Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Lehet .. De akkor nem tudom. ;) Nekem még idáig csak a gsi lökösök álltak össze vissza. Pedig töve nem volt sose. A lökös volt meg csavarodva. ;) A lökös széle fut a karosszériával. Nemtom hova lett a képem amit csináltam róla. Inkább ugy tünik mintha túlságosan rá lenne nyomva a csomiajtó alatti részre ott hozzá kell érnie a kasztnihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 A lökös széle fut a karosszériával. Nemtom hova lett a képem amit csináltam róla. Inkább ugy tünik mintha túlságosan rá lenne nyomva a csomiajtó alatti részre ott hozzá kell érnie a kasztnihoz? elvileg ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 A hátsó lökös mitől állhat el a kocsi oldalától? Mindkét oldalon szimmetrikusan, rosszul rakhatták vissza? Már volt tank javítva. Amiért nekem is. Meg lett tolva hátulról, de csak annyira, hogy a lökös nem tört el, viszont a rögzítő-szárakat előre nyomta, és löki előre álló két oldala ezért egy kicsit "szétnyílt, plusz pár centivel előrébb ment. A hátsó lámpáknál, illetve (ha van) a csomitartó ajtajának az élvédő műanyagjánál lehet látni, hogy a formák mennyire találkoznak, nem találkoznak ;) . Le kéne venni a lökhárítót és visszapofozni a rögzítési pontokat a helyükre. (Igen, ez így fog maradni tavaszig. Le nem veszem ilyen időben, elfér az ott amíg meleg lesz ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Amiért nekem is. Meg lett tolva hátulról, de csak annyira, hogy a lökös nem tört el, viszont a rögzítő-szárakat előre nyomta, és löki előre álló két oldala ezért egy kicsit "szétnyílt, plusz pár centivel előrébb ment. A hátsó lámpáknál, illetve (ha van) a csomitartó ajtajának az élvédő műanyagjánál lehet látni, hogy a formák mennyire találkoznak, nem találkoznak ;) . Le kéne venni a lökhárítót és visszapofozni a rögzítési pontokat a helyükre. (Igen, ez így fog maradni tavaszig. Le nem veszem ilyen időben, elfér az ott amíg meleg lesz ;) ) Főleg hogy már két éve lesegetem nemszabad elkapkodni :lol: De kampóm is van attól hogyan lehet ilyen szép szimmetrikusra kivitelezni ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Főleg hogy már két éve lesegetem nemszabad elkapkodni :lol: De kampóm is van attól hogyan lehet ilyen szép szimmetrikusra kivitelezni ezt? 1x jobbról kapott egy kicsit, egyszer meg balról ;) :lol: Nekem is van horog, mondjuk nekem csak a jobb oldala is van előrébb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 1x jobbról kapott egy kicsit, egyszer meg balról :lol: :lol: Nekem is van horog, mondjuk nekem csak a jobb oldala is van előrébb ;) Jahm jobbról kapott egy merci vitót kedves főnökömtől de szólni azótase szólt mert ugyse látszik meg. ;) mondjuk ott a festés kicsit odalett de szegénynek rossza a szeme mert múltkor pályán a 3 négyzetméteres sárgán villogónyilas táblás kocsit se látta pedig 140 el közelítettük meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Uh had dicsekedjek itt is egy magam csinálltam. Az eddig elsajátítot ismeretekből az első fényezésem. Még lakk nélkül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Uh had dicsekedjek itt is egy magam csinálltam. Az eddig elsajátítot ismeretekből az első fényezésem. Még lakk nélkül.. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1321528124.jpg Távolról jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Távolról jó. :lol: Meg nyugtatlak közelről is. ;) De még lakkozni is kell. .D De oda még gyűjtöm az erőt meg a csatráimat elrendezem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Meg nyugtatlak közelről is. ;) De még lakkozni is kell. .D De oda még gyűjtöm az erőt meg a csatráimat elrendezem. :) Hajrá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Uh had dicsekedjek itt is egy magam csinálltam. Az eddig elsajátítot ismeretekből az első fényezésem. Még lakk nélkül.. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1321528124.jpg F@sza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Egy kissé az. Még a 4-5000 talán elfogadható ár lenne. vajon nincs senkinek ilyen még a fórumon? :lol: Jó lenne tudni, hogy mégis milyen, mert ugye az eladónak eladó a cucc, Ha megkérdezed: "persze jó lesz az!", és ha mégsem? De ha meg full műanyag, akkor meg mi olyan drága benne? ;) Sziasztok Nem vagyok benne biztos de itt tán 8000 ezer körül van még tavaly kérdeztem... http://www.riderauto.hu/index.php?page=tal...%25&des=142 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Sziasztok! Tankbeöntő eltünttésére keresnék ötleteket! Hova lehetne hova érdemes a beöntőnyílást tenni? A karosszérián a beöntő rész eltünne! láttunk egy videót ott a hátsó lámpa alatt van! de a megvalósitása sztem nem olyan egyszerű! Ennél a végén van egy ilyen! http://www.youtube.com/watch?v=lePTygD_NA0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Sziasztok! Tankbeöntő eltünttésére keresnék ötleteket! Hova lehetne hova érdemes a beöntőnyílást tenni? A karosszérián a beöntő rész eltünne! láttunk egy videót ott a hátsó lámpa alatt van! de a megvalósitása sztem nem olyan egyszerű! Ennél a végén van egy ilyen! http://www.youtube.com/watch?v=lePTygD_NA0 Csomagtartóba tedd belülről tudod tankolni.... De minden tankolásnál csomi kinyit stb és meg van a veszélye, hogy kicsöppen akkor büdös lesz a kocsiba. A lámpa mögötti dolog a leg jobb sztem. Én láttam élőbe azt a gsi-t amibe volt volt egy magyarországon is. Nem tudom a videon mi van mert nem jön be. :lol: Szal láttam élőbe, nem volt rosz. Ablakemelő motor mozgatta a lámpát... szépen meg volt csinálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsosz Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Hali! szereztem 4 db pocs gumit f Astra kombihoz... kérdés hogy tudnám én azt felrakni a kocsira? Csavar stb? ötleteket kérnék... Köszi R. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Hali! szereztem 4 db pocs gumit f Astra kombihoz... kérdés hogy tudnám én azt felrakni a kocsira? Csavar stb? ötleteket kérnék... Köszi R. Mi az a pocs gumi??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Csomagtartóba tedd belülről tudod tankolni.... De minden tankolásnál csomi kinyit stb és meg van a veszélye, hogy kicsöppen akkor büdös lesz a kocsiba. A lámpa mögötti dolog a leg jobb sztem. Én láttam élőbe azt a gsi-t amibe volt volt egy magyarországon is. Nem tudom a videon mi van mert nem jön be. :lol: Szal láttam élőbe, nem volt rosz. Ablakemelő motor mozgatta a lámpát... szépen meg volt csinálva... Nekem annyira nem tetszett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Mi az a pocs gumi??? :lol: Megfejtettem. ;) Sárvédőgumi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsosz Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Megfejtettem. :lol: Sárvédőgumi.... ki hogy hivja:D szóval hogy rakjam fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 ki hogy hivja:D szóval hogy rakjam fel? Gyorsan. :lol: Hátul nekem volt. 3csavar fogta azt hiszem. De semmi x-tra csak átmenő csavar volt azt kalap. Előre meg nem tudom. De hátul, ha gyári akkor odarakod a helyére másképp nem is bírod mert az az íve mint a lökösnek odarakod azt átböksz rajta 3lemezcsavart azt kész. Elől meg nem is láttam még első gyárit. .D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Gyorsan. :lol: Hátul nekem volt. 3csavar fogta azt hiszem. De semmi x-tra csak átmenő csavar volt azt kalap. Előre meg nem tudom. De hátul, ha gyári akkor odarakod a helyére másképp nem is bírod mert az az íve mint a lökösnek odarakod azt átböksz rajta 3lemezcsavart azt kész. Elől meg nem is láttam még első gyárit. .D Pedig nekem van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Pedig nekem van rajta. Akkor te tudod, hogy van felszerelve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 ki hogy hivja:D szóval hogy rakjam fel? Elöl U alakúra hajtott lemezek tartják, az egyik fele hosszabb(ez kapaszkodik a sárvédőre) a másik rövidebb az fogja a sárcsapó gumit. Ha gyári ez a pocs akármi akkor látszik is a lemezek helye. Pontosan 2db tartja 1ik-1ik oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Uh had dicsekedjek itt is egy magam csinálltam. Az eddig elsajátítot ismeretekből az első fényezésem. Még lakk nélkül.. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1321528124.jpg Szép munka! :) Meg nyugtatlak közelről is. ;) De még lakkozni is kell. .D De oda még gyűjtöm az erőt meg a csatráimat elrendezem. :) A lakkozás sokkal könnyebb, mint a szint fújni... Adjak egy-két tippet? :lol: Írd meg, hogy milyen pisztollyal csinálod: Mekkora a dűzni, stb...és én leírom hogy miből mennyit tegyél a lakkba, és hogy hogy csináld! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Csomagtartóba tedd belülről tudod tankolni.... De minden tankolásnál csomi kinyit stb és meg van a veszélye, hogy kicsöppen akkor büdös lesz a kocsiba. A lámpa mögötti dolog a leg jobb sztem. Én láttam élőbe azt a gsi-t amibe volt volt egy magyarországon is. Nem tudom a videon mi van mert nem jön be. ;) Szal láttam élőbe, nem volt rosz. Ablakemelő motor mozgatta a lámpát... szépen meg volt csinálva... Be kellene jönnie! Küldöm ismét a videót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts