öcsibácsi Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Micsoda gányolás, nem nehezebb folyamatosan húzni a ragasztót a tubusból mint szaggatottan, akkor miért nem tud odafigyelni?! :lol: Tessék képek. Így sikerült neki. :lol: Ez az igazi, vagy 10 cm hosszan van rés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 F Astra ajtaján esetleg van valami állítási lehetőség?? Ugyanis a vezetőoldali ajtóm kicsit lóg....Gondolom ne essek neki pájszerrel meg kalapáccsal ugye?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 F Astra ajtaján esetleg van valami állítási lehetőség?? Ugyanis a vezetőoldali ajtóm kicsit lóg....Gondolom ne essek neki pájszerrel meg kalapáccsal ugye?:lol: ki kéne cserélni a stifteket benne... az talán segítene egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 ki kéne cserélni a stifteket benne... az talán segítene egy kicsit... Engem majdnem hülyének néztek az unix-ban mikor beállítottam a stifttel a kezemben.Azt mondták az Astrában ilyen nincs :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Engem majdnem hülyének néztek az unix-ban mikor beállítottam a stifttel a kezemben.Azt mondták az Astrában ilyen nincs :D ;) :P Én sem tudom honnan lehetne venni/rendelni... De az unix már csak ilyen. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Sziasztok! Az első lökösön alul van 4 fülecske. Ebből a kettő szélső a ködlámpához kell, de a két középső mire jó? Van valami lökhárító alatti védőburkolat ami nekem nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Sziasztok! Az első lökösön alul van 4 fülecske. Ebből a kettő szélső a ködlámpához kell, de a két középső mire jó? Van valami lökhárító alatti védőburkolat ami nekem nincs? Eyg fényképet linkelj be, és megmondjuk mi az! így látatlanban elég nehéz megmondani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Eyg fényképet linkelj be, és megmondjuk mi az! így látatlanban elég nehéz megmondani. :lol: Oks, holnap reggel meló előtt csinálok egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Sziasztok! Az első lökösön alul van 4 fülecske. Ebből a kettő szélső a ködlámpához kell, de a két középső mire jó? Van valami lökhárító alatti védőburkolat ami nekem nincs? Azok a csavarok helyei és a koptatóé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Azok a csavarok helyei és a koptatóé. :lol: Az egy külön műanyag idom lenne alulra? Gyárilag nem szereltek mindegyikre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Helló Mindenki! Vasárnap este sajnos megtörtem (ill. törték) hőn szeretett Astramat. Belémjött valaki hátulról egy pirosnál. A lényeg az, hogy azt szeretném megkérdezni, kinek milyen tapasztalata van Budapesten az Autoapalace Kft.-vel? (18. ker. Sallai út 15.) Rendes volt az ürge, beadtam a kocsit, állítólag mindent intéznek. Nagyon kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Üdv:Imi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Az egy külön műanyag idom lenne alulra? Gyárilag nem szereltek mindegyikre? Az egy gumi vagy műanyag csík alul amivel ha neki mész valakinek nem törik le ezért az a neve, hogy koptató azt koptasd inkább mint a lököst. Gyárilag mindre szerelték csak ugye ezeket letörik vagy leszedik általában. :lol: Ára horror. ott van alul Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Az egy gumi vagy műanyag csík alul amivel ha neki mész valakinek nem törik le ezért az a neve, hogy koptató azt koptasd inkább mint a lököst. Gyárilag mindre szerelték csak ugye ezeket letörik vagy leszedik általában. :lol: Ára horror. ott van alul Jó lenne végre, ha nem beszélnél bolondságokat. Igen kötekszem. A koptató egybe van öntve a lökhárítóval. Amit kérdez a srác, oda négy stift való, amik az alsó lemezhez rögzítik a lökit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Jó lenne végre, ha nem beszélnél bolondságokat. Igen kötekszem. A koptató egybe van öntve a lökhárítóval. Amit kérdez a srác, oda négy stift való, amik az alsó lemezhez rögzítik a lökit. Aha az érdekes nekem külön van és gumiból van és sok opel modellen ugyan így le lehet szedni. Én úgy tudtam, hogy csak annál van egybe öntve ami utángyári akkor úgy néz ki F astránál nem ilyen :lol: Kötekedhetsz továbbra se izgat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Aha az érdekes nekem külön van és gumiból van és sok opel modellen ugyan így le lehet szedni. Én úgy tudtam, hogy csak annál van egybe öntve ami utángyári akkor úgy néz ki F astránál nem ilyen :lol: Ez az ef######tra részleg. Ha nem ismered a típust kérlek ne adj tanácsot, mert félrevezető..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ez az ef######tra részleg. Ha nem ismered a típust kérlek ne adj tanácsot, mert félrevezető..... Semmi nem volt ebben félrevezető még képet is tettem be, ha összehasonlítja látja, hogy van koptatója vagy nincs szóval. :lol: Amúgy ő maga is kérdezte, hogy hiányzik e valami ebből meg tudja állapítani és más is írta, hogy koptató szóval ne folyunk ebbe bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Semmi nem volt ebben félrevezető még képet is tettem be, ha összehasonlítja látja, hogy van koptatója vagy nincs szóval. :lol: Amúgy ő maga is kérdezte, hogy hiányzik e valami ebből meg tudja állapítani és más is írta, hogy koptató szóval ne folyunk ebbe bele. :lol: Akkor most megint menjé' aludni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Semmi nem volt ebben félrevezető még képet is tettem be, ha összehasonlítja látja, hogy van koptatója vagy nincs szóval. :lol: Amúgy ő maga is kérdezte, hogy hiányzik e valami ebből meg tudja állapítani és más is írta, hogy koptató szóval ne folyunk ebbe bele. :lol: Elmondtam a modiknak is, hogy nem kötekszem veled, de ha baromságot írsz, igenis szóváteszem. Furatokról kérdezett, day is rosszul válaszolt, de te még rátettél egy lapáttal. Ha valami egybe van öntve a lökhárítóval, akkor az nem csavaros, nem cserélhető, nem horror az ára. Azok a lukak a lökhárító alsó rögzítési pontjai, szó sincs koptatóról. Az meg hogy az ember látja vagy nem látja édes mindegy, mivel simán letörik a lökhárítóról, de attól még az a pár furat a lökhárítót tartja, nem a koptatót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Megerősítem, az tényleg egybe van öntve a lökőssel, tudom, mert le kellett maszkolnom festésnél :lol: Leszedni nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Megerősítem, az tényleg egybe van öntve a lökőssel, tudom, mert le kellett maszkolnom festésnél :lol: Leszedni nem lehet. Fűrészlappal, vagy flexel lejön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Megerősítem, az tényleg egybe van öntve a lökőssel, tudom, mert le kellett maszkolnom festésnél :lol: Leszedni nem lehet. Dehogynem. Nézd meg az enyémet :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Szóval, pontosítok. Csak úgy jön le, hogy vissza már nem lehet tenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Helló Mindenki! Vasárnap este sajnos megtörtem (ill. törték) hőn szeretett Astramat. Belémjött valaki hátulról egy pirosnál. A lényeg az, hogy azt szeretném megkérdezni, kinek milyen tapasztalata van Budapesten az Autoapalace Kft.-vel? (18. ker. Sallai út 15.) Rendes volt az ürge, beadtam a kocsit, állítólag mindent intéznek. Nagyon kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Üdv:Imi Átérzem a helyzeted. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Elmondtam a modiknak is, hogy nem kötekszem veled, de ha baromságot írsz, igenis szóváteszem. Furatokról kérdezett, day is rosszul válaszolt, de te még rátettél egy lapáttal. Ha valami egybe van öntve a lökhárítóval, akkor az nem csavaros, nem cserélhető, nem horror az ára. Azok a lukak a lökhárító alsó rögzítési pontjai, szó sincs koptatóról. Az meg hogy az ember látja vagy nem látja édes mindegy, mivel simán letörik a lökhárítóról, de attól még az a pár furat a lökhárítót tartja, nem a koptatót. Nekem csavaros. :lol: A két nyúlvány végén ott a csavarok lyukai, menettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nekem csavaros. :lol: A két nyúlvány végén ott a csavarok lyukai, menettel. A két középsőre gondolsz, kb. a rendszám sarkai alatt? Ott nekem is patent rémlik (legalább is nálam) Mikor raktam fel a lököst tudom, hogy próbáltam bele valami lemezcsavart, de beesett mindegyik, patent meg nem volt itthon, így beütöttem 8-as hernyót..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts