Delvecchio Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hiányzik róla a két fül. Így van, és mit tehetek vele? Van külömbség GSI és sima Astra merevítő vas között? Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Így van, és mit tehetek vele? Van külömbség GSI és sima Astra merevítő vas között? Thx. Lehet venni külön is, csak nem tudom bárdinál vagy eféle helyeken akad-e. Nincs különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
prepuk Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! A bal hátsó ajtómon a dészléc eleje fel van kunkorodva. Elég csúnyácska valahogy orvoslni kellene. Rákerestem a fórumon és valaki valami tartó fülecskét csinált neki, valaki más pedig ragasztotta tán. Kérdésem lenne, hogy melyik vált be a legjobban és mit is takar ez a tartó lemezes valami? Aki ragasztott az mivel ragasztotta? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Tehát pl. ez is jó lenne? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1460807164.html Bár ezen sem látom a két csavart illetve fület. Vagy azokat nekem kell rákontárkodnom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Tehát pl. ez is jó lenne? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1460807164.html Bár ezen sem látom a két csavart illetve fület. Vagy azokat nekem kell rákontárkodnom? :D Ezen sincs rajta az a két fül ami neked kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Tehát pl. ez is jó lenne? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1460807164.html Bár ezen sem látom a két csavart illetve fület. Vagy azokat nekem kell rákontárkodnom? :D Teljesen jó, csak szerezni kell ehhez is két fület :D (oké-oké, legközelebb elolvasom az utolsó oldalt is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nem találok semmi használhatót. Lehet bontóban több sikerem lenne? Amúgy, a gyárimból nem lehet kiszedni mert bele van hegesztve-rohasztva-forrasztva-impregnálva-ragasztva-csavarozva-patentozva. Szóval max flex-el tudnám kivenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! A bal hátsó ajtómon a dészléc eleje fel van kunkorodva. Elég csúnyácska valahogy orvoslni kellene. Rákerestem a fórumon és valaki valami tartó fülecskét csinált neki, valaki más pedig ragasztotta tán. Kérdésem lenne, hogy melyik vált be a legjobban és mit is takar ez a tartó lemezes valami? Aki ragasztott az mivel ragasztotta? Előre is köszi a válaszokat! Én kétkomponensűvel ragasztottam fel a más által leszakított díszlécemet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Én kétkomponensűvel ragasztottam fel a más által leszakított díszlécemet... Egy gyenge pillanatomban kasznitömítővel orvosoltam a felkunkorodott széleket.Amíg köt,mint a nagymama,ragasztó szalaggal fixáltam.Azóta is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Egy gyenge pillanatomban kasznitömítővel orvosoltam a felkunkorodott széleket.Amíg köt,mint a nagymama,ragasztó szalaggal fixáltam.Azóta is jó. jaja, amíg köt, rakat szigetelőszalaggal rögzítettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 szevasztook remélem jó helyre írok ablaktörlőlapátokról mi a véleményetek? ki mekkorát tesz rá? nekem most kettő 18"as van rajta de szerintem nem ezeknek kellene rajtuk lenni.... Talán ennél is az anyósülés felőlinek kicsinek kellene lennie a sofőr felőlinek pedig hosszabbnak? kicist bosszant hogy nagyobb sebességnél a bal alsó sarokból felhúzza a menetszél a ráspriccelt szélvédőmosót. no valaki valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 szevasztook remélem jó helyre írok ablaktörlőlapátokról mi a véleményetek? ki mekkorát tesz rá? nekem most kettő 18"as van rajta de szerintem nem ezeknek kellene rajtuk lenni.... Talán ennél is az anyósülés felőlinek kicsinek kellene lennie a sofőr felőlinek pedig hosszabbnak? kicist bosszant hogy nagyobb sebességnél a bal alsó sarokból felhúzza a menetszél a ráspriccelt szélvédőmosót. no valaki valami ötlet? Nem tudom inchben mekkora, de gyárilag 45 cm-es :D És egyforma, sőt a hátsó is akkora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nem tudom inchben mekkora, de gyárilag 45 cm-es :D És egyforma, sőt a hátsó is akkora. Szeintem coll, és 18X2.54=45.73 cm. De amúgy tényleg inch is. :D Nem is tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 nemtudom most mekkora de elég furán töröl :S majd lemérem de nem fogom lecserélni most vettem egy hónapja :D am. sedan hátulra nem kell hálistennek bár néha jól jönne Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Tudja valaki, hogy a tűzfal lemeze milyen vastag? Kell valami spéci szerszám az átfúráshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Tudja valaki, hogy a tűzfal lemeze milyen vastag? Kell valami spéci szerszám az átfúráshoz? Egy fúrógép, meg egy fúrószár, meg emlékezőképesség, hogy ne felejtsd el levenni a kárpitot a motortér felől. Amúgy miért akarod átfúrni? :D Van azon annyi átjáró :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Egy fúrógép, meg egy fúrószár, meg emlékezőképesség, hogy ne felejtsd el levenni a kárpitot a motortér felől. Amúgy miért akarod átfúrni? :D Van azon annyi átjáró :D Klíma, gondolom. Amúgy kanyarfúró lehet jobb lenne, merthogy oda egy épeszű fúrógép be nem fér a motor kivétele nélkül, az fix. :P Amúgy vannak olyan rémhírek, hogy a hőcserélő két csöve ki van gyárilag könnyítve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Klíma, gondolom. Amúgy kanyarfúró lehet jobb lenne, merthogy oda egy épeszű fúrógép be nem fér a motor kivétele nélkül, az fix. :P Amúgy vannak olyan rémhírek, hogy a hőcserélő két csöve ki van gyárilag könnyítve. :D Nyert. :lol: Lehet, hogy hülyeség, de nem az utastér felől kell(ene) fúrni? :D Talán könnyebb... Azt még nem tudom, hogy fogom tudni a lyukak pozícióját belőni. Egyébként mi és hol van kikönnyítve? Nem értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nyert. :D Lehet, hogy hülyeség, de nem az utastér felől kell(ene) fúrni? :D Talán könnyebb... Azt még nem tudom, hogy fogom tudni a lyukak pozícióját belőni. Egyébként mi és hol van kikönnyítve? Nem értem. :D Hát ami a tűzfalon bemegy klíma cső az elvileg kivan könnyítve a lemezbe a helye. Tehát csak ki kell ütni a lemezt ott, és már ott is a lyuk, fúrás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nyert. :lol: Lehet, hogy hülyeség, de nem az utastér felől kell(ene) fúrni? :D Talán könnyebb... Azt még nem tudom, hogy fogom tudni a lyukak pozícióját belőni. Egyébként mi és hol van kikönnyítve? Nem értem. :D Jóhát persze. :D Úgyis bontani kell a komplett műszerfalat miatta. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nyert. :lol: Lehet, hogy hülyeség, de nem az utastér felől kell(ene) fúrni? :D Talán könnyebb... Azt még nem tudom, hogy fogom tudni a lyukak pozícióját belőni. Egyébként mi és hol van kikönnyítve? Nem értem. :D Állítólag az átvezető helye van kikönnyítve a tűzfal anyagában. Tudod, mint a perforált csekk, a papír alján, csak le kell tépni :P Itt is csak ki kell törni-ütni-fúrni. (vagy rájönni hogy még sincs kikönnyítve, akkor érdemes lehet kimérni egy klímásból, hogy merre van a mi van :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Állítólag az átvezető helye van kikönnyítve a tűzfal anyagában. Tudod, mint a perforált csekk, a papír alján, csak le kell tépni :D Itt is csak ki kell törni-ütni-fúrni. (vagy rájönni hogy még sincs kikönnyítve, akkor érdemes lehet kimérni egy klímásból, hogy merre van a mi van :D ) Fűtőradiátor mellett van a két cső. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Hát ami a tűzfalon bemegy klíma cső az elvileg kivan könnyítve a lemezbe a helye. Tehát csak ki kell ütni a lemezt ott, és már ott is a lyuk, fúrás nélkül. Hát úgy legyen. :D Az a baj, még nem láttam, ezért kicsit nehezen tudom elképzelni hogy néz ki. Majd meglátjuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Fűtőradiátor mellett van a két cső. :D Az a két cső a nemklímáson elég távol van egymástól, kb ott ahol a klímásnak a szélső fűtéscsöve, meg a klímagáz kivezetőcsöve van a másik szélén... Közötte kellene akkor kikönnyítve lenni elvileg. De a motortér felől ebből semmi sem látszik az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Fűtőradiátor mellett van a két cső. :D Nekem nem van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts