spzoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 csodaszéplesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 csodaszéplesz... Nem véleményt kérdeztem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem véleményt kérdeztem. <_< Jön magától, ne aggódj :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Jön magától, ne aggódj :P Tudod amugy indokolni, miért mondod ezt? <_< Vagy láttál ilyet már? Amugy, mindenki a saját f.szával veri a csollányt. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Tudod amugy indokolni, miért mondod ezt? <_< Vagy láttál ilyet már? Amugy, mindenki a saját f.szával veri a csollányt. :angry: :P Minek kell két féle betűtípus arra a seggre? Néha még egy is sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Minek kell két féle betűtípus arra a seggre? Néha még egy is sok... Áá, ezen akadtál fenn, jogos. Túloztam azzal hogy betűtípus, nem úgy értem hogy az opel felirat gyári az astra meg pl. kézírás. A külömbés nagyjából annyi lesz, hogy távolabb lesznek egymástól a betűk, mivel a gyári nem különálló betükből áll, hanem egy sablon az egész. Amúgy ilyesmit szeretnék. http://www.deviltuning.hu/images/users/508..._auto-21899.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Áá, ezen akadtál fenn, jogos. Túloztam azzal hogy betűtípus, nem úgy értem hogy az opel felirat gyári az astra meg pl. kézírás. A külömbés nagyjából annyi lesz, hogy távolabb lesznek egymástól a betűk, mivel a gyári nem különálló betükből áll, hanem egy sablon az egész. Amúgy ilyesmit szeretnék. http://www.deviltuning.hu/images/users/508..._auto-21899.jpg A 3demlémánál 2 pozíciónáló pöcök van, tehát hegeszteni is kell az ajtót, ha leszeded... Ilyet meg már láttam astran, vectran... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Áá, ezen akadtál fenn, jogos. Túloztam azzal hogy betűtípus, nem úgy értem hogy az opel felirat gyári az astra meg pl. kézírás. A külömbés nagyjából annyi lesz, hogy távolabb lesznek egymástól a betűk, mivel a gyári nem különálló betükből áll, hanem egy sablon az egész. Minek veszed le az opel jelet? ha helyére astrát raksz..... Nem értem az ilyet. <_< Nekem is le van véve a jel. De az összes írás is, úgy szép. Kövesd a kliin példát. :angry: vagy ragaszd rá, hogy Volvo, vagy rakj rá merci jelet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Minek veszed le az opel jelet? ha helyére astrát raksz..... Nem értem az ilyet. <_< Nekem is le van véve a jel. De az összes írás is, úgy szép. Kövesd a kliin példát. :angry: vagy ragaszd rá, hogy Volvo, vagy rakj rá merci jelet. :P Vagy semmit ne rakjon rá! Az úgy szép, ahogy neked van :P !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vagy semmit ne rakjon rá! Az úgy szép, ahogy neked van :angry: !! Nekem is egyre jobban bejön, hogy nincs hátul felirat, csak embléma a törés óta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nekem is egyre jobban bejön, hogy nincs hátul felirat, csak embléma a törés óta. <_< Ugye hogy ugye :P Pedig ha jól emlékszem mikor találkoztunk a Tuskó parkolóban, még azon gondolkodtál hogy visszarakod! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ugye hogy ugye :P Pedig ha jól emlékszem mikor találkoztunk a Tuskó parkolóban, még azon gondolkodtál hogy visszarakod! <_< Nem meri, hátha ujra megtörik. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ugye hogy ugye :P Pedig ha jól emlékszem mikor találkoztunk a Tuskó parkolóban, még azon gondolkodtál hogy visszarakod! :angry: Nekem akkor tetszett a legjobban, mikor clas om volt :P :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem meri, hátha ujra megtörik. <_< Ja, lehet azért törték meg. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hali. Létezik valamilyen gyárihoz hasonló megoldás, hátsó ajtó kábelátvezetéshez? Centrált szeretnék a kocsiba berakni, és nekem nincs a hátsó két ajtónál átvezetö, csak le van dugózva a helye. Csergönél a gyári átvezetö árát le sem merem irni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hali. Létezik valamilyen gyárihoz hasonló megoldás, hátsó ajtó kábelátvezetéshez? Centrált szeretnék a kocsiba berakni, és nekem nincs a hátsó két ajtónál átvezetö, csak le van dugózva a helye. Csergönél a gyári átvezetö árát le sem merem irni. <_< Linkeltek korábban már olyat, szóval biztos van, de bontóba is el lehet látogatni, nekem pl onnan van mind a kettőbe :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Linkeltek korábban már olyat, szóval biztos van, de bontóba is el lehet látogatni, nekem pl onnan van mind a kettőbe <_< az enyémbe voot gyárilag:D NEEEEE milyen csúcs felszerelt autóm van. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 az enyémbe voot gyárilag:D NEEEEE milyen csúcs felszerelt autóm van. :angry: Nekem is volt mind a két donor autóban. (Mindkettő CD felszereltség) Szerintem amelyikben gyárilag van kp-zár, azokban alapból ilyen van! A GL felszereltségű DTL-emben nem volt! Tettek utólagos kp-zárat, és a *armok csak simán átvezették a 2 kábelt! - persze hogy eltörtek egy idő után... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nekem is volt mind a két donor autóban. (Mindkettő CD felszereltség) Szerintem amelyikben gyárilag van kp-zár, azokban alapból ilyen van! A GL felszereltségű DTL-emben nem volt! Tettek utólagos kp-zárat, és a *armok csak simán átvezették a 2 kábelt! - persze hogy eltörtek egy idő után... <_< Átvezetővel is eltörik egy idő után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Átvezetővel is eltörik egy idő után. Azért csak jobban bírja abban nem? :P Az donorból tettem át a DTL-be.... 190.000 km 93-as évjárat.. és nem volt törött a kábelezése, úgy ahogy van egyben volt! ;) A DTL-en meg már 3x volt összetoldva. :angry: Ja és ha esett, és beázott, akkor meghülyült minden... (most meg már burkolatban van, az eső nem bántja, erre meghalt a vezérlő! :P :P :P :D ) Úgyhogy lassan megy a DTL-be a gyári központizár szett a donorból! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nekem is volt mind a két donor autóban. (Mindkettő CD felszereltség) Szerintem amelyikben gyárilag van kp-zár, azokban alapból ilyen van! A GL felszereltségű DTL-emben nem volt! Tettek utólagos kp-zárat, és a *armok csak simán átvezették a 2 kábelt! - persze hogy eltörtek egy idő után... <_< nem vóót gyári kp. záram:D és CLASSIC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 nem vóót gyári kp. záram:D és CLASSIC. <_< Akkor meg minek volt az odatéve? :angry: Simán üres volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 <_< Akkor meg minek volt az odatéve? :angry: Simán üres volt? PASSZ, de volt. Már akkor is és azt senki nem tette oda a családból. :P Szóval korlátozottak az esélyek. :DMára persze má van benne kábel is. Minimum 2szál. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nekem is van, de nem tudom hogy ez most gyári, vagy csak a központizáras tette bele, amikor belerakatták valamikor. Nekem olyan a hátsó átvezető, hogy egy gumi karika van az ajtón lévő lyukban is, meg a bódén lévőben is, és egy gumi-átvezető cső megy át benne. Elöl a normális bajonettes van, hogy hátul ez a normális, vagy csak ez lett, azt nemtom <_< ('94-GL) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nekem is van, de nem tudom hogy ez most gyári, vagy csak a központizáras tette bele, amikor belerakatták valamikor. Nekem olyan a hátsó átvezető, hogy egy gumi karika van az ajtón lévő lyukban is, meg a bódén lévőben is, és egy gumi-átvezető cső megy át benne. Elöl a normális bajonettes van, hogy hátul ez a normális, vagy csak ez lett, azt nemtom <_< ('94-GL) Nekem is olyan hátul. Elől meg mindegyiken olyan. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts