yankee Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nem tudja, mert be van vonva fóliával, amúgy a szivacsig merő sár volt a sárvédő bellül, mögötte meg tiszta, tehát azért kell oda. Ha terhet nem is visel szerintem merevíti a kasztnit, még így is csavarodik rendesen. Ha tudtam volna hogy így összeugrasztom a bandát, nem is említem.....mint az oviban. B) Jó volt ez kell az ilyen. :D Kiderült ez az amaz. :) Hogy a megpakolt trabi behorpad. Én is észrevettem mikor betettem a csomiba a fűnyírót meg 2sport táskát, Be horpadt a tető... mikor kipakoltam k ihuppant. AKkor ez most mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Jó volt ez kell az ilyen. B) Kiderült ez az amaz. :D Hogy a megpakolt trabi behorpad. Én is észrevettem mikor betettem a csomiba a fűnyírót meg 2sport táskát, Be horpadt a tető... mikor kipakoltam k ihuppant. AKkor ez most mi lehet? nem be hanem ki :) De nem a teherbírás átadása miatt, hanem mert tekeredett a papírkupac.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ######t se merevít. A nyúlvány, az merevít. B) Gondolj egy zárt szelvény keretre amit felállítasz és középen terhelsz, ha egyik oldalára felfogatsz popszegeccsel egy vékony lemezt nem merevíti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Gondolj egy zárt szelvény keretre amit felállítasz és középen terhelsz, ha egyik oldalára felfogatsz popszegeccsel egy vékony lemezt nem merevíti? Gondolj arra, hogy ha a zártszelvény hajlik, akkor ott már igazán mind1 a nullaötös lemez. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Gondolj arra, hogy ha a zártszelvény hajlik, akkor ott már igazán mind1 a nullaötös lemez. B) Egyezzünk ki annyiba hogy f-astránál nem visel terhet a sárvédő :D Főleg az első.. de most hogy felmerült lehet leszerelem nehogy fel verődjön a sár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Gondolj arra, hogy ha a zártszelvény hajlik, akkor ott már igazán mind1 a nullaötös lemez. :D Végülis ha popszegecsek már kiszakadnak akkor enged az is, a lemez nem a lapjára kapja a terhelést ugyanúgy mint a sárvédő ....de végülis lehet igazatok van a kerék alatta van, nem előtte. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabo.victoria.88 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok! Van egy tűzpiros 1993-as F astra-m, és a napokban eldöntöttem, hogy újjá varázsolom. Sonax folyékony tartós viasszal ez meg is történt szinte minden felületen, kivéve a motorháztetőt - az autóval szembeállva függőleges csíkban (melynek körvonala nem éles, inkább szórt) a festés kopott valamint ugyanezen a felületen a 2 felső csücskében is hasonló színvesztést észleltem. Nem értem, miért van ez és miért csak ott, ugyanis a 2 szélén semmi fakulás nem látható. Van valakinek valami tippje miért van ez, és hogy hogyan hozhatnám rendbe? Előre is köszi! Viki Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok! Van egy tűzpiros 1993-as F astra-m, és a napokban eldöntöttem, hogy újjá varázsolom. Sonax folyékony tartós viasszal ez meg is történt szinte minden felületen, kivéve a motorháztetőt - az autóval szembeállva függőleges csíkban (melynek körvonala nem éles, inkább szórt) a festés kopott valamint ugyanezen a felületen a 2 felső csücskében is hasonló színvesztést észleltem. Nem értem, miért van ez és miért csak ott, ugyanis a 2 szélén semmi fakulás nem látható. Van valakinek valami tippje miért van ez, és hogy hogyan hozhatnám rendbe? Előre is köszi! Viki Polírral próbálkoznék, de a gyári piros különösen hajlamos fakulni, bemattulni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabo.victoria.88 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Polírral próbálkoznék, de a gyári piros különösen hajlamos fakulni, bemattulni.. Megtörtént, valamennyire sikerült elfedni, de még így is látszik. Attól tartok ha veszek egy színezett anyagot rá, akkor egyrészt elütne a többi résztől, másrészt ki tudja hogy reagálna rá. Mint tudjuk nem egy mai csirke B) Egyébként lenne még egy gondom. A szélvédőn látható - de csak bizonyos szögből valamiféle "folyás". Nem lehet eltüntetni se ablaktisztítóval, se vízkőoldóval. Polírozás után történhetett mindez. Le lehet valahogy szedni róla, vagy ez már így marad? Nagyon zavaró... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Megtörtént, valamennyire sikerült elfedni, de még így is látszik. Attól tartok ha veszek egy színezett anyagot rá, akkor egyrészt elütne a többi résztől, másrészt ki tudja hogy reagálna rá. Mint tudjuk nem egy mai csirke B) Egyébként lenne még egy gondom. A szélvédőn látható - de csak bizonyos szögből valamiféle "folyás". Nem lehet eltüntetni se ablaktisztítóval, se vízkőoldóval. Polírozás után történhetett mindez. Le lehet valahogy szedni róla, vagy ez már így marad? Nagyon zavaró... Ez a színezős dolog csak ideig óráig jó sztem...ha jó egyáltalán. A folyás milyen folyás? Áttetsző? Próbálj meg képet lőni róla, aztán van itt fényező emberke, ő esélyes hogy tud segíteni a gondon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabo.victoria.88 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ez a színezős dolog csak ideig óráig jó sztem...ha jó egyáltalán. A folyás milyen folyás? Áttetsző? Próbálj meg képet lőni róla, aztán van itt fényező emberke, ő esélyes hogy tud segíteni a gondon. Lefotóztam, egyébként igen, áttetsző és csak egy bizonyos szögből látszik, belülről a legzavaróbb, pláne esti vezetésnél, ill. mikor szemmagasságban van a nap. Ha netán ráfolyt volna a políranyag, azzal lehet még kezdeni valamit? hová küldjem a képeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Lefotóztam, egyébként igen, áttetsző és csak egy bizonyos szögből látszik, belülről a legzavaróbb, pláne esti vezetésnél, ill. mikor szemmagasságban van a nap. Ha netán ráfolyt volna a políranyag, azzal lehet még kezdeni valamit? hová küldjem a képeket? Töltsd fel valahova, és szúrd be a linket. pl ide feltöltheted Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabo.victoria.88 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Töltsd fel valahova, és szúrd be a linket. pl ide feltöltheted http://pics.coldline.hu/collection.php?id=...ea471c71b46449a remélem valamennyire látható...sajna nem adja vissza annyira, csak pár helyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 http://pics.coldline.hu/collection.php?id=...ea471c71b46449a remélem valamennyire látható...sajna nem adja vissza annyira, csak pár helyen... héé, ez nem is astra B) vmit látni vélek...ötletem egyelőre nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabo.victoria.88 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 héé, ez nem is astra :) vmit látni vélek...ötletem egyelőre nincs. Igen lebuktam... B) ezt az autót nem én használom, de a miénk. Bízom benne hogy emiatt nem hagy alább a lelkesedés ugyanis én bízom a szakvéleményben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Igen lebuktam... B) ezt az autót nem én használom, de a miénk. Bízom benne hogy emiatt nem hagy alább a lelkesedés ugyanis én bízom a szakvéleményben. :D Etikett eltávolító, alkohol, benzin...ezekkel még próbálkozhatsz hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabo.victoria.88 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Etikett eltávolító, alkohol, benzin...ezekkel még próbálkozhatsz hátha. Rendben, mindenképpen megpróbáljuk. Beszámolok a fejleményekről!!! Köszi szépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Rendben, mindenképpen megpróbáljuk. Beszámolok a fejleményekről!!! Köszi szépen!!! Ha kivűről van azt is lehet polirozni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok! Van egy tűzpiros 1993-as F astra-m, és a napokban eldöntöttem, hogy újjá varázsolom. Sonax folyékony tartós viasszal ez meg is történt szinte minden felületen, kivéve a motorháztetőt - az autóval szembeállva függőleges csíkban (melynek körvonala nem éles, inkább szórt) a festés kopott valamint ugyanezen a felületen a 2 felső csücskében is hasonló színvesztést észleltem. Nem értem, miért van ez és miért csak ott, ugyanis a 2 szélén semmi fakulás nem látható. Van valakinek valami tippje miért van ez, és hogy hogyan hozhatnám rendbe? Előre is köszi! Viki Valami agresszív anyag lehetett az ablakmosóban, az szokot ilyent spriccelni. Nekem a tecsós sárgabarack fogja meg a mociháztetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Polírral próbálkoznék, de a gyári piros különösen hajlamos fakulni, bemattulni.. Áhh dehogy is B) :D Valami agresszív anyag lehetett az ablakmosóban, az szokot ilyent spriccelni. Nekem a tecsós sárgabarack fogja meg a mociháztetőt. Nekem a teszkós zöld ablakmosó lötty marta meg a motorháztetőn a fényezést. Szerencséje hogy ezzel a tetővel csinálta mert tuti legyilkolok valakit, ha a már kész autót cseszi össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ezt egyébként sárfogó lemeznek hívják. Innen indult a vita, mert szivacs helyett lemezt kellett volna írnia a Tisztelt hozzászólónak... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ezt egyébként sárfogó lemeznek hívják. Innen indult a vita, mert szivacs helyett lemezt kellett volna írnia a Tisztelt hozzászólónak... :D A tisztelt hozzászóló látott már astrát, és tudja hogy a régieken egy fóliába csomagolt szivacsos hungaroceles valami van ott. De ha óhajtod kiveszem, és megmutatom közelről... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Nem tudja, mert be van vonva fóliával, amúgy a szivacsig merő sár volt a sárvédő bellül, mögötte meg tiszta, tehát azért kell oda. Ha terhet nem is visel szerintem merevíti a kasztnit, még így is csavarodik rendesen. Ha tudtam volna hogy így összeugrasztom a bandát, nem is említem.....mint az oviban. B) Nem csináltál Te semmi rosszat :) Így legalább kiderült ki, mihez nem ért :D A többieknek meg no comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 A teherviseléséről meg annyit hogy fölülről van rögzítve pár csavarral, gyakorlatilag le lógatva, és egy csavar fogja az alját, meg egy az elejét. Egy 2 oldalról 1-1 csavarral rögzített lemez rendkívüli terhet tud elviselni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 A tisztelt hozzászóló látott már astrát, és tudja hogy a régieken egy fóliába csomagolt szivacsos hungaroceles valami van ott. De ha óhajtod kiveszem, és megmutatom közelről... B) Ne vedd a szívedre, nem is az volt a vita tárgya, hogy ki látott és ki nem. Csak én konkrétan szivacsra gondoltam és nem egy szvacsos belsejű műanyagra :D Az általam idézett képet látva én is tudom miről van szó :) Ha az enyémet szétkapnám, nekem is ott volna a sárvédő alatt és egyből azt írtam volna, hogy kell az oda. :) De ha jól zár a műanyag doblemez, akkor puskapor száraznak kell lennie belül. Alkalmanként nem árt kitakarítani, ha szükséges :) Ennyi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts