bond1 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Srácok, bocsi, hogy ide írok, de SOSbe szükségem lenne egy m5-ös visszapillantóhoz adapterre...letörte a szomszéd én meg ma futárkodok a kocsival és hát tükör nélkül elég tré...valaki segííccccség plíz Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Szerintetek érdemes venni ilyen motorvédőt: Motorvédő Ez a motorvédő műanyag vagy fém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ez a motorvédő műanyag vagy fém? Műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ez a motorvédő műanyag vagy fém? Műanyag. @takarp: Sikerült felrakni? Milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Valaki megtudná mondani, hogy a jobb első sárvédő alatt a műanyag kerékjárati dob mögött (97. évjáratú ferde hátú) van egy kis tartály amibe három cső megy, mi lehet az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Valaki megtudná mondani, hogy a jobb első sárvédő alatt a műanyag kerékjárati dob mögött (97. évjáratú ferde hátú) van egy kis tartály amibe három cső megy, mi lehet az? Ha minden igaz aktív szénszűrő a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ha minden igaz aktív szénszűrő a neve. Még csak most láttam először hogy van olyan is benne miközben a műanyag dobbetétet kivettem. Ezt a szénszűrőt milyen időközönként kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ezt a szénszűrőt milyen időközönként kell cserélni? Csak akkor ha betojt, elég drága mulatság, ha nincs gond vel ne piszkáld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Srácok, bocsi, hogy ide írok, de SOSbe szükségem lenne egy m5-ös visszapillantóhoz adapterre...letörte a szomszéd én meg ma futárkodok a kocsival és hát tükör nélkül elég tré...valaki segííccccség plíz Van krómozott: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html Sima fekete: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Van krómozott: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html Sima fekete: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/TUKROK/FK...or-Adapter.html ;) köszönöm, de azonnal kellett volna...:lol: én is innen rendeltem sima feketét...most meg apu astrájáról maradt egy törött jobbos, szépen össze ragasztóztam és most az van, míg meg nem érkezik a talp, azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Gázgyorsító dobot a középdob helyére találták ki? gondolkozom most egy Gázgyorsító dobon, csak megakadtam, mert ha a középdob helyére kell akkor a gyári középdobos felfogatás megszűnik középen?! valakinek van már?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Gázgyorsító dobot a középdob helyére találták ki? gondolkozom most egy Gázgyorsító dobon, csak megakadtam, mert ha a középdob helyére kell akkor a gyári középdobos felfogatás megszűnik középen?! valakinek van már?! Minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Minek? "Növeli a kipufogó gáz áramlási sebességét a kipufogó rendszerben. Javul a motorban a gáz áramlás. Használatával plusz teljesítmény érhető el." ELVILEG ... mindenképpen vennem kell középdobot, mert a gyárim kifúj stb. és ha már vennem kell akkor mind1 mit veszek és gondoltam megkérdezem hogy van e valami tapasztalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 "Növeli a kipufogó gáz áramlási sebességét a kipufogó rendszerben. Javul a motorban a gáz áramlás. Használatával plusz teljesítmény érhető el." ELVILEG ... mindenképpen vennem kell középdobot, mert a gyárim kifúj stb. és ha már vennem kell akkor mind1 mit veszek és gondoltam megkérdezem hogy van e valami tapasztalat. Semmi értelme. No meg hova gyorsít, ha utána a hátsó dobod visszalassítja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 a gyári lehet felfogja, de remus sportdobbal .. 100as kimenő csővel kötve hiszem hogy folyt valamit .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 a gyári lehet felfogja, de remus sportdobbal .. 100as kimenő csővel kötve hiszem hogy folyt valamit .. :lol: Fojtás :) ez nem folyadék.. ;) Az meg, hogy mekkora vég van rajta tök8, ha a bemenője 45 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Gázgyorsító dobot a középdob helyére találták ki? gondolkozom most egy Gázgyorsító dobon, csak megakadtam, mert ha a középdob helyére kell akkor a gyári középdobos felfogatás megszűnik középen?! valakinek van már?! A felesleges "fojtás" a középdob előtt van. A többi kell, vagyis én inkább a nyomatékot a hengerekben szeretem tartani nem hanggá alakítani. Persze ha nagycsatornás hf és jobban fokolt tengely készül hozzáírt ECU val,akkor a kipufogót is hozzá kell hangolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 A felesleges "fojtás" a középdob előtt van. A többi kell, vagyis én inkább a nyomatékot a hengerekben szeretem tartani nem hanggá alakítani. Persze ha nagycsatornás hf és jobban fokolt tengely készül hozzáírt ECU val,akkor a kipufogót is hozzá kell hangolni... Szóval akkor "felesleges" ... köszi erre voltam kíváncsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Szóval akkor "felesleges" ... köszi erre voltam kíváncsi! Tulajdonképpen az. Nálam 4 éve lett felrakva, mert lerohadt a gyári. Egy sport hátsódobbal együtt volt fenn, de undorító nagy hangja volt. Akkor még azt hittem ez tuning. :lol: Annyi változott, hogy a motor egy picit könnyebben pörgött fel egy gázadásnál. Amúgy semmit nem adott hozzá, a hang meg elrontott mindent. Hátra visszakerült a gyári dob, de már nem volt kedvem kivágatni a gázgyorsítót. Mindegy, jó helyen van. Semmi értelme. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Tulajdonképpen az. Nálam 4 éve lett felrakva, mert lerohadt a gyári. Egy sport hátsódobbal együtt volt fenn, de undorító nagy hangja volt. Akkor még azt hittem ez tuning. :lol: Annyi változott, hogy a motor egy picit könnyebben pörgött fel egy gázadásnál. Amúgy semmit nem adott hozzá, a hang meg elrontott mindent. Hátra visszakerült a gyári dob, de már nem volt kedvem kivágatni a gázgyorsítót. Mindegy, jó helyen van. Semmi értelme. :) Az én esetem is hasonló, rohad a gyári és ha már venni kell ... ezért is gondoltam rá hogy esetleg .... de akkor megy új gyári alá ;) köszi szépen az infót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Na van ilyenem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Na van ilyenem is. ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1323516643.jpg F@sza lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Egy harmadik szárny még nem fér el valahol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Egy harmadik szárny még nem fér el valahol? :lol: De majd a kettő között lesz az a golfos nagy szárny. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 De majd a kettő között lesz az a golfos nagy szárny. :lol: Majd az "állítható hátsószárny" technológiát is ültesd át az F1ből, hogy a nagy leszorító erőt némiképp csökkenteni tudd, előzésnél jól fog jönni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts