Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy ne tegyek kárt az autóban.

A hűtőrácsot szeretném cserélni, de a lámpa alatti rögzítők sehogy se akarnak engedni.

Mivel vagy hogyan tudnám azt kioldani, hogy semmi se törjön el, feszegetni nem nagyon merem. Vagy csak nem vagyok elég határozott?

Köszi előre is!

Üdv!

Megosztás:

Sziasztok!

A hűtőrácsot szeretném cserélni, de a lámpa alatti rögzítők sehogy se akarnak engedni.

Mivel vagy hogyan tudnám azt kioldani, hogy semmi se törjön el, feszegetni nem nagyon merem. Vagy csak nem vagyok elég határozott?

Köszi előre is!

Üdv!

Höjj,

A lökhárítóba mennek bele a rácsból ilyen "pöckök", onnan kell kipattintani.

A szerelési kézikönyben van kép is róla hol mi.

Megosztás:

Sziasztok!

Köszi előre is!

Üdv!

Höjj,

A lökhárítóba mennek bele a rácsból ilyen "pöckök", onnan kell kipattintani.

A szerelési kézikönyben van kép is róla hol mi.

A lámpa alatti "bajusz" legvégén is van két patent, ami szemből pattan be, a sárvédő nyúlványa mellé :D

Megosztás:

Közel parkoltam egy oszlophoz, és leütötte a tükrömet, kipattant a lemezkénél, meg a két fülnél is elől, csak a rudazat tartotta... a lemezke sima ügy, de a két fület hogy lehet visszarakni? Próbáltam visszanyomni, de nem ment a helyére, vegyem le holnap a burkolatot, és akkor hozzáférek esetleg csavarhúzóval?

Megosztás:

Közel parkoltam egy oszlophoz, és leütötte a tükrömet, kipattant a lemezkénél, meg a két fülnél is elől, csak a rudazat tartotta... a lemezke sima ügy, de a két fület hogy lehet visszarakni? Próbáltam visszanyomni, de nem ment a helyére, vegyem le holnap a burkolatot, és akkor hozzáférek esetleg csavarhúzóval?

Akkor a két rugós lemez már fent van a talpon, csak beleillő pöcök nem akad be? Nekem midíg visszugrott, odaillesztem és egyet ütök a tükör csúcsára, és bepattan. Ha a burkolatot leveszed valszeg majd ragasztani kell , általában letörik az a kis fül ami rögzíti.

Megosztás:

Akkor a két rugós lemez már fent van a talpon, csak beleillő pöcök nem akad be? Nekem midíg visszugrott, odaillesztem és egyet ütök a tükör csúcsára, és bepattan. Ha a burkolatot leveszed valszeg majd ragasztani kell , általában letörik az a kis fül ami rögzíti.

Nekem faceliftes tükör van, egy lemezzel, ami be is ment a helyére, de az a két pöcök nem akar visszaugrani :S Rápróbálok most, hátha ma jobban megy :D

Megosztás:

Nekem faceliftes tükör van, egy lemezzel, ami be is ment a helyére, de az a két pöcök nem akar visszaugrani :S Rápróbálok most, hátha ma jobban megy :)

Én is így jártam vele... de az enyém alapból ilyen volt amikor megvettem. :D

Elhajlottak a kis fülek (ami a talpon van) és onnantól nagyon csálén állt, nem sikerült visszaállítani az eredeti állapotot!

Remélem neked nem deformálódott ennyire! :D

Megosztás:

Én is így jártam vele... de az enyém alapból ilyen volt amikor megvettem. :D

Elhajlottak a kis fülek (ami a talpon van) és onnantól nagyon csálén állt, nem sikerült visszaállítani az eredeti állapotot!

Remélem neked nem deformálódott ennyire! :D

Szerintem nem, mert emiatt nem bírom visszaütni se...

Megosztás:

Reméljük! :)

Az enyém is nehezen ment vissza, de azért visszament, illetve mindíg elcsúszott valamerre... :D Valahogyan benet a helyére (bár nem tökéletesen) aztán jött a fekete szigetelőszalag... :D

Sikerült visszarakni, kiakassztottam a másik fület is (érdekes, hogy miért nem az pattant ki... ) és úgy már hozzáfértem a kis fülekhez, és csvarhúzóval betámasztva visszakocogtattam. Fül vissza és kész is.

Megosztás:

Sikerült visszarakni, kiakassztottam a másik fület is (érdekes, hogy miért nem az pattant ki... ) és úgy már hozzáfértem a kis fülekhez, és csvarhúzóval betámasztva visszakocogtattam. Fül vissza és kész is.

Egyszwer a nagykapu nekem is le akasztotta a jobb 1et. :D Azóta van elektromos tükröm. :D

Megosztás:

Egyszwer a nagykapu nekem is le akasztotta a jobb 1et. :D Azóta van elektromos tükröm. :D

Ha minden igaz, nekem is úton van már az elektromos, de addig csak nem kellene tükör nélkül járni :) Tükör, ablak, központi de jó lesz egyszerre bekötögetni őket B) :D

Megosztás:

Ha minden igaz, nekem is úton van már az elektromos, de addig csak nem kellene tükör nélkül járni :D Tükör, ablak, központi de jó lesz egyszerre bekötögetni őket :D :)

Ha Te csinálod hozzá a kábelköteget, akkor jobb egyszerre megcsinálni B)

Megosztás:

Egyszerre fogom, mert fél kötegem van csak, ajtó átvezető után 10-20cm...

Ismerős a helyzet. Nem rég csináltam. :D Tükör, ablak elől-hátul, kp-zár. Ajtókba gyári korbáccsal. :D ÉS az ülések előtt alatt haladó korbácsot már én csináltam, ugyan egy meglévőből de össze kellett rakni. Így most minden a gyári helyén van. Nincs semmi a műszer fal alatt ami nem oda való.

Megosztás:

Ismerős a helyzet. Nem rég csináltam. :D Tükör, ablak elől-hátul, kp-zár. Ajtókba gyári korbáccsal. :D ÉS az ülések előtt alatt haladó korbácsot már én csináltam, ugyan egy meglévőből de össze kellett rakni. Így most minden a gyári helyén van. Nincs semmi a műszer fal alatt ami nem oda való.

még nem döntöttem el, hogy hol fogom veztni a vezetékeket, de lehet, hogy a műszerfal alatt...

Megosztás:

Hogy hogy láttad? Én a gyári köteg mellett akarom majd elvinni, a kesztyűtartó alatt, a polc fölött.

Nekem is ott volt. De mikor szétszedtem valamiért a műszerfalat akkor ott lábatlankodtak keresztbe kasul. Nem beszélve a szerelők gány beépítéséről átvezető átfúrásáról stb. Ez is közre játszott a normális kiépítésbe. :D

Megosztás:

Nekem is ott volt. De mikor szétszedtem valamiért a műszerfalat akkor ott lábatlankodtak keresztbe kasul. Nem beszélve a szerelők gány beépítéséről átvezető átfúrásáról stb. Ez is közre játszott a normális kiépítésbe. :D

jaaz más, van oldalsó villogód? ma sikerült vennem olyanbó is füstüvegeset, jobban tetszik, mint a fehér :D

Megosztás:

jaaz más, van oldalsó villogód? ma sikerült vennem olyanbó is füstüvegeset, jobban tetszik, mint a fehér B)

Hogyne lenne. Klasszikon ne lenne? :D hát akkor pályázok be ilyen füstös cuccra, ha minden első lámpám füstös lesz azaz lehet kapni. Nekem Fehér van gyárilag sárga volt. De kitudja mit hoz a nyár. Lehet, hogy mennek az indexek is a sűlyesztőbe. :D Az antenna és társaival. :)

Megosztás:

Hogyne lenne. Klasszikon ne lenne? :D hát akkor pályázok be ilyen füstös cuccra, ha minden első lámpám füstös lesz azaz lehet kapni. Nekem Fehér van gyárilag sárga volt. De kitudja mit hoz a nyár. Lehet, hogy mennek az indexek is a sűlyesztőbe. :) Az antenna és társaival. B)

Ha belefogsz ilyenekbe, akkor szebb eltütetve, de én úgyérzem, hogy egy ezrest megér az, hogy ne ez a gagyi sárga színű legyen, hanem szép füstös :D

Másikon, ami ugyan olyan mint a tiéd volt, azon is fehér van, de azon is szebben mutat a füstös :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.