bond1 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Srácok, bocsi, hogy ide írok, de SOSbe szükségem lenne egy m5-ös visszapillantóhoz adapterre...letörte a szomszéd én meg ma futárkodok a kocsival és hát tükör nélkül elég tré...valaki segííccccség plíz
totya-23 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Szerintetek érdemes venni ilyen motorvédőt: Motorvédő Ez a motorvédő műanyag vagy fém?
megadave Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Ez a motorvédő műanyag vagy fém? Műanyag. @takarp: Sikerült felrakni? Milyen lett?
totya-23 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Valaki megtudná mondani, hogy a jobb első sárvédő alatt a műanyag kerékjárati dob mögött (97. évjáratú ferde hátú) van egy kis tartály amibe három cső megy, mi lehet az?
ZsolsZ Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Valaki megtudná mondani, hogy a jobb első sárvédő alatt a műanyag kerékjárati dob mögött (97. évjáratú ferde hátú) van egy kis tartály amibe három cső megy, mi lehet az? Ha minden igaz aktív szénszűrő a neve.
totya-23 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Ha minden igaz aktív szénszűrő a neve. Még csak most láttam először hogy van olyan is benne miközben a műanyag dobbetétet kivettem. Ezt a szénszűrőt milyen időközönként kell cserélni?
J0hnny Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Ezt a szénszűrőt milyen időközönként kell cserélni? Csak akkor ha betojt, elég drága mulatság, ha nincs gond vel ne piszkáld.
Alex0403 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 Srácok, bocsi, hogy ide írok, de SOSbe szükségem lenne egy m5-ös visszapillantóhoz adapterre...letörte a szomszéd én meg ma futárkodok a kocsival és hát tükör nélkül elég tré...valaki segííccccség plíz Van krómozott: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html Sima fekete: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html :lol:
bond1 Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 Van krómozott: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html Sima fekete: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html ;) köszönöm, de azonnal kellett volna...:lol: én is innen rendeltem sima feketét...most meg apu astrájáról maradt egy törött jobbos, szépen össze ragasztóztam és most az van, míg meg nem érkezik a talp, azért köszi!
Prins... Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 Gázgyorsító dobot a középdob helyére találták ki? gondolkozom most egy Gázgyorsító dobon, csak megakadtam, mert ha a középdob helyére kell akkor a gyári középdobos felfogatás megszűnik középen?! valakinek van már?!
spzoli Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 Gázgyorsító dobot a középdob helyére találták ki? gondolkozom most egy Gázgyorsító dobon, csak megakadtam, mert ha a középdob helyére kell akkor a gyári középdobos felfogatás megszűnik középen?! valakinek van már?! Minek?
Prins... Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 Minek? "Növeli a kipufogó gáz áramlási sebességét a kipufogó rendszerben. Javul a motorban a gáz áramlás. Használatával plusz teljesítmény érhető el." ELVILEG ... mindenképpen vennem kell középdobot, mert a gyárim kifúj stb. és ha már vennem kell akkor mind1 mit veszek és gondoltam megkérdezem hogy van e valami tapasztalat.
spzoli Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 "Növeli a kipufogó gáz áramlási sebességét a kipufogó rendszerben. Javul a motorban a gáz áramlás. Használatával plusz teljesítmény érhető el." ELVILEG ... mindenképpen vennem kell középdobot, mert a gyárim kifúj stb. és ha már vennem kell akkor mind1 mit veszek és gondoltam megkérdezem hogy van e valami tapasztalat. Semmi értelme. No meg hova gyorsít, ha utána a hátsó dobod visszalassítja... :lol:
Prins... Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 a gyári lehet felfogja, de remus sportdobbal .. 100as kimenő csővel kötve hiszem hogy folyt valamit .. :lol:
spzoli Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 a gyári lehet felfogja, de remus sportdobbal .. 100as kimenő csővel kötve hiszem hogy folyt valamit .. :lol: Fojtás :) ez nem folyadék.. ;) Az meg, hogy mekkora vég van rajta tök8, ha a bemenője 45 :)
hakapeszimaki Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 Gázgyorsító dobot a középdob helyére találták ki? gondolkozom most egy Gázgyorsító dobon, csak megakadtam, mert ha a középdob helyére kell akkor a gyári középdobos felfogatás megszűnik középen?! valakinek van már?! A felesleges "fojtás" a középdob előtt van. A többi kell, vagyis én inkább a nyomatékot a hengerekben szeretem tartani nem hanggá alakítani. Persze ha nagycsatornás hf és jobban fokolt tengely készül hozzáírt ECU val,akkor a kipufogót is hozzá kell hangolni...
Prins... Elküldve December6, 2011 Elküldve December6, 2011 A felesleges "fojtás" a középdob előtt van. A többi kell, vagyis én inkább a nyomatékot a hengerekben szeretem tartani nem hanggá alakítani. Persze ha nagycsatornás hf és jobban fokolt tengely készül hozzáírt ECU val,akkor a kipufogót is hozzá kell hangolni... Szóval akkor "felesleges" ... köszi erre voltam kíváncsi!
megadave Elküldve December7, 2011 Elküldve December7, 2011 Szóval akkor "felesleges" ... köszi erre voltam kíváncsi! Tulajdonképpen az. Nálam 4 éve lett felrakva, mert lerohadt a gyári. Egy sport hátsódobbal együtt volt fenn, de undorító nagy hangja volt. Akkor még azt hittem ez tuning. :lol: Annyi változott, hogy a motor egy picit könnyebben pörgött fel egy gázadásnál. Amúgy semmit nem adott hozzá, a hang meg elrontott mindent. Hátra visszakerült a gyári dob, de már nem volt kedvem kivágatni a gázgyorsítót. Mindegy, jó helyen van. Semmi értelme. ;)
Prins... Elküldve December7, 2011 Elküldve December7, 2011 Tulajdonképpen az. Nálam 4 éve lett felrakva, mert lerohadt a gyári. Egy sport hátsódobbal együtt volt fenn, de undorító nagy hangja volt. Akkor még azt hittem ez tuning. :lol: Annyi változott, hogy a motor egy picit könnyebben pörgött fel egy gázadásnál. Amúgy semmit nem adott hozzá, a hang meg elrontott mindent. Hátra visszakerült a gyári dob, de már nem volt kedvem kivágatni a gázgyorsítót. Mindegy, jó helyen van. Semmi értelme. :) Az én esetem is hasonló, rohad a gyári és ha már venni kell ... ezért is gondoltam rá hogy esetleg .... de akkor megy új gyári alá ;) köszi szépen az infót :)
Johnny82 Elküldve December10, 2011 Elküldve December10, 2011 Na van ilyenem is. ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1323516643.jpg F@sza lett :lol:
Zsoltee Elküldve December10, 2011 Elküldve December10, 2011 Egy harmadik szárny még nem fér el valahol? :lol:
yankee Elküldve December10, 2011 Elküldve December10, 2011 Egy harmadik szárny még nem fér el valahol? :lol: De majd a kettő között lesz az a golfos nagy szárny. ;)
Zsoltee Elküldve December10, 2011 Elküldve December10, 2011 De majd a kettő között lesz az a golfos nagy szárny. :lol: Majd az "állítható hátsószárny" technológiát is ültesd át az F1ből, hogy a nagy leszorító erőt némiképp csökkenteni tudd, előzésnél jól fog jönni. ;)
Recommended Posts