astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Megcsináltam, köszi a segítséget. Viszont belebotlottam még egy beázásba :) A pedálok alatti legalsó réteg, amin van az a kb 1 centi vastag szivacs.... na az az alsó részén (ami már majdnem vízszintesen van) vastagon vizes :D Mint egy szivacs szó szerint, kilehetett belőle nyomni a vizet. Ez mitől lehet ? Oda hogy juthat el a víz ? Jobb oldalt nem néztem hogy vizes-e. Az ablak alsó részénél lenne egy gumi csík - a műanyag rács, és az üveg közt - Az általában leválik, és ott ázik be aztán... Van aki kinyomta egyszerűen szilóval. :D Megoldja a problémát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Az ablak alsó részénél lenne egy gumi csík - a műanyag rács, és az üveg közt - Az általában leválik, és ott ázik be aztán... Van aki kinyomta egyszerűen szilóval. :) Megoldja a problémát! :D Nekem nem nagyon vált be, kiszilóztam, de mégis párásodik esőben, valahogy mégiscsak bejut a víz a pollenszűrőre, eszkábálnom kell oda egy Day-féle takarót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Nekem nem nagyon vált be, kiszilóztam, de mégis párásodik esőben, valahogy mégiscsak bejut a víz a pollenszűrőre, eszkábálnom kell oda egy Day-féle takarót is. Csak az a baj a szilikonnal, ha rákenik a rács és az üveg közé, már nem biztos, hogy egyben lejön, ha esetleg szélvédőt kell cserélni. daykiller tud egy tutibb megoldást. Rakott egy elterelő lemezt a pollenszűrő fölé és nem folyik neki bele a víz :) Vagy keresni kell egy olyan rácsot, ami ráfekszik az üvegre a gumival együtt. De tömítést is lehet másikat csinálni hasonló profilú gumiból, vagy egy gumicsövet kell középen szikével egyenesen bevágni és ráhúzható a rácsra. Csak a képzelet szabhat határt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Csak az a baj a szilikonnal, ha rákenik a rács és az üveg közé, már nem biztos, hogy egyben lejön, ha esetleg szélvédőt kell cserélni. daykiller tud egy tutibb megoldást. Rakott egy elterelő lemezt a pollenszűrő fölé és nem folyik neki bele a víz :) Vagy keresni kell egy olyan rácsot, ami ráfekszik az üvegre a gumival együtt. De tömítést is lehet másikat csinálni hasonló profilú gumiból, vagy egy gumicsövet kell középen szikével egyenesen bevágni és ráhúzható a rácsra. Csak a képzelet szabhat határt :D Lejön a sziló pengével a maradék meg lakkbenznines rongyal ledörgölhető. Az a baj, hogy ezek a tizenX éves műanyagok már nem fekszenek fel az üvegre, hiába teszel alá új tömítést( bár ilyen profilt nem tudom hogyan készítenél) csak 2 helyen van felfogatva, nem lehet "odahuzatni" az üveghez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Lejön a sziló pengével a maradék meg lakkbenznines rongyal ledörgölhető. Az a baj, hogy ezek a tizenX éves műanyagok már nem fekszenek fel az üvegre, hiába teszel alá új tömítést( bár ilyen profilt nem tudom hogyan készítenél) csak 2 helyen van felfogatva, nem lehet "odahuzatni" az üveghez. Tipikus hiba, de ettől még szeretjük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Tipikus hiba, de ettől még szeretjük! :D Igen, szeressük :) Unalmas is volna, ha álandóan jó lenne, így legalább érzi, hogy törődünk vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Tipikus hiba, de ettől még szeretjük! :) Nekem is ki lett szilózva, meg raktam linóleumot is a pollenszűrő felé hogy ne kapjon vizet. De mégis úgy párásodik nagyobb esőnél, hogy ........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nekem is ki lett szilózva, meg raktam linóleumot is a pollenszűrő felé hogy ne kapjon vizet. De mégis úgy párásodik nagyobb esőnél, hogy ........ Amikor leveszed a rácsot és miután kitisztítottad a szutykot, úgy kell megoldani, hogy a PVC darab az üveg alá essen takarásban. Különben ott vagy, ahol a part szakad. Csak arra gondolj, hogy vannak a cserepek felrakva a tetőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nekem is ki lett szilózva, meg raktam linóleumot is a pollenszűrő felé hogy ne kapjon vizet. De mégis úgy párásodik nagyobb esőnél, hogy ........ Jó azért csodát nem kell várni a párás levegő a pollenszűrőn megy keresztül az utastérbe, nem végtelen a kapacitása, egy ideig megfogja a vízet, de aztán csak átengedi ha megtelik. A törölközővel sem tudod magad szárazra törölni 5Xegymás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nekem nem nagyon vált be, kiszilóztam, de mégis párásodik esőben, valahogy mégiscsak bejut a víz a pollenszűrőre, eszkábálnom kell oda egy Day-féle takarót is. Múltnap szedtem ki 1 utólagosan behelyezett szélvédőt, min. 3! :D helyen volt olyan lyuk a ragasztásában, ahol ki lehetett látni. :) No, akkor miért is párásodik az az üveg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Múltnap szedtem ki 1 utólagosan behelyezett szélvédőt, min. 3! :D helyen volt olyan lyuk a ragasztásában, ahol ki lehetett látni. :) No, akkor miért is párásodik az az üveg? Allul volt lyuk? Nekem ott tuti nincs, láttam volna amikor az ablaktörlő mecahnikát szereltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Szét kell szednem az ajtót, a remek szerelő miatt. Az lenne a kérdésem, hogy milyen bolhát kell vennem az autósboltban? Gondolom többfajta van. Mert úgyis el fog törni pár, meg van már ami most is törött. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Szét kell szednem az ajtót, a remek szerelő miatt. Az lenne a kérdésem, hogy milyen bolhát kell vennem az autósboltban? Gondolom többfajta van. Mert úgyis el fog törni pár, meg van már ami most is törött. Köszi. Én bolhával a kezembe mentem venni, mert nagyon sokféle van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Én bolhával a kezembe mentem venni, mert nagyon sokféle van. én nem tudok, mert ahhoz szét kéne szednem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 én nem tudok, mert ahhoz szét kéne szednem :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 én nem tudok, mert ahhoz szét kéne szednem :) Az ajtókárpit nem kresz tartozék, lehet közlekedni nélküle is :D (meg ha egyszer összefutunk má' akkor adok egy marék minta-rovart) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Az ajtókárpit nem kresz tartozék, lehet közlekedni nélküle is :) (meg ha egyszer összefutunk má' akkor adok egy marék minta-rovart) okés, ma nem tudsz hozni? 6-ig nyitva az autósbót szemben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 okés, ma nem tudsz hozni? 6-ig nyitva az autósbót szemben :D Ha nem szeretnéd a zörgést hallgatni, akkor nem ott veszed :) Ahogy eddig észrevettem, az innen-onnan bolhák, törnek mint a ropi :D (ezt is meg tudod hallgatni az autómban :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Allul volt lyuk? Nekem ott tuti nincs, láttam volna amikor az ablaktörlő mecahnikát szereltem. Alul közép tájékon és mind2 oldalon a tetejétől kb. 10-20 cm-re. :) Amúgy nem látszik, csak ha kiveszed a gumikédert kívülről és a belső műanyagokat ill. a műszerfalat is kiveszed. Na akkor, ha rásüt a nap simán látod hol hibás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Szét kell szednem az ajtót, a remek szerelő miatt. Az lenne a kérdésem, hogy milyen bolhát kell vennem az autósboltban? Gondolom többfajta van. Mert úgyis el fog törni pár, meg van már ami most is törött. Köszi. A fehét jobb mint a piros. Alul közép tájékon és mind2 oldalon a tetejétől kb. 10-20 cm-re. :) Amúgy nem látszik, csak ha kiveszed a gumikédert kívülről és a belső műanyagokat ill. a műszerfalat is kiveszed. Na akkor, ha rásüt a nap simán látod hol hibás. :D Micsoda gányolás, nem nehezebb folyamatosan húzni a ragasztót a tubusból mint szaggatottan, akkor miért nem tud odafigyelni?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Én kéket vettem bolhát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Vettem fehéret. Majd kiderül jó-e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 A fehét jobb mint a piros. Vettem fehéret. Majd kiderül jó-e :D A sarkokba piros kell, a többi fehér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 A fehét jobb mint a piros. Micsoda gányolás, nem nehezebb folyamatosan húzni a ragasztót a tubusból mint szaggatottan, akkor miért nem tud odafigyelni?! :) Mert nem neki fog beázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 A sarkokba piros kell, a többi fehér :lol: piros nem vót :D kis fekete volt meg nagy fehér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts