Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Caravan

Ugyan az. Az ajtónál még annyi különbség lehet, hogy a díszléc meg a tükör változott a facelift-el ;)

Ez a facelift mit takar? Tehát akkor elvileg minden ami most a rossz ajtón van (tükör, kárpit, elektromos ablakemelő..), azt át tudom rakni a Caravan ajtajára is.

Megosztás:

Ez a facelift mit takar? Tehát akkor elvileg minden ami most a rossz ajtón van (tükör, kárpit, elektromos ablakemelő..), azt át tudom rakni a Caravan ajtajára is.

Át. De függ az évjáratoktól, hogy mennyire egyszerűen. Az ajtókárpit is változott 94-ben a facelifttel Máshol van a csavar hely, és kicsit alkotni kell vele, ha nem ugyan olyan. (GyIK-ban nézd végig a szerelési képeket is, ott le van fényképezve a különbség) A tükröt minden probléma nélkül cserélni tudod, a kilincs szintén évjárat függő. A díszléc is változott, széles gumisról, keskeny műanyagra, de ezt is le tudod cserélni.

Megosztás:

Át. De függ az évjáratoktól, hogy mennyire egyszerűen. Az ajtókárpit is változott 94-ben a facelifttel Máshol van a csavar hely, és kicsit alkotni kell vele, ha nem ugyan olyan. (GyIK-ban nézd végig a szerelési képeket is, ott le van fényképezve a különbség) A tükröt minden probléma nélkül cserélni tudod, a kilincs szintén évjárat függő. A díszléc is változott, széles gumisról, keskeny műanyagra, de ezt is le tudod cserélni.

Az enyém még a ráncfelvarrás előtti, de akkor már mindent tudok, köszi szépen a segítséget ;)

Megosztás:

Persze, mert védi a motort, csak nagyon drága szerintem. Amúgy miből van? (műanyag, fém?) :lol:

Én nem vennék, mert így is majdnem leér sokszor... de ezt hamar elfogyasztanám szerintem. ;)

Full műanyag. Én is gondolkodtam már rajta. Állítólag nem ér le, mert olyan az alakja, mint a kocsi alja. Legalábbis az eladó szerint. :lol:

De mivel én minden alkalommal végighúzom a kipufogót a kapu küszöbön ;) inkább kihagyom, mert hátha mégis leér... :lol:

Megosztás:

Ez inkább a felfröccsenő mocsoktól véd. Arra meg jó, de tényleg drága.

Egy kissé az. Még a 4-5000 talán elfogadható ár lenne.

Full műanyag. Én is gondolkodtam már rajta. Állítólag nem ér le, mert olyan az alakja, mint a kocsi alja. Legalábbis az eladó szerint. :lol:

De mivel én minden alkalommal végighúzom a kipufogót a kapu küszöbön ;) inkább kihagyom, mert hátha mégis leér... :lol:

vajon nincs senkinek ilyen még a fórumon? ;) Jó lenne tudni, hogy mégis milyen, mert ugye az eladónak eladó a cucc, Ha megkérdezed: "persze jó lesz az!", és ha mégsem? De ha meg full műanyag, akkor meg mi olyan drága benne? :lol:

Megosztás:

Hatchback-nél a két ajtó közti (B oszlop) fekete külső műanyagot hogyan tudom leszedni? Tudom, hogy az a 4-4 patent tartja de azthittem csak bolhák, és közben nem.. eltörni meg nem akarom van aki tudja?

Ja és a csomagtér ajtón lévő műanyag ragasztva van, vagy le lehet szedni?

Fóliázni akarom ezt a pár műanyagot mert eléggé napszívta és karcos.. de kinnt már túl hideg van.

Várom a megoldásokat!

Megosztás:

Hatchback-nél a két ajtó közti (B oszlop) fekete külső műanyagot hogyan tudom leszedni? Tudom, hogy az a 4-4 patent tartja de azthittem csak bolhák, és közben nem.. eltörni meg nem akarom van aki tudja?

Ja és a csomagtér ajtón lévő műanyag ragasztva van, vagy le lehet szedni?

Fóliázni akarom ezt a pár műanyagot mert eléggé napszívta és karcos.. de kinnt már túl hideg van.

Várom a megoldásokat!

Csapottseggűnél a rendszámtábla alatt van két csavar, plussz patentek, meg a zárat is ki kell szedni.

Megosztás:

Csapottseggűnél a rendszámtábla alatt van két csavar, plussz patentek, meg a zárat is ki kell szedni.

Rendszámtábla alatt megvan a 2 csavar, plusz levettem a műanyag burkolatot belülről. Az említett 2 csavar "tiplijére" van ráhúzva valamiféle fém alátét vagy valami, elég nehéz hozzáférni hogy tudom levenni? Belülről nem láttam és nem éreztem patentokat. Kívülről dugjak alá valamit és feszegessem le az ajtóról miután kivettem a zárat is?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.