balahu Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Rendszámtábla alatt megvan a 2 csavar, plusz levettem a műanyag burkolatot belülről. Az említett 2 csavar "tiplijére" van ráhúzva valamiféle fém alátét vagy valami, elég nehéz hozzáférni hogy tudom levenni? Belülről nem láttam és nem éreztem patentokat. Kívülről dugjak alá valamit és feszegessem le az ajtóról miután kivettem a zárat is? A 2 rendszámtábla csavar tipliével nem kell semmit csinálni! 1: rendszémtáblatartó levesz (2 csavar) 2: műanyag burkolat levesz belülről 3: zár kivesz (2 anya fogja + műanyag peremjét (kupakját) le lehet huzni simán) és simán oldalról meg kell feszegetni a műanyagot s lejön. A szélén fogja 2 2 patentsor, de ezt belülről nem látod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Rendszámtábla alatt megvan a 2 csavar, plusz levettem a műanyag burkolatot belülről. Az említett 2 csavar "tiplijére" van ráhúzva valamiféle fém alátét vagy valami, elég nehéz hozzáférni hogy tudom levenni? Belülről nem láttam és nem éreztem patentokat. Kívülről dugjak alá valamit és feszegessem le az ajtóról miután kivettem a zárat is? Az a tipli maradhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Lehet kapni ezeket a műanyag hátsó dobbetéteket a kocsihoz. Hogy lehet rögzíteni a karosszériához? Mert ahol néztem, ott azt mondták, hogy nem jön vele semmi klipsz, csavar, csak maga a műanyag betét. .? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Lehet kapni ezeket a műanyag hátsó dobbetéteket a kocsihoz. Hogy lehet rögzíteni a karosszériához? Mert ahol néztem, ott azt mondták, hogy nem jön vele semmi klipsz, csavar, csak maga a műanyag betét. .? Én úgy oldottam meg, hogy belül a kerék mögötti részen 2db lemezcsavart hajtottam bele, így rögzítettem a doblemezhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jankovacs Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Leszedtem a díszcsíkokat 93-as ferdehátú Astrámról. Maradt egy kis ragasztó alatta, ami elég masszívan tartja magát. Nem tudtok valami módszert , hogyan tudnám leszedni? Milyen anyag oldja? Tudtok olyan anyagról ami ezt a ragasztót oldja, de a festéket békén hagyja? Előre is köszi mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Leszedtem a díszcsíkokat 93-as ferdehátú Astrámról. Maradt egy kis ragasztó alatta, ami elég masszívan tartja magát. Nem tudtok valami módszert , hogyan tudnám leszedni? Milyen anyag oldja? Tudtok olyan anyagról ami ezt a ragasztót oldja, de a festéket békén hagyja? Előre is köszi mindenkinek Én sima benzines ronggyal csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Leszedtem a díszcsíkokat 93-as ferdehátú Astrámról. Maradt egy kis ragasztó alatta, ami elég masszívan tartja magát. Nem tudtok valami módszert , hogyan tudnám leszedni? Milyen anyag oldja? Tudtok olyan anyagról ami ezt a ragasztót oldja, de a festéket békén hagyja? Előre is köszi mindenkinek Lapozz egy kicsit vissza a fényezés topicba! Jó párszor előkerült ez a téma, biztos megtalálod a neked való választ is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Mai képek ;) Jövőhéten, megy a kamrába :lol: 01 02 03 Visszatérve erre, nem is drága 11e-ért, ma néztem a Bárdiba és ott 33e volt ugyan ez! Lehet, hogy befektetek egy ilyenre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Mai képek :lol: Jövőhéten, megy a kamrába :lol: [url=http://kepfeltoltes.hu/111103/DSC02423_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]01 [url=http://kepfeltoltes.hu/111103/DSC02424_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]02 [url=http://kepfeltoltes.hu/111103/DSC02425_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]03 Visszatérve [url=http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/karosszeria/muanyag_elemek/also_motorvedo_burkolat_opel_astra_f_1501406501.html]erre, nem is drága 11e-ért, ma néztem a Bárdiba és ott 33e volt ugyan ez! Lehet, hogy befektetek egy ilyenre. ;) Ismerős alkatrészek vannak a 3. képen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Mai képek ;) Jövőhéten, megy a kamrába :lol: 01 02 03 Visszatérve erre, nem is drága 11e-ért, ma néztem a Bárdiba és ott 33e volt ugyan ez! Lehet, hogy befektetek egy ilyenre. ;) Jövőhéten megy kamrába?? Na ezt már szeretem mikor valaki ilyen pozitívan áll a dolgokhoz. Nem is veszem el a kedved ettől a pozitívumtól! :lol: Mennyibe lesz a kasznis munka?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Jövőhéten megy kamrába?? Na ezt már szeretem mikor valaki ilyen pozitívan áll a dolgokhoz. Nem is veszem el a kedved ettől a pozitívumtól! ;) Mennyibe lesz a kasznis munka?? Ahogy a képeken látszik, elég szép a bontás is, és az összerakás is. Így talán nem kell betonkeverővel keverni a kittet hozzá. :lol: Van remény, hogy kemencébe kerülhet. :lol: Gondolom a doblemezt is kijavították, mielőtt rákerült a sárvédő. ;) Remélem az alapozás és az üregvédelem sem marad el, akkor egy darabig örökös lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Én úgy oldottam meg, hogy belül a kerék mögötti részen 2db lemezcsavart hajtottam bele, így rögzítettem a doblemezhez. És stabil? Jól illeszkedik Nem tud alá menni a víz? (aztán szépen ottmaradni, s nagyobb kárt csinálni, mint annélkül?). Mert feleslegesen nem akarnék kiadni 7000 forintot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Ismerős alkatrészek vannak a 3. képen... :lol: Igen, igen :lol: 1000 hála, és köszönet érte! ;) Jövőhéten megy kamrába?? Na ezt már szeretem mikor valaki ilyen pozitívan áll a dolgokhoz. Nem is veszem el a kedved ettől a pozitívumtól! :lol: Mennyibe lesz a kasznis munka?? Pedig azt veszem ki a szavaidból, hogy nem úgy lesz :lol: Sok(k)ba lesz. :lol: Ahogy a képeken látszik, elég szép a bontás is, és az összerakás is. Így talán nem kell betonkeverővel keverni a kittet hozzá. :lol: Van remény, hogy kemencébe kerülhet. :lol: Gondolom a doblemezt is kijavították, mielőtt rákerült a sárvédő. ;) Remélem az alapozás és az üregvédelem sem marad el, akkor egy darabig örökös lesz. :D Persze, hogy kicserélik, amúgy nem tudnának ráheggeszteni. Lesz minden mint a bucsúban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Pedig azt veszem ki a szavaidból, hogy nem úgy lesz :lol: Sok(k)ba lesz. :lol: Mi?? Az én szavaimból...ááá dehogy! ;) Sokba sokba....Na de mégis mennyibe? Súgd meg PÜ-be....nem mondom el senkinek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Mi?? Az én szavaimból...ááá dehogy! ;) Sokba sokba....Na de mégis mennyibe? Súgd meg PÜ-be....nem mondom el senkinek... ;) :lol: 300e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 :lol: 300e Csak a kasznis munka? ;) ;) Remélem ebbe az árba a piktor munka is benne van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Csak a kasznis munka? ;) ;) Remélem ebbe az árba a piktor munka is benne van... Ebbe benne van minden. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ebbe benne van minden. ;) Nagyon jó ár! :lol: Már csak abból indulok ki, hogy mire mindent megveszek, 220-250ezer körül tudom kihozni egy sima 474-es fehér fényezését ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ebbe benne van minden. :lol: Janikám ha erre jársz netalántán kerékpárral vagy gyalogosan.;) Akkor csöngets be és odaadom amit kell. ;) Ha esetleg én nem járnék arra a hétvégén akkor gyere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 kéthónapja kasznizták!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 kéthónapja kasznizták!!!! Sárral? ;) ;) Mert fémmel biztos nem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 kéthónapja kasznizták!!!! Ez ugye nem a Tiéd? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ez ugye nem a Tiéd? ;)Nem hál isten. Tegnap hozták hozzánk átnézni a kasznit "mert furcsán jár" a segge cimszóval. Szegény csávó szószerint elsirta magát mikor ma ide hivtuk nézze meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 kéthónapja kasznizták!!!! Ez elszomorító! Biztos visszavinném, aztán beleverném a fejét a lyukba! Gusztustalan egy féreg lehet az illető ha ilyen munkát kiadott a kezéből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 kéthónapja kasznizták!!!! Én meg azt hittem, hogy az enyém gáz. De tévedtem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts