individor Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 a szélvédőn lévő matricát hogy lehet leműteni? azt a matricát amit az eu-s rendszámhoz jár rajta van már 7 éve biztos jól odatapadt vagy lehet igényelni másikat? (gondolom nem kevés összegért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 a szélvédőn lévő matricát hogy lehet leműteni? azt a matricát amit az eu-s rendszámhoz jár rajta van már 7 éve biztos jól odatapadt vagy lehet igényelni másikat? (gondolom nem kevés összegért) Már abban a pillanatban, amikor odanyomták. Nem lehúzható, mert kis kockákra hullik. Ha beviszed a matricát, ami a törött (vagy valami másért) cserélt szélvédőn volt, akkor az ocsmányirodában elvileg egy ezresért kapsz másikat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A maszk leszedésnél könnyen eltörhet. Kezd az indexnél levő bajuszok kipattintásával. Kis csavarhúzóval óvatosan feszítsd kifelé a bajuszlécet. Célszerű a sárvédőt használni támasztéknak, persze vmit tegyél oda, hogy ne verd össze. Utána a fekete rácsos részt kell kipattintani a homlokfalból. Ide is kell egy csavarhúzó, amivel lenyomod a füleket. Képem most nincs, de sztem adja magát mit kell lenyomni. :D A 95utáni maszk, és a gsi lökös nem fér össze. Mindkettőn ugyanott van egy L alakú perem, ezt le kell vágni vmelyikről. A maszkról fűrészeld le sztem. A lökhárító 6csavarral, és alul 4 befeszülős stifttel van rögzítve. Ha kiveszed a dobbetétet, a kerékre merőlegesen van két 8as fejű csavar egymás felett kb 15-20cmre. A másik oldalon is ilyen. Van még két db 13as fejű kb a rendszám mögött, de kicsit nagyobb a távolság, mint a rendszámok. Leginkább alulról érhető el. A stifteknek meg ki kell húzni a közepét, aztán az egész stiftet. Mivel a gsi lökös alul szélesebb, ezért másik dobbetét is kellene majd, mert az alsó csavart nem fogod tudni becsavarni. Na, ez a 2 csavar nekem hiányzik. Viszont van helyette sok kicsi átlós elrendezéssel. Megpróbáljak konzolt csinálni, vagy vigyem el bódéshoz? Amugy a bódés szerintem fogja átfúr rajt 2 csavart bemélyíti aztán gitt. Szerintem. Valami megoldást találnom kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Na, ez a 2 csavar nekem hiányzik. Viszont van helyette sok kicsi átlós elrendezéssel. Megpróbáljak konzolt csinálni, vagy vigyem el bódéshoz? Amugy a bódés szerintem fogja átfúr rajt 2 csavart bemélyíti aztán gitt. Szerintem. Valami megoldást találnom kell. Dobj már egy képet a löki belső feléről... Szerintem lökhárító vas kellene bele, de a képről egyértelmű lenne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Dobj már egy képet a löki belső feléről... Szerintem lökhárító vas kellene bele, de a képről egyértelmű lenne.. Igen mindenképp teszek fel képet, de csak este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Na, ez a 2 csavar nekem hiányzik. Viszont van helyette sok kicsi átlós elrendezéssel. Megpróbáljak konzolt csinálni, vagy vigyem el bódéshoz? Amugy a bódés szerintem fogja átfúr rajt 2 csavart bemélyíti aztán gitt. Szerintem. Valami megoldást találnom kell. mutass már képet erről a szerencsétlen lökösről, úgy el is tudjuk képzelni milyen, és hátha találunk vmi megoldást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 http://opelcentrum.hu/opelcentrum/karossze...ajtohatarolohoz Ez a vicsáp kell a karosszéria meg az ajtóból kijövő rúd közös furatába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 http://opelcentrum.hu/opelcentrum/karossze...ajtohatarolohoz Ez a vicsáp kell a karosszéria meg az ajtóból kijövő rúd közös furatába? Ez a vicsáp kell. :D Vicsáp, na ezt se hallottam még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 http://opelcentrum.hu/opelcentrum/karossze...ajtohatarolohoz Ez a vicsáp kell a karosszéria meg az ajtóból kijövő rúd közös furatába? Az ajtóhatárolóhoz megy (nem a zsanérhoz, hanem középen a hullámos fém carhoz, ami kattogni szokott :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Helló! Olyan gondom van hogy intéztem 4rial felnit és hátul nem fér a peremtől 195/50 15 nem megy be ja és az ET 28 :D a peremmel mit lehet csinálni? levágjak belőle? vagy vissa lehet hajtani? mit javasoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Helló! Olyan gondom van hogy intéztem 4rial felnit és hátul nem fér a peremtől 195/50 15 nem megy be ja és az ET 28 :D a peremmel mit lehet csinálni? levágjak belőle? vagy vissa lehet hajtani? mit javasoltok? Szélesiteni kell a sárvédőivet Pl itt csinálnak ilyet:http://racing-bazar.hu/szolgaltatas/szerviz-tuning/muanyagos_munka_karosszeria_lakatolas_atalakitas_es_autoszereles_bp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Helló! Olyan gondom van hogy intéztem 4rial felnit és hátul nem fér a peremtől 195/50 15 nem megy be ja és az ET 28 :D a peremmel mit lehet csinálni? levágjak belőle? vagy vissa lehet hajtani? mit javasoltok? Rávaló felnit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Rávaló felnit :D :D Jaj, hogy gondolhatsz erre... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Üdv! Ha valaki esetleg tud GSI ASTRA első lököst akár valami tuning szerű vackot is az kérem jelezze mert megvenném. Tel: 06209181585 vagy kiskasza1977@freemail.hu Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Üdv! Ha valaki esetleg tud GSI ASTRA első lököst akár valami tuning szerű vackot is az kérem jelezze mert megvenném. Tel: 06209181585 vagy kiskasza1977@freemail.hu Köszi Az enyém eladó 100ezeré ködössel koptatóval vonószem takaróval merevítővassal. Ha kell leveszem2 :D Minden füle meg van fényezése hibátlan:D nem köll vele játszani:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Az enyém eladó 100ezeré ködössel koptatóval vonószem takaróval merevítővassal. Ha kell leveszem2 :D Minden füle meg van fényezése hibátlan:D nem köll vele játszani:D Hát hívjad írjad neki, mert így kérte :D :P Egyébként ha passzol a szín, a 100nem is sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Hát hívjad írjad neki, mert így kérte :D :D Egyébként ha passzol a szín, a 100nem is sok :D Majd ha idenéz meglássa. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Majd ha idenéz meglássa. :D Én is így vagyok vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Az enyém eladó 100ezeré ködössel koptatóval vonószem takaróval merevítővassal. Ha kell leveszem2 :D Minden füle meg van fényezése hibátlan:D nem köll vele játszani:D Hm. 100ezeré nem sok szerintem megveszem hívj mikor és hova kell menni az autóért. :D)))))))))))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Hm. 100ezeré nem sok szerintem megveszem hívj mikor és hova kell menni az autóért. :D)))))))))))))))))))) Rádlicitálok, és adok az autóért 101.000-et! :D :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Hm. 100ezeré nem sok szerintem megveszem hívj mikor és hova kell menni az autóért. :D)))))))))))))))))))) Ezért csak a lököst kapod :D De vehetsz 30ért is töröttet azt szaladgálhatsz vele jobbra balra. :D Plusz ami még hiányzik belőle ködös vonótakaró stb stb. :P Nyugi én sem gondoltam komolyan. 100ért SEM eladó. :lol: de ha valaki letesz 100ezret elém a lökösé anyniért leakasztom hajnalba is. :lol: De nem eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacuska21 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Hellosztok! Nincs valakinek bontásra szánt astrája fejérmegyében!! Jobb hátsó lengéscsillapító tányér kellene!! Sürgős Lenne!! Email:lacuska2121@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Hellosztok! Nincs valakinek bontásra szánt astrája fejérmegyében!! Jobb hátsó lengéscsillapító tányér kellene!! Sürgős Lenne!! Email:lacuska2121@freemail.hu Esetleg itt! vagy Esetleg itt!! De Google a barátod, rengeteg Opel bontó van...szerintem előrébb leszel ha ott is keresgélsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
prepuk Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Az Astrámon eléggé nagy a hézag a motorháztető és a hűtőrács között. Remélem a képen jól látható. Mitől lehet ez? Próbáltam már a motorháztetőt lentebb állítani, de még így is eléggé nagy a hézag. Ötletek? Jah az autót így vettem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Az Astrámon eléggé nagy a hézag a motorháztető és a hűtőrács között. http://pcmax.hu/irodatechnika/astra.jpg Remélem a képen jól látható. Mitől lehet ez? Próbáltam már a motorháztetőt lentebb állítani, de még így is eléggé nagy a hézag. Ötletek? Jah az autót így vettem ... Villanyoszloptól, lassanmenős szuzukitól, féklámpa nélküli fiatostól, stb-stb :D Az egész zárhidad hülyén áll, mert a lámpák is csámpásak befelé. Szerintem meg van csavarodva a zárhíd :D (lökösnek meg hőlégfúvót nekijje :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts