Tápiószecső Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Tudja valaki biztosan, hogy a sedan-ok és a cabrio-k hátsó lámpája teljesen megegyezik-e?
FPepe Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Tudja valaki biztosan, hogy a sedan-ok és a cabrio-k hátsó lámpája teljesen megegyezik-e? Tutira, EPC se hoz különbséget.
Prins... Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Tudja valaki biztosan, hogy a sedan-ok és a cabrio-k hátsó lámpája teljesen megegyezik-e? elvileg igen, én is nézegettem őket és úgy hirdetik hogy cabrio/sedan hátsó lámpatest ...
Tápiószecső Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Köszi. Nemsokára visszaigazolom. :lol:
Alex0403 Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Na van ilyenem is. :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1323516643.jpg Csini..tetszetős!! :devlish: Johnny82! Van már képed az összeszerelt vasról? Vagy olvassak vissza? :D
Johnny82 Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Csini..tetszetős!! :D Johnny82! Van már képed az összeszerelt vasról? Vagy olvassak vissza? :lol: Majd küldök képeket. Sajna nem volt még időm fotózgatni.
Alex0403 Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Majd küldök képeket. Sajna nem volt még időm fotózgatni. Okés :lol:
yankee Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Csini..tetszetős!! :devlish: És én fényeztem.. A lököst is. :lol: Meg a szárnyat is :D
astrabandi Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 És én fényeztem.. A lököst is. :lol: Meg a szárnyat is :devlish: Gratulálok nagyon csini . :D
alcsaba Elküldve December26, 2011 Elküldve December26, 2011 Sziasztok! 94-es Opel Astra Caravan-ra szeretnék utólag vonóhorgot szerelni. Kérdésem, hogy, ha a bontóból veszek egy horgot és házilag ráteszem azt a műszakin elfogadják-e? Meg a másik kérdésem, ha fel van szerelve és még nincs beírva a forgalmiba akkor a rendőr megbüntethet-e. persze ezt úgy értem hogy nem is vontatok vele csak fent van. Aki tud valami okosat kérem segítsen!
Alex0403 Elküldve December26, 2011 Elküldve December26, 2011 És én fényeztem.. A lököst is. :lol: Meg a szárnyat is :D Szép munka, ügyes vagy! :devlish: Sziasztok! 94-es Opel Astra Caravan-ra szeretnék utólag vonóhorgot szerelni. Kérdésem, hogy, ha a bontóból veszek egy horgot és házilag ráteszem azt a műszakin elfogadják-e? Meg a másik kérdésem, ha fel van szerelve és még nincs beírva a forgalmiba akkor a rendőr megbüntethet-e. persze ezt úgy értem hogy nem is vontatok vele csak fent van. Aki tud valami okosat kérem segítsen! Le kell műszakiztatni a vonóhorgot...szóval nem értem a kérdést? Hogy érted hogy elfogadják e? A házilagos felrakást?
alcsaba Elküldve December26, 2011 Elküldve December26, 2011 Szép munka, ügyes vagy! :lol: Le kell műszakiztatni a vonóhorgot...szóval nem értem a kérdést? Hogy érted hogy elfogadják e? A házilagos felrakást? úgy értem, hogy felrakom már most viszont a kocsit csak márciusban viszem műszakira mert addig van rajta műszaki. Erre vok kíváncsi, hogy a fináncok mit szólnak majd hozzá...
Dáwid Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 úgy értem, hogy felrakom már most viszont a kocsit csak márciusban viszem műszakira mert addig van rajta műszaki. Erre vok kíváncsi, hogy a fináncok mit szólnak majd hozzá... Megzsanettoznak :lol:
FPepe Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Megzsanettoznak :D :lol: Én egy rendőrtől úgy hallottam, csak akkor büntetnek meg érte, ha vontatsz is vele, amúgy fenn lehet.
epk947 Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 úgy értem, hogy felrakom már most viszont a kocsit csak márciusban viszem műszakira mert addig van rajta műszaki. Erre vok kíváncsi, hogy a fináncok mit szólnak majd hozzá... Én is hasonló cipőben járok, csak más indokkal. Vettem a vaterán egy bontott vonóhorgot, ami kihúzható az alapjából. Nekem nem vontatásra kell, hanem a horog helyére szerelek egy moped tartó keretet, amit csak alkalmanként használok, ha távoli motoros találkozókra viszem a kicsikét. Viszont az alap tartója állandóan fenn van. Kérdeztem a lakatosomtól, hogy mi a helyzet ilyenkor? Műszaki vizsgán csak műbizonylatos és szakszervíz által felszerelt vonóhorgot fogadnak el. Mivel én nem vontatok, és tudtommal a zsandár se nyeglődik ha van egy darab vas a hátulján csak úgy, tehát az úton nem aggódom. Viszont a vizsga előtt kompletten le fogom szerelni, aztán vissza.
Alex0403 Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 úgy értem, hogy felrakom már most viszont a kocsit csak márciusban viszem műszakira mert addig van rajta műszaki. Erre vok kíváncsi, hogy a fináncok mit szólnak majd hozzá... Én is hasonló cipőben járok, csak más indokkal. Vettem a vaterán egy bontott vonóhorgot, ami kihúzható az alapjából. Nekem nem vontatásra kell, hanem a horog helyére szerelek egy moped tartó keretet, amit csak alkalmanként használok, ha távoli motoros találkozókra viszem a kicsikét. Viszont az alap tartója állandóan fenn van. Kérdeztem a lakatosomtól, hogy mi a helyzet ilyenkor? Műszaki vizsgán csak műbizonylatos és szakszervíz által felszerelt vonóhorgot fogadnak el. Mivel én nem vontatok, és tudtommal a zsandár se nyeglődik ha van egy darab vas a hátulján csak úgy, tehát az úton nem aggódom. Viszont a vizsga előtt kompletten le fogom szerelni, aztán vissza. Igen ez így van...Most kérdeztem meg egy ismerősömet, ő szokott műszakiztatni, és csak papírosan felszerelt horgot fogadnak el.
alcsaba Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Igen ez így van...Most kérdeztem meg egy ismerősömet, ő szokott műszakiztatni, és csak papírosan felszerelt horgot fogadnak el. én hallottam még olyanról is, hogy számla + a donor autó forgalmijának a másolata és műbizonylat nélkül átmegy a műszakin. Na erről mi a véleményetek?
alcsaba Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 :lol: Én egy rendőrtől úgy hallottam, csak akkor büntetnek meg érte, ha vontatsz is vele, amúgy fenn lehet. köszi az infót!
zoleekp Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Szép estét az uraknak.Miben különbözik az F Astra sima első lökhárító vas és a GSI lökhárító vas?
ttibcsi Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Sajnálatos módon összetörte egy ukrán a kicsikémet. Valaki nem tud véletlenül Bontott Z283 (sötétzöld metál) színkódú jó állapotú 1995 utáni karosszéria elemeket? Kéne: motorháztető, jobb sárvédő (nem oldalvillogós), első lökhárító (színre fújt ködlámpás), zárhíd, kereszttartó, lámpatartó egyenlőre ennyi.
partyarc83 Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Halliho. Szerintetek ezzel mit kezdjek? A dolgoról annyit kell tudni,h nem karcoltam,nem törtem,nem mentem neki vele semminek és semmivel.Ez az elem lett már fujva,javítva mivel horpasztva volt az egész sárvádő lemez.A festés kb 7 hónapos lehet.Gondolom a festő iszonyat jó munkát végezhetett,de erre más sajnos rájöttem.A kár az hogy ezen kívül a bal hátsó sárvédő elemet,tanknyílást is ő csinálta már roszdásodás miatt.Na az a munkája is baromi jól sikerült mivel a tankajtó mögött már hólyagosodik a cucc.Pedig az a festés sem idősebb 8 hónapnál.Egy helyen az ív felett egy hólyagpötty mögött már rozsdi kezd látszódni. Milyen megoldás lehet erre hogy ne legyen rosszabb? Kipolírozzam,lekezeljem valamivel? http://kepfeltoltes.hu/111228/20111228174_...ltoltes.hu_.jpg Köszi
wzsolt_1.6_16V Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Igen ez így van...Most kérdeztem meg egy ismerősömet, ő szokott műszakiztatni, és csak papírosan felszerelt horgot fogadnak el. Én magam szereltem fel és úgy jártam vele 2 hónapig és rendőrrel is találkoztam de nem szóltak érte. műszakira pedig vittem a vonóhoroghoz kapott műbizonylatot amit én magam töltöttem ki a felszerelő rovatnál saját nevemet címemet írtam be. Persze pecsét stb nem volt. Kutya sem szólt érte. Csak kérték, hogymegvan-e a műbizonylat meglobogtattam és ennyi. Ez volt vagy 4 éve. Már akkor is szervízben kellett volna felszereltetni de én bepróbálkoztam és bejött :lol: Ha belekötöttek volna még esetleg érvelhettem volna a gépészmérnök végzettségemmel, hogy mégsem szakácsként szereltem fel, de erre nem volt szükség.
papec Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni hol a legolcsóbb a javító küszöb 92-es f astra 3 ajtóshoz.Elöre is köszönöm.Papec
Johnny82 Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni hol a legolcsóbb a javító küszöb 92-es f astra 3 ajtóshoz.Elöre is köszönöm.Papec A 3-ik, és a 4-ik kell neked :lol: Küszöb
Recommended Posts