Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  csaba77 írta:
Sziasztok

Székesfehérváron tud valaki olyan helyet, ahol hátsó kerékjárati műanyag dobot be lehet szerezni?

elore is köszönöm

Rendelj Internetről. 2 munkanap is ott van....kis se kell lépned a házból! :D

Elküldve
  astrásgyerek írta:
Mennyi egy hátsó kerékjárati műanyag dob szett? :P

Jó lenne a tél előtt nekem is vennem... remélem összejön, öregszik a verda. :D

7 és 10 ezer között mozog. legalábbis ahol én eddig neztem

Elküldve
  astrásgyerek írta:
Mennyi egy hátsó kerékjárati műanyag dob szett? :P

Jó lenne a tél előtt nekem is vennem... remélem összejön, öregszik a verda. :D

csaba77 írta:

Onnan Veszprémből nekem 5e Ft-ért hozták anno.

Elküldve
  csaba77 írta:

FPepe írta:
Onnan Veszprémből nekem 5e Ft-ért hozták anno.

Csak?? :D azt hittem ennyi darabja. :P

Így már jobban tetszik a dolog, télire tuti beújítok egy szettet. :P

Köszi!!

Elküldve

sziasztok ! első lökhárítónak leszedése hogyan történik? mert balfék öregember tolatott ki a parkolóból de nem látta hogy jövök és benyomta a baloldali karosszériát és kiakarom egyengetni kicsit. csak ahhoz le kéne szednem az első lököst.

Elküldve
  lombi írta:
sziasztok ! első lökhárítónak leszedése hogyan történik? mert balfék öregember tolatott ki a parkolóból de nem látta hogy jövök és benyomta a baloldali karosszériát és kiakarom egyengetni kicsit. csak ahhoz le kéne szednem az első lököst.

Alá kell hasalni, van két nagy csavar a motor felől, meg asszem még oldalt is...

Elküldve
  atis c14se írta:
Meg talán még a sárvédő pereméhet is hozzá van csavarozva ha igaz

köszi nektek!

ja és hátul is leakarom szedni mert tél előtt még leakarom javítani a sárvédő ívnél.

gondolom ott is akkor 2 csavar + oldalt 2ő

Elküldve

Az első lökös leszedéséhez le kell venni a hűtő maszkot. Majd van két csavar, ami az orr lemezhez fogja. Ezt csak aláfeküdve lehet kicsavarni és 13-as kulcs kell hozzá.

Van két-két csavar, ami a sárvédő doblemezhez fogja, plusz 2-2 ami a doblemez alatt van. Majd a lökös alját is fogja 4 darab műanyag bolha, a hűtő aljánál.

Azt hiszem ennyi. :D

Én két hete vettem le és nem volt egyszerű.

Elküldve

Sziasztok! Nekem egy F Astra-hoz kéne csomagtér ajtó,mert a kéder alatt elkezdett rohadni. Ha lehet piros színben. Előre is köszi az infókat!

Elküldve
  Polli írta:
Sziasztok! Nekem egy F Astra-hoz kéne csomagtér ajtó,mert a kéder alatt elkezdett rohadni. Ha lehet piros színben. Előre is köszi az infókat!

Caravan, Sedan, vagy 5 ajtós? :D

Elküldve

Rég voltam már erre:)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek egy komplett Astra F kasztniért mennyit érdemes kiadni?

Mert sajnos pénteken elszálltam és totál kár lett a kicsike:( 110-el frontba árokfalat fogtam:S Nekem meg szerencsére csak a nyakam húzódott meg.

Elküldve
  Tala írta:

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek egy komplett Astra F kasztniért mennyit érdemes kiadni?

Mert sajnos pénteken elszálltam és totál kár lett a kicsike:( 110-el frontba árokfalat fogtam:S Nekem meg szerencsére csak a nyakam húzódott meg.

Uhh, az dúrva. :P mi történt?

Papírral kell, vagy anélkül? :D

Elküldve
  Polli írta:

Tala írta:

Caravan, Sedan, vagy 5 ajtós? :D :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.