Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

sok sikert hozzá, én pont így csináltam, és itt ott visszajött a rozsda B)

Visszajött persze, mert a küszöb bellülről-kifele rozsdásodik, ha van kivül egy 2X2-es rozsdás rész, akkor ott van egy tűhegynyi lyuk befele, akármit csinálsz vele a rozsda kijön megint, nekem egy évig sem bírta:

210205-20110412-CA6vdi.jpg

210206-20110412-pHI8KL.jpg

Megcsináltam, most kijött 5 centivel hátrébb.

Megosztás:

Visszajött persze, mert a küszöb bellülről-kifele rozsdásodik, ha van kivül egy 2X2-es rozsdás rész, akkor ott van egy tűhegynyi lyuk befele, akármit csinálsz vele a rozsda kijön megint, nekem egy évig sem bírta:

Megcsináltam, most kijött 5 centivel hátrébb.

Nem rohadásrol beszéltem, de a felszini rozsda is képes visszajönni... első sárvédő lámpa alatti sarka is ilyen, kívülről rozsdás, de hiába csiszoltam le fémig, akkor is visszajön. B)

Megosztás:

Nem rohadásrol beszéltem, de a felszini rozsda is képes visszajönni... első sárvédő lámpa alatti sarka is ilyen, kívülről rozsdás, de hiába csiszoltam le fémig, akkor is visszajön. B)

Ez akkor X-akta....elméletileg ha tiszta fémmel indulsz, akkor annak nem szabadna rozsdásodnia...

Megosztás:

Segítséget kérnék!

Egy 96-os F Caravanhoz kellene bal hátsó felső rugótányér.

De az unix rendszerében nem lelem. Bárdinál szintúgy nem...

Hogy a francba kell keresni vagy mi a rendes neve ennek a cuccnak?

Úgy hívják. Bal hátsó-felső rugótányér. Patacsinál 7192/db B)

Megosztás:

Mi az a Patacsi?

(Vidéki parasztgyerek vagyok...:))

Szerk: Közben rájöttem... :D

Jó olcsók, csak kár, hogy Pesten vannak...

Mennyi lehet a súlya annak a vacaknak? 2kg-ig elviszik 1 ezresért vidékre is. Ajánlom figyelmedbe az "info" gombot a honlapjukon. Részletesen leírják mennyiért fuvaroznak :( B)

Megosztás:

Mennyi lehet a súlya annak a vacaknak? 2kg-ig elviszik 1 ezresért vidékre is. Ajánlom figyelmedbe az "info" gombot a honlapjukon. Részletesen leírják mennyiért fuvaroznak :( B)

Igen láttam. :D Köszi!

De annyiért így pontos névvel már itt is meg fogom lelni!

Csak nem voltam biztos a névben. :)

Megosztás:

Mennyi lehet a súlya annak a vacaknak? 2kg-ig elviszik 1 ezresért vidékre is. Ajánlom figyelmedbe az "info" gombot a honlapjukon. Részletesen leírják mennyiért fuvaroznak :) B)

Nah de Debrecenben ne legyen?? :) Az a hely astra-city. Még a csapból is F astra alkatrész csöpög. :D :(

Megosztás:

Igen láttam. :) Köszi!

De annyiért így pontos névvel már itt is meg fogom lelni!

Csak nem voltam biztos a névben. :(

Igaz. Megette a fene, ha nem találsz a közeledben. B)

Nah de Debrecenben ne legyen?? :) Az a hely astra-city. Még a csapból is F astra alkatrész csöpög. :D :)

Pontosabban a bontós cuccok hazája :)

Megosztás:

Miért mi van Debrecenbe ami a "nagy faluban" nincs? (nem a kék villamosra gondolok, meg a virágkarneválra B) :D )

Pedig qrva jó. A villamos a szálloda előtt ment el. Egy darab villamos van a városban, az is körbe körbe megy. Akárhogy berúgok, ha egy villamosig elmászok, az haza visz, akkor is lövésem nincs merre van a haza :) :)

Amúgy a bontott cuccok. Rengeteg van, és olcsóbban mint amik itthon. Ráadásul amíg 3 pöstmegyei bontót végigjárok, és meg akarják magyarázni nekem hogy az első lökhárító oldalsó rögzítő fülei gyakorlatilag nem is kellenek, sőt, szinte útban vannak, addig ott fele annyiért egy szinte hibátlant kapok, és még a bontós kér elnézést, ha meg van karcolva a koptató az alján. Egyszerűen más az emberek hozzáállása mindenhez, és ez a bontóknál is látszik. Csak a közlekedésük akaszt ki. Egy lassított felvétel az egész város :) :(

Megosztás:

Pedig qrva jó. A villamos a szálloda előtt ment el. Egy darab villamos van a városban, az is körbe körbe megy. Akárhogy berúgok, ha egy villamosig elmászok, az haza visz, akkor is lövésem nincs merre van a haza :) B)

Amúgy a bontott cuccok. Rengeteg van, és olcsóbban mint amik itthon. Ráadásul amíg 3 pöstmegyei bontót végigjárok, és meg akarják magyarázni nekem hogy az első lökhárító oldalsó rögzítő fülei gyakorlatilag nem is kellenek, sőt, szinte útban vannak, addig ott fele annyiért egy szinte hibátlant kapok, és még a bontós kér elnézést, ha meg van karcolva a koptató az alján. Egyszerűen más az emberek hozzáállása mindenhez, és ez a bontóknál is látszik. Csak a közlekedésük akaszt ki. Egy lassított felvétel az egész város :( :D

Mert Te bunkó pesti vagy, és állandóan nyomod neki :)

nem jössz bontogatni? :)

Megosztás:

Viszont én haladok is :)

Áhh, messze van, amúgy sincs plusz alkatrészekre fordítható keret. Majd egyszer, ha sok pénzem lesz B) :D

Most vettem toronymerevedőt, meg keményített gátlókat, és 40es ültetőrugókat... már csak be kell rakni, az elektromos ablakokkal, a lefestésre váró szárnnyal, tetőléccel, ami szintén festésre vár, meg fel kéne pattintani még a felniket is, meg .. jaaaa kézifékkötelet is vennem kéne már :( És majd aztán lehet én is keresek még vmit, amit megvehetnék :) :)

Megosztás:

Most vettem toronymerevedőt, meg keményített gátlókat, és 40es ültetőrugókat... már csak be kell rakni, az elektromos ablakokkal, a lefestésre váró szárnnyal, tetőléccel, ami szintén festésre vár, meg fel kéne pattintani még a felniket is, meg .. jaaaa kézifékkötelet is vennem kéne már :D És majd aztán lehet én is keresek még vmit, amit megvehetnék :( :)

Zavart a tudat, hogy ha oldalba kapnak akkor csak az egyik oldala mászik el? B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.