Frodo Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Szükségem lenne egy az alvázhoz hegesztett hátsó üléstámla rögzítö konzol!!(egy darabból áll) Két ponthegesztés és a bizti öv csatja tartja! Van másik is ami két darabból áll és torx csavarok fogják az alvázhoz meg a bizti öv csatja na ez nem jó nekem! Gyakorlatilag Bp-en szinte az összes létező opel bontóban kérdeztem, de azt mondták h nincs! Ha esetleg vki aszerelésben is tudna segíteni akkor az nagyon karaly lenne! Hétvégén Miskolcon vagyok ha esetleg onnan vkinek lenne már megyek is érte! Ja és ferdehátúbol kellene! Árat megbeszéljük Viktor Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Szükségem lenne egy az alvázhoz hegesztett hátsó üléstámla rögzítö konzol!!(egy darabból áll) Két ponthegesztés és a bizti öv csatja tartja! Van másik is ami két darabból áll és torx csavarok fogják az alvázhoz meg a bizti öv csatja na ez nem jó nekem! Gyakorlatilag Bp-en szinte az összes létező opel bontóban kérdeztem, de azt mondták h nincs! Ha esetleg vki aszerelésben is tudna segíteni akkor az nagyon karaly lenne! Hétvégén Miskolcon vagyok ha esetleg onnan vkinek lenne már megyek is érte! Ja és ferdehátúbol kellene! Árat megbeszéljük Viktor Ezen a képen rajta van, ami neked kellene? (a középső részen lévő kéne, ami a 2 dönthető ülést tartja?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frodo Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Igen pont ez az amit keresek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Üdv! Tudna nekem valaki budapesti üzletet elérhetőséggel adni, ahol kimondottan tetőkárpit anyagot forgalmaznak? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Üdv! Tudna nekem valaki budapesti üzletet elérhetőséggel adni, ahol kimondottan tetőkárpit anyagot forgalmaznak? Köszi előre is! Tudok kettőt is, mert én is szerettem volna, de aztán olcsóbban vettem a komplett tetőkárpitot, mint amennyiért ezek csak a szövetet adták volna, összetekerve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Tudok kettőt is, mert én is szerettem volna, de aztán olcsóbban vettem a komplett tetőkárpitot, mint amennyiért ezek csak a szövetet adták volna, összetekerve :lol: :lol: Há csak gondolom azt is Debrecenből vetted, ami 2x olyan messzi van mint Pest.. És van olyan tetszetős mintha vádzsi új kárpítot ragasztottál volna föl? Nekem tuti szép megoldás kell, mert nemsokára érkezik a kiscsaj, és lógó kárpíttal nem vihetem haza a kórházból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Há csak gondolom azt is Debrecenből vetted, ami 2x olyan messzi van mint Pest.. És van olyan tetszetős mintha vádzsi új kárpítot ragasztottál volna föl? Nekem tuti szép megoldás kell, mert nemsokára érkezik a kiscsaj, és lógó kárpíttal nem vihetem haza a kórházból :D :lol: Onnan hát. Patika volt amúgy, még egy kosz folt se volt rajta, de egy darab tetőkárpitért azért még én se mennék le addig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 :lol: Onnan hát. Patika volt amúgy, még egy kosz folt se volt rajta, de egy darab tetőkárpitért azért még én se mennék le addig :lol: Így hát eljutottunk az eredeti kérdéshez: Tud valaki...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Így hát eljutottunk az eredeti kérdéshez: Tud valaki...? :lol: :D :lol: :D Novy-t, meg Astrásgyereket cseszegesd addig amíg el nem árulják, hogy az övéké honnan van, és milyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 :D :lol: :D Novy-t, meg Astrásgyereket cseszegesd addig amíg el nem árulják, hogy az övéké honnan van, és milyen ;) Novy, Astrásgyerek brékó-brékó jelentkezzetek! Vége :lol: Várom az infókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Novy, Astrásgyerek brékó-brékó jelentkezzetek! Vége :lol: Várom az infókat Ilyen lett az én projektem! Sajnos Bpesten nem tudok egy helyet sem... Debrecenben vettem. ITT beszélgettünk sokat a tetőkárpit dologról! Ebben a HSZ-emben benne vannak a méretek, és az árak is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
partyarc83 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Hello All! Olyan kérdésem lenne hogy a GSI gyári első lökös jó lehet e Astra F - re.Úgy gondolom hogy jobb mint a sima F gyári.Nagyon tuningolni nem akarok ezért lenne jó egy sima gyári festetlen.Szerintetek?Fel lehet rá küzdeni vagy teljesen más az egész mint az F é. Válaszokat előre is Köszönöm. Üdv:Lacus Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hello All! Olyan kérdésem lenne hogy a GSI gyári első lökös jó lehet e Astra F - re.Úgy gondolom hogy jobb mint a sima F gyári.Nagyon tuningolni nem akarok ezért lenne jó egy sima gyári festetlen.Szerintetek?Fel lehet rá küzdeni vagy teljesen más az egész mint az F é. Válaszokat előre is Köszönöm. Üdv:Lacus Szerintem fel, többen cseréltek már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hello All! Olyan kérdésem lenne hogy a GSI gyári első lökös jó lehet e Astra F - re.Úgy gondolom hogy jobb mint a sima F gyári.Nagyon tuningolni nem akarok ezért lenne jó egy sima gyári festetlen.Szerintetek?Fel lehet rá küzdeni vagy teljesen más az egész mint az F é. Válaszokat előre is Köszönöm. Üdv:Lacus Csak a mögötte levő fém merevítőt is szerezd be hozzá, mert anélkül nehéz lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hello All! Olyan kérdésem lenne hogy a GSI gyári első lökös jó lehet e Astra F - re.Úgy gondolom hogy jobb mint a sima F gyári.Nagyon tuningolni nem akarok ezért lenne jó egy sima gyári festetlen.Szerintetek?Fel lehet rá küzdeni vagy teljesen más az egész mint az F é. Válaszokat előre is Köszönöm. Üdv:Lacus Gyárit se nagyon fogsz találni, fényezetlent meg amúgy sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
partyarc83 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Gyárit se nagyon fogsz találni, fényezetlent meg amúgy sem :lol: Hy.Hát utánna keresgéltem és tényleg van abban valami amit modtok.:-)Na sebaj,majd probálkozom csak érdekelt hogy egyáltalán fel lehet e tenni.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hy.Hát utánna keresgéltem és tényleg van abban valami amit modtok.:-)Na sebaj,majd probálkozom csak érdekelt hogy egyáltalán fel lehet e tenni.Köszi Szerinted miért írogatunk ide? Az embereket szívatni...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
partyarc83 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Szerinted miért írogatunk ide? Az embereket szívatni...? :lol: Mármint utánna keresgéltem hogy találok e eladó lököst de bontóban sincs jelenleg.Amugy egyértelmű h nem szívatásból töltjük itt az időt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Hy.Hát utánna keresgéltem és tényleg van abban valami amit modtok.:-)Na sebaj,majd probálkozom csak érdekelt hogy egyáltalán fel lehet e tenni.Köszi Fel lehet. A hűtőmaszkon kell egy kicsit faragni! Persze csak akkor ha a maszkot nem cseréled le GSI maszkra....de ugye akkor a lámpákat is cserélned kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Fel lehet. A hűtőmaszkon kell egy kicsit faragni! Persze csak akkor ha a maszkot nem cseréled le GSI maszkra....de ugye akkor a lámpákat is cserélned kell. :lol: Azok is különböznek? nem sima facelift előttiek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Azok is különböznek? nem sima facelift előttiek? :lol: De :lol: Mondjuk maszkból is létezik Facelift verzió, de olyat akkor talál az ember, amikor már van egy sövénye négylevelű lóheréből :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 De :lol: Mondjuk maszkból is létezik Facelift verzió, de olyat akkor talál az ember, amikor már van egy sövénye négylevelű lóheréből :D :D ;) :P :D Ilyet láttam a minap. a tecsó parkolóban. Szép volt benne a BC. :lol: Nekem is kellene!! Mennyi a BC + a BC-s kar egyben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :D :D ;) Ilyet láttam a minap. a tecsó parkolóban. Szép volt benne a BC. :lol: Nekem is kellene!! Mennyi a BC + a BC-s kar egyben? :lol: Parkolni nem tud :P Dieselben nem fog tudni fogyasztást mérni. Én, ha jól emléxem, 10e-ért vettem a BC-t, a kart meg a CC-t hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :D ;) :P Ilyet láttam a minap. a tecsó parkolóban. Szép volt benne a BC. :lol: Nekem is kellene!! Mennyi a BC + a BC-s kar egyben? :D Én 8-at fizettem BC+karért. Aztán a kart lecseréltem B Omega intervallumszabályozósra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :D :D ;) Ilyet láttam a minap. a tecsó parkolóban. Szép volt benne a BC. :lol: Nekem is kellene!! Mennyi a BC + a BC-s kar egyben? :lol: Szépen le van mattolva..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts