Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Így van, és mit tehetek vele?

Van külömbség GSI és sima Astra merevítő vas között?

Thx.

Lehet venni külön is, csak nem tudom bárdinál vagy eféle helyeken akad-e. Nincs különbség.

Elküldve

Sziasztok!

A bal hátsó ajtómon a dészléc eleje fel van kunkorodva. Elég csúnyácska valahogy orvoslni kellene. Rákerestem a fórumon és valaki valami tartó fülecskét csinált neki, valaki más pedig ragasztotta tán.

Kérdésem lenne, hogy melyik vált be a legjobban és mit is takar ez a tartó lemezes valami?

Aki ragasztott az mivel ragasztotta?

Előre is köszi a válaszokat!

Elküldve

Nem találok semmi használhatót.

Lehet bontóban több sikerem lenne?

Amúgy, a gyárimból nem lehet kiszedni mert bele van hegesztve-rohasztva-forrasztva-impregnálva-ragasztva-csavarozva-patentozva.

Szóval max flex-el tudnám kivenni. :D

Elküldve
Sziasztok!

A bal hátsó ajtómon a dészléc eleje fel van kunkorodva. Elég csúnyácska valahogy orvoslni kellene. Rákerestem a fórumon és valaki valami tartó fülecskét csinált neki, valaki más pedig ragasztotta tán.

Kérdésem lenne, hogy melyik vált be a legjobban és mit is takar ez a tartó lemezes valami?

Aki ragasztott az mivel ragasztotta?

Előre is köszi a válaszokat!

Én kétkomponensűvel ragasztottam fel a más által leszakított díszlécemet...

Elküldve
Én kétkomponensűvel ragasztottam fel a más által leszakított díszlécemet...

Egy gyenge pillanatomban kasznitömítővel orvosoltam a felkunkorodott széleket.Amíg köt,mint a nagymama,ragasztó szalaggal fixáltam.Azóta is jó.

Elküldve
Egy gyenge pillanatomban kasznitömítővel orvosoltam a felkunkorodott széleket.Amíg köt,mint a nagymama,ragasztó szalaggal fixáltam.Azóta is jó.

jaja, amíg köt, rakat szigetelőszalaggal rögzítettem :D

Elküldve

szevasztook

remélem jó helyre írok

ablaktörlőlapátokról mi a véleményetek? ki mekkorát tesz rá? nekem most kettő 18"as van rajta de szerintem nem ezeknek kellene rajtuk lenni.... Talán ennél is az anyósülés felőlinek kicsinek kellene lennie a sofőr felőlinek pedig hosszabbnak?

kicist bosszant hogy nagyobb sebességnél a bal alsó sarokból felhúzza a menetszél a ráspriccelt szélvédőmosót.

no valaki valami ötlet?

Elküldve
szevasztook

remélem jó helyre írok

ablaktörlőlapátokról mi a véleményetek? ki mekkorát tesz rá? nekem most kettő 18"as van rajta de szerintem nem ezeknek kellene rajtuk lenni.... Talán ennél is az anyósülés felőlinek kicsinek kellene lennie a sofőr felőlinek pedig hosszabbnak?

kicist bosszant hogy nagyobb sebességnél a bal alsó sarokból felhúzza a menetszél a ráspriccelt szélvédőmosót.

no valaki valami ötlet?

Nem tudom inchben mekkora, de gyárilag 45 cm-es :D És egyforma, sőt a hátsó is akkora.

Elküldve
Nem tudom inchben mekkora, de gyárilag 45 cm-es :D És egyforma, sőt a hátsó is akkora.

Szeintem coll, és 18X2.54=45.73 cm. De amúgy tényleg inch is. :D Nem is tudtam.

Elküldve

nemtudom most mekkora de elég furán töröl :S

majd lemérem de nem fogom lecserélni most vettem egy hónapja :D

am. sedan hátulra nem kell hálistennek bár néha jól jönne

Elküldve
Tudja valaki, hogy a tűzfal lemeze milyen vastag? Kell valami spéci szerszám az átfúráshoz?

Egy fúrógép, meg egy fúrószár, meg emlékezőképesség, hogy ne felejtsd el levenni a kárpitot a motortér felől. Amúgy miért akarod átfúrni? :D Van azon annyi átjáró :D

Elküldve
Egy fúrógép, meg egy fúrószár, meg emlékezőképesség, hogy ne felejtsd el levenni a kárpitot a motortér felől. Amúgy miért akarod átfúrni? :D Van azon annyi átjáró :D

Klíma, gondolom. Amúgy kanyarfúró lehet jobb lenne, merthogy oda egy épeszű fúrógép be nem fér a motor kivétele nélkül, az fix. :P Amúgy vannak olyan rémhírek, hogy a hőcserélő két csöve ki van gyárilag könnyítve. :D

Elküldve
Klíma, gondolom. Amúgy kanyarfúró lehet jobb lenne, merthogy oda egy épeszű fúrógép be nem fér a motor kivétele nélkül, az fix. :P Amúgy vannak olyan rémhírek, hogy a hőcserélő két csöve ki van gyárilag könnyítve. :D

Nyert. :lol:

Lehet, hogy hülyeség, de nem az utastér felől kell(ene) fúrni? :D Talán könnyebb...

Azt még nem tudom, hogy fogom tudni a lyukak pozícióját belőni. Egyébként mi és hol van kikönnyítve? Nem értem. :D

Elküldve
Nyert. :D

Lehet, hogy hülyeség, de nem az utastér felől kell(ene) fúrni? :D Talán könnyebb...

Azt még nem tudom, hogy fogom tudni a lyukak pozícióját belőni. Egyébként mi és hol van kikönnyítve? Nem értem. :D

Hát ami a tűzfalon bemegy klíma cső az elvileg kivan könnyítve a lemezbe a helye. Tehát csak ki kell ütni a lemezt ott, és már ott is a lyuk, fúrás nélkül.

Elküldve

Jóhát persze. :D Úgyis bontani kell a komplett műszerfalat miatta. :P

Elküldve

Állítólag az átvezető helye van kikönnyítve a tűzfal anyagában. Tudod, mint a perforált csekk, a papír alján, csak le kell tépni :P Itt is csak ki kell törni-ütni-fúrni. (vagy rájönni hogy még sincs kikönnyítve, akkor érdemes lehet kimérni egy klímásból, hogy merre van a mi van :D )

Elküldve
Állítólag az átvezető helye van kikönnyítve a tűzfal anyagában. Tudod, mint a perforált csekk, a papír alján, csak le kell tépni :D Itt is csak ki kell törni-ütni-fúrni. (vagy rájönni hogy még sincs kikönnyítve, akkor érdemes lehet kimérni egy klímásból, hogy merre van a mi van :D )

Fűtőradiátor mellett van a két cső. :D

Elküldve
Hát ami a tűzfalon bemegy klíma cső az elvileg kivan könnyítve a lemezbe a helye. Tehát csak ki kell ütni a lemezt ott, és már ott is a lyuk, fúrás nélkül.

Hát úgy legyen. :D Az a baj, még nem láttam, ezért kicsit nehezen tudom elképzelni hogy néz ki.

Majd meglátjuk....

Elküldve
Fűtőradiátor mellett van a két cső. :D

Az a két cső a nemklímáson elég távol van egymástól, kb ott ahol a klímásnak a szélső fűtéscsöve, meg a klímagáz kivezetőcsöve van a másik szélén...

Közötte kellene akkor kikönnyítve lenni elvileg. De a motortér felől ebből semmi sem látszik az biztos.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.