Tiv. Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 SZoval akkor ez ien utolagos dolog vagy ez gyárilag volt igy???vagy vigyem el egy lakatoshoz megnézetni?? Nem hiszem hogy utólagos. Gyárilag nekem is van benne, igaz caravanom van, más egy kicsit a forma. Szerintem nem kell még alágyujtanod. B) Nem olyan rossz az a csomitér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nem hiszem hogy utólagos. Gyárilag nekem is van benne, igaz caravanom van, más egy kicsit a forma. Szerintem nem kell még alágyujtanod. B) Nem olyan rossz az a csomitér. Jol van köszönöm szépen a hasznos infókat...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Hello! nem tudja valaki hogy hol tudnák olcsón beszerezni hátsó szárnyat ferdehátú astrára? nem gsi-t hanem azt a másikat középre! nagyon kajakul néz ki, de 15ezret nem adok érte, mert csak annyér találtam én neten :(elöre is kösz ha vki tud vmit! Üdv.: Csabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Hello! nem tudja valaki hogy hol tudnák olcsón beszerezni hátsó szárnyat ferdehátú astrára? nem gsi-t hanem azt a másikat középre! nagyon kajakul néz ki, de 15ezret nem adok érte, mert csak annyér találtam én neten :(elöre is kösz ha vki tud vmit! Üdv.: Csabi Vegyél csak. :) legalább lesz megint kit cikizni. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Vegyél csak. :) legalább lesz megint kit cikizni. B) :D hát ilyenre gondoltam én astra nem tudom hoyg mi bajod vele, de hát izlések és pofonok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Vegyél csak. :) legalább lesz megint kit cikizni. B) :D Én most vetem a caravanra pedig :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 hát ilyenre gondoltam én astra nem tudom hoyg mi bajod vele, de hát izlések és pofonok... Ha neked tetszik, tedd fel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Én most vetem a caravanra pedig :) :D http://pics.coldline.hu/pics/205878-20110404-iV9NDQ.jpg http://pics.coldline.hu/pics/205879-20110404-JYhUJV.jpg Hja, így könnyű. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Én most vetem a caravanra pedig :) :D http://pics.coldline.hu/pics/205878-20110404-iV9NDQ.jpg http://pics.coldline.hu/pics/205879-20110404-JYhUJV.jpg Nemá az egyik golyóm odaadnám egy ilyen toldatért, egyszer volt a vaterán azóta is bánom hogy nem vettem meg... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nemá az egyik golyóm odaadnám egy ilyen toldatért, egyszer volt a vaterán azóta is bánom hogy nem vettem meg... B) Ha az árát elmondom, sztem be is pisilsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Ha az árát elmondom, sztem be is pisilsz B) Leültem, mond.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Leültem, mond.... :) 10 pénz a féklámpával, és helybehozatallal B) rácsingon volt, pest... mondom felhívom azért, mondja, hogy hát elpostázza, de járnak errefelé, ha nem sürgős, akkor hétfőn errejönnek, és elhozza (ez volt szombaton), és úgy is lett, megmaradt pár cucca, és hirdetdgeti őket.... lecsaptam mint ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Mivan Zotya? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 10 pénz a féklámpával, és helybehozatallal :D rácsingon volt, pest... mondom felhívom azért, mondja, hogy hát elpostázza, de járnak errefelé, ha nem sürgős, akkor hétfőn errejönnek, és elhozza (ez volt szombaton), és úgy is lett, megmaradt pár cucca, és hirdetdgeti őket.... lecsaptam mint ... :) Úgy rémlik akkor 12+postaköltségért lett volna, meg a fújás, mert sötétkék volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 hát ilyenre gondoltam én astra nem tudom hoyg mi bajod vele, de hát izlések és pofonok... Az enyém ilyen volt! De leszedtem, nem lehetett látni tőlle semmit sem hátra! Engem nem zavart6 (megszoktam a Vivaróban már tükör nélkül!) , de az öregemenek hiányzott a táj! B) :D Vegyél csak. :D legalább lesz megint kit cikizni. :( :) Most miért? Meg se szólaltam! :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Úgy rémlik akkor 12+postaköltségért lett volna, meg a fújás, mert sötétkék volt. B) Festeni ezt is kell, mert nyers... majd ezügyben hamarosan fogom faggatni a Mesterünket :D az az Alex :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Én most vetem a caravanra pedig :) :D http://pics.coldline.hu/pics/205878-20110404-iV9NDQ.jpg http://pics.coldline.hu/pics/205879-20110404-JYhUJV.jpg Ha nem lenne benne féklámpa, még tetszene is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 hát ilyenre gondoltam én astra nem tudom hoyg mi bajod vele, de hát izlések és pofonok... Nem szép, deee... Van benne valami.. valami... valami visszataszító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nem szép, deee... Van benne valami.. valami... valami visszataszító... Miért? Csak a ferdehátú mivoltát veszítette el B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Ha nem lenne benne féklámpa, még tetszene is B) Hátőőő... nemtom, nekem külön tetszik benne, anélkül egy darab buta valami lenne : D Este lesz még szép a féklámpa miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Hátőőő... nemtom, nekem külön tetszik benne, anélkül egy darab buta valami lenne : D Este lesz még szép a féklámpa miatt :D Így meg egy darab buta valami, féklámpával. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Így meg egy darab buta valami, féklámpával. :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Hátőőő... nemtom, nekem külön tetszik benne, anélkül egy darab buta valami lenne : D Este lesz még szép a féklámpa miatt :D Nekem csak ez tetsz. Mást még nem láttam amit feltennék rá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nekem csak ez tetsz. Mást még nem láttam amit feltennék rá B) Elvileg már van ilyen küszöböm is, csak nem tudom feltegyem-e... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Elvileg már van ilyen küszöböm is, csak nem tudom feltegyem-e... B) Már alig várom hogy LE kelljen menni Lurdyba :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts