zotya975 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 sok sikert hozzá, én pont így csináltam, és itt ott visszajött a rozsda B) Visszajött persze, mert a küszöb bellülről-kifele rozsdásodik, ha van kivül egy 2X2-es rozsdás rész, akkor ott van egy tűhegynyi lyuk befele, akármit csinálsz vele a rozsda kijön megint, nekem egy évig sem bírta: Megcsináltam, most kijött 5 centivel hátrébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Visszajött persze, mert a küszöb bellülről-kifele rozsdásodik, ha van kivül egy 2X2-es rozsdás rész, akkor ott van egy tűhegynyi lyuk befele, akármit csinálsz vele a rozsda kijön megint, nekem egy évig sem bírta: Megcsináltam, most kijött 5 centivel hátrébb. Nem rohadásrol beszéltem, de a felszini rozsda is képes visszajönni... első sárvédő lámpa alatti sarka is ilyen, kívülről rozsdás, de hiába csiszoltam le fémig, akkor is visszajön. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Nem rohadásrol beszéltem, de a felszini rozsda is képes visszajönni... első sárvédő lámpa alatti sarka is ilyen, kívülről rozsdás, de hiába csiszoltam le fémig, akkor is visszajön. B) Ez akkor X-akta....elméletileg ha tiszta fémmel indulsz, akkor annak nem szabadna rozsdásodnia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Ez akkor X-akta....elméletileg ha tiszta fémmel indulsz, akkor annak nem szabadna rozsdásodnia... elvileg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Ez akkor X-akta....elméletileg ha tiszta fémmel indulsz, akkor annak nem szabadna rozsdásodnia... elvileg... Dehogy X Akta, csak nem értetek a vashoz!! B) :D Zotya? A második képnél..... Mik azok a pöttyök? A padlólemeznél nem tanultál meg hegeszteni? :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Segítséget kérnék! Egy 96-os F Caravanhoz kellene bal hátsó felső rugótányér. De az unix rendszerében nem lelem. Bárdinál szintúgy nem... Hogy a francba kell keresni vagy mi a rendes neve ennek a cuccnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Segítséget kérnék! Egy 96-os F Caravanhoz kellene bal hátsó felső rugótányér. De az unix rendszerében nem lelem. Bárdinál szintúgy nem... Hogy a francba kell keresni vagy mi a rendes neve ennek a cuccnak? Úgy hívják. Bal hátsó-felső rugótányér. Patacsinál 7192/db B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Úgy hívják. Bal hátsó-felső rugótányér. Patacsinál 7192/db B) Mi az a Patacsi? (Vidéki parasztgyerek vagyok...:)) Szerk: Közben rájöttem... :D Jó olcsók, csak kár, hogy Pesten vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Mi az a Patacsi? (Vidéki parasztgyerek vagyok...:D) Egy opel alkatrész kereskedés a 16. kerületben (meg asszem még a 14.ben). Nem sokban érint téged ahogy elnézem a lakhelyed B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Mi az a Patacsi? (Vidéki parasztgyerek vagyok...:)) Szerk: Közben rájöttem... :D Jó olcsók, csak kár, hogy Pesten vannak... Mennyi lehet a súlya annak a vacaknak? 2kg-ig elviszik 1 ezresért vidékre is. Ajánlom figyelmedbe az "info" gombot a honlapjukon. Részletesen leírják mennyiért fuvaroznak :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Mennyi lehet a súlya annak a vacaknak? 2kg-ig elviszik 1 ezresért vidékre is. Ajánlom figyelmedbe az "info" gombot a honlapjukon. Részletesen leírják mennyiért fuvaroznak :( B) Igen láttam. :D Köszi! De annyiért így pontos névvel már itt is meg fogom lelni! Csak nem voltam biztos a névben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Mennyi lehet a súlya annak a vacaknak? 2kg-ig elviszik 1 ezresért vidékre is. Ajánlom figyelmedbe az "info" gombot a honlapjukon. Részletesen leírják mennyiért fuvaroznak :) B) Nah de Debrecenben ne legyen?? :) Az a hely astra-city. Még a csapból is F astra alkatrész csöpög. :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Igen láttam. :) Köszi! De annyiért így pontos névvel már itt is meg fogom lelni! Csak nem voltam biztos a névben. :( Igaz. Megette a fene, ha nem találsz a közeledben. B) Nah de Debrecenben ne legyen?? :) Az a hely astra-city. Még a csapból is F astra alkatrész csöpög. :D :) Pontosabban a bontós cuccok hazája :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Segítséget kérnék! Egy 96-os F Caravanhoz kellene bal hátsó felső rugótányér. De az unix rendszerében nem lelem. Bárdinál szintúgy nem... Hogy a francba kell keresni vagy mi a rendes neve ennek a cuccnak? Elsőre megtaláltam az Unix webshopjában. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Dehogy X Akta, csak nem értetek a vashoz!! B) :D Zotya? A második képnél..... Mik azok a pöttyök? A padlólemeznél nem tanultál meg hegeszteni? :( :) :) Nem tudtam normálisan megtámasztani a pisztolyt, és remegett a kezem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Igaz. Megette a fene, ha nem találsz a közeledben. B) Pontosabban a bontós cuccok hazája :D Azért ez nem az az alkatrész, amit bontóból vesz a paraszt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Azért ez nem az az alkatrész, amit bontóból vesz a paraszt... :( Hogy a p.csába ne. Ha Debrecenben laknék, még a gázolajat is bontottan venném B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Hogy a p.csába ne. Ha Debrecenben laknék, még a gázolajat is bontottan venném B) :) :D Az nem kellene nekem...:) Legfeljebb bontott etanol...na az jöhet óccón! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Hogy a p.csába ne. Ha Debrecenben laknék, még a gázolajat is bontottan venném B) :) :D Miért mi van Debrecenbe ami a "nagy faluban" nincs? (nem a kék villamosra gondolok, meg a virágkarneválra :) :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Miért mi van Debrecenbe ami a "nagy faluban" nincs? (nem a kék villamosra gondolok, meg a virágkarneválra B) :D ) Pedig qrva jó. A villamos a szálloda előtt ment el. Egy darab villamos van a városban, az is körbe körbe megy. Akárhogy berúgok, ha egy villamosig elmászok, az haza visz, akkor is lövésem nincs merre van a haza :) :) Amúgy a bontott cuccok. Rengeteg van, és olcsóbban mint amik itthon. Ráadásul amíg 3 pöstmegyei bontót végigjárok, és meg akarják magyarázni nekem hogy az első lökhárító oldalsó rögzítő fülei gyakorlatilag nem is kellenek, sőt, szinte útban vannak, addig ott fele annyiért egy szinte hibátlant kapok, és még a bontós kér elnézést, ha meg van karcolva a koptató az alján. Egyszerűen más az emberek hozzáállása mindenhez, és ez a bontóknál is látszik. Csak a közlekedésük akaszt ki. Egy lassított felvétel az egész város :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Pedig qrva jó. A villamos a szálloda előtt ment el. Egy darab villamos van a városban, az is körbe körbe megy. Akárhogy berúgok, ha egy villamosig elmászok, az haza visz, akkor is lövésem nincs merre van a haza :) B) Amúgy a bontott cuccok. Rengeteg van, és olcsóbban mint amik itthon. Ráadásul amíg 3 pöstmegyei bontót végigjárok, és meg akarják magyarázni nekem hogy az első lökhárító oldalsó rögzítő fülei gyakorlatilag nem is kellenek, sőt, szinte útban vannak, addig ott fele annyiért egy szinte hibátlant kapok, és még a bontós kér elnézést, ha meg van karcolva a koptató az alján. Egyszerűen más az emberek hozzáállása mindenhez, és ez a bontóknál is látszik. Csak a közlekedésük akaszt ki. Egy lassított felvétel az egész város :( :D Mert Te bunkó pesti vagy, és állandóan nyomod neki :) nem jössz bontogatni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Mert Te bunkó pesti vagy, és állandóan nyomod neki :) nem jössz bontogatni? :( Viszont én haladok is :) Áhh, messze van, amúgy sincs plusz alkatrészekre fordítható keret. Majd egyszer, ha sok pénzem lesz B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Viszont én haladok is :) Áhh, messze van, amúgy sincs plusz alkatrészekre fordítható keret. Majd egyszer, ha sok pénzem lesz B) :D Most vettem toronymerevedőt, meg keményített gátlókat, és 40es ültetőrugókat... már csak be kell rakni, az elektromos ablakokkal, a lefestésre váró szárnnyal, tetőléccel, ami szintén festésre vár, meg fel kéne pattintani még a felniket is, meg .. jaaaa kézifékkötelet is vennem kéne már :( És majd aztán lehet én is keresek még vmit, amit megvehetnék :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Most vettem toronymerevedőt, meg keményített gátlókat, és 40es ültetőrugókat... már csak be kell rakni, az elektromos ablakokkal, a lefestésre váró szárnnyal, tetőléccel, ami szintén festésre vár, meg fel kéne pattintani még a felniket is, meg .. jaaaa kézifékkötelet is vennem kéne már :D És majd aztán lehet én is keresek még vmit, amit megvehetnék :( :) Zavart a tudat, hogy ha oldalba kapnak akkor csak az egyik oldala mászik el? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Zavart a tudat, hogy ha oldalba kapnak akkor csak az egyik oldala mászik el? B) Ha úgy elkapnak,akkor nem mindegy?? Egyébként alumáriumbó van, tehát tart tart, de csattanáskor összecsuklik. Elvileg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts