszállott vagy!!! :) kíváncsi lennék mennyibe van már a verdád???!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 te aztán megszállott vagy!!! :) kíváncsi lennék mennyibe van már a verdád???!!! 8) Sajna most tartok a pénz végénél ill. már azon túl is :) , nem szabad számolni, mert már beleőrültem volna, lassan eléri a végleses,de nem a kívánt formáját :-( , legalábbis ami idénre volt tervezve :twisted: !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április15, 2004 Megoszt Elküldve Április15, 2004 Sajna most tartok a pénz végénél ill. már azon túl is :) , nem szabad számolni, mert már beleőrültem volna, lassan eléri a végleses,de nem a kívánt formáját :-( , legalábbis ami idénre volt tervezve :twisted: !!!!! és még hol van a turbo meg az egyéb eltervezett dolgok... :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts