Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Tudom, hogy volt már szó róla, de milyen néven lehet kapni ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Tudom, hogy volt már szó róla, de milyen néven lehet kapni ezt? CSAPSZEG AJTÓZSANÉRHOZ 269Ft per darab.Gugli a barátod írd be ajtó csapszeg f astrához első linket kidobta egy boltnak az oldala és ez a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 CSAPSZEG AJTÓZSANÉRHOZ 269Ft per darab.Gugli a barátod írd be ajtó csapszeg f astrához első linket kidobta egy boltnak az oldala és ez a neve. Drága a postaköltség.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Drága a postaköltség.......... Ha kész az autó, csak be kell menni érte Pestre.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Drága a postaköltség.......... Csak a név miatt mondtam. Ez a neve. Mostmár itt a helyi bóótba is követelheted. És mivan a shorty shifterrel?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ha kész az autó, csak be kell menni érte Pestre.... ;) Az a baj, hogy most kéne, mert nem tudnák visszarakni az ajtót. Csak roncsolva tudták kiszedni ;) Csak a név miatt mondtam. Ez a neve. Mostmár itt a helyi bóótba is követelheted. És mivan a shorty shifterrel?:lol: Jaja, így könnyebb azért. Elvileg, már nem csinál :lol: :lol: Te megtaláltad az embert??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Jaja, így könnyebb azért. Elvileg, már nem csinál ;) ;) Te megtaláltad az embert??? Nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Az a baj, hogy most kéne, mert nem tudnák visszarakni az ajtót. Csak roncsolva tudták kiszedni ;) Jaja, így könnyebb azért. Elvileg, már nem csinál ;) :lol: Te megtaláltad az embert??? http://www.cromax.hu/index.php?katid=46200...%C5%91csapszege Vegyek aztán küldjek postán...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 http://www.cromax.hu/index.php?katid=46200...%C5%91csapszege Vegyek aztán küldjek postán...? Na akkor ebbe én is be szálnék. ;) Nekem kéne 4db. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 http://www.cromax.hu/index.php?katid=46200...%C5%91csapszege Vegyek aztán küldjek postán...? Tudtam, hogy Te vagy az emberem ;) 4db kérnék szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Üdv van valakinek ennyire kopott kormánya? Hány km lehet egy ilyen kormányba? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Üdv van valakinek ennyire kopott kormánya? Hány km lehet egy ilyen kormányba?] Ezt a kormányt szerintem csiszoló vászonnal fogták. Szerintem ilyen kormány kopáshoz több millió kilóméter kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Üdv van valakinek ennyire kopott kormánya? Hány km lehet egy ilyen kormányba? Hát én ilyet még nem láttam... valami érdes ujjú ember dörzsöli ezt napi 2-3órán át? Nekem félig fabetétes kormányom van. ahol nincs fa ott kicsit kopott a bőr rész... de ettől nagyon messze van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Üdv van valakinek ennyire kopott kormánya? Hány km lehet egy ilyen kormányba?http://kepfeltoltes.hu/thumb/111116/IMG013...ltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Olyan 900-950ezer ;) Nem tudom miből volt a keze az embernek aki ezt tekergette, de ez már nem "sima kopás" Szerintem amikor kificcent az első szivacsos rész, akkor a jóember azthittem hogy az rajta van, és megpróbálta lemosni. Végülis 2-3 réteg mélyen sikerült is :lol: Mondjuk a fényváltó kar se rossz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Olyan 900-950ezer ;) Nem tudom miből volt a keze az embernek aki ezt tekergette, de ez már nem "sima kopás" Szerintem amikor kificcent az első szivacsos rész, akkor a jóember azthittem hogy az rajta van, és megpróbálta lemosni. Végülis 2-3 réteg mélyen sikerült is :lol: Mondjuk a fényváltó kar se rossz ;) Jahm lehet valami jó érdes kezű melósé volt? Vagy sok volt az aranygyűrű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Jahm lehet valami jó érdes kezű melósé volt? Vagy sok volt az aranygyűrű? Érdes kezű??? Ilyen kézzel egy komplett faházat lehetne összecsiszolni... Biztos nem 170ezer mint a képen az óra állása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Jahm lehet valami jó érdes kezű melósé volt? Vagy sok volt az aranygyűrű? Nem tudom, de a 300+-t futott autómban, a gyári kormány, 1.5 évnyi nagyon aktív városi futárkodás (Napi 200 egykezes-tenyeres parkolás) után volt egy fél centi szélesen szivacsosra kopva. Itt már a szivacsból vastagságra is hiányzik, ezt minimum megfaragták, km.futást ne akarj megállapítani belőle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Nem tudom, de a 300+-t futott autómban, a gyári kormány, 1.5 évnyi nagyon aktív városi futárkodás (Napi 200 egykezes-tenyeres parkolás) után volt egy fél centi szélesen szivacsosra kopva. Itt már a szivacsból vastagságra is hiányzik, ezt minimum megfaragták, km.futást ne akarj megállapítani belőle ;) Csak furcsállottam azt hittem előfordul az ilyesmi. Motorikusan különben szerintem rendben van nem nagyon volt hozzányúlva mióta megvan. azzal tisztában vagyok hogy nem 170 van benne a képen nem látszik de van pár kis karc a számlapon ugyhogy buherálva volt. A váltószoknya mennyi idő alatt kopik el kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Csak furcsállottam azt hittem előfordul az ilyesmi. Motorikusan különben szerintem rendben van nem nagyon volt hozzányúlva mióta megvan. azzal tisztában vagyok hogy nem 170 van benne a képen nem látszik de van pár kis karc a számlapon ugyhogy buherálva volt. A váltószoknya mennyi idő alatt kopik el kb? Ez is erősen felhasználás függő. Nekem, amíg városban szállítottam vele, fél év alatt kikopott egy. Akik autóút-autópálya vonalon mozognak, meg nem nagyon küzdenek városban, esetleg nem tartják retekkel-morzsával-szeméttel feltöltve használat közben azoknak sokáig. Ezek mind olyan dolgok, amiket szép ötlet leírni, hogy "ezt kell megnézni egy használtautón" de ez maximum egy 5 éves autónál ér valami információ értékkel. A legutóbbi bőr szoknya amit tettem bele, az 2 éve benne van, és a rükinél a peremen ahol hozzá ér a kerethez a kar, most kezd el kicsit kopni. Óra állításnál meg nagyon pöcsnek kell lenni hogy összekaszabolja a számlapot valaki. Nekem eddig még egyszer nem sikerült bántani, pedig nem egyszer, de nem is 10x szedtem ropira műszeregységet, és órát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ez is erősen felhasználás függő. Nekem, amíg városban szállítottam vele, fél év alatt kikopott egy. Akik autóút-autópálya vonalon mozognak, meg nem nagyon küzdenek városban, esetleg nem tartják retekkel-morzsával-szeméttel feltöltve használat közben azoknak sokáig. Ezek mind olyan dolgok, amiket szép ötlet leírni, hogy "ezt kell megnézni egy használtautón" de ez maximum egy 5 éves autónál ér valami információ értékkel. A legutóbbi bőr szoknya amit tettem bele, az 2 éve benne van, és a rükinél a peremen ahol hozzá ér a kerethez a kar, most kezd el kicsit kopni. Óra állításnál meg nagyon pöcsnek kell lenni hogy összekaszabolja a számlapot valaki. Nekem eddig még egyszer nem sikerült bántani, pedig nem egyszer, de nem is 10x szedtem ropira műszeregységet, és órát ;) Ilyen kormány meg karcos számlap után is találtam még szépségeket. Volt egy kapcsolóm az indexkar alatt ami egy sodrott vezetékkel volt bekötve a hűtőventi biztilye alá oly módon hogy a biztosíték lába alá volt benyomva a vezeték. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ilyen kormány meg karcos számlap után is találtam még szépségeket. Volt egy kapcsolóm az indexkar alatt ami egy sodrott vezetékkel volt bekötve a hűtőventi biztilye alá oly módon hogy a biztosíték lába alá volt benyomva a vezeték. ;) Kókányul hangzik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 A hátsó lökös mitől állhat el a kocsi oldalától? Mindkét oldalon szimmetrikusan, rosszul rakhatták vissza? Már volt tank javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 A hátsó lökös mitől állhat el a kocsi oldalától? Mindkét oldalon szimmetrikusan, rosszul rakhatták vissza? Már volt tank javítva. Rosszul nem igen lehet vissza rakni. Max eltörték a lábait. Vagy törött volt a kocsi. ;) és így sikerült meg csinálni. Vagy elvan csavarodva a lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Rosszul nem igen lehet vissza rakni. Max eltörték a lábait. Vagy törött volt a kocsi. ;) és így sikerült meg csinálni. Vagy elvan csavarodva a lökös Nemtom amugy szép lenne az a lökös az a furcsa hogy szinte pontosan ugyanúgy néz ki mindkét oldal. A törést nemhiszem mar 2 éve megvan már minden "apró" szépséghibát észrevettem sztem csak még nem érdeklődtem utánna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Nemtom amugy szép lenne az a lökös az a furcsa hogy szinte pontosan ugyanúgy néz ki mindkét oldal. A törést nemhiszem mar 2 éve megvan már minden "apró" szépséghibát észrevettem sztem csak még nem érdeklődtem utánna. Lehet .. De akkor nem tudom. ;) Nekem még idáig csak a gsi lökösök álltak össze vissza. Pedig töve nem volt sose. A lökös volt meg csavarodva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts