Delvecchio Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 csodaszéplesz... Nem véleményt kérdeztem. <_<
spzoli Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nem véleményt kérdeztem. <_< Jön magától, ne aggódj :angry:
Delvecchio Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Jön magától, ne aggódj :P Tudod amugy indokolni, miért mondod ezt? <_< Vagy láttál ilyet már? Amugy, mindenki a saját f.szával veri a csollányt. :angry: :P
spzoli Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Tudod amugy indokolni, miért mondod ezt? <_< Vagy láttál ilyet már? Amugy, mindenki a saját f.szával veri a csollányt. :angry: :P Minek kell két féle betűtípus arra a seggre? Néha még egy is sok...
Delvecchio Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Minek kell két féle betűtípus arra a seggre? Néha még egy is sok... Áá, ezen akadtál fenn, jogos. Túloztam azzal hogy betűtípus, nem úgy értem hogy az opel felirat gyári az astra meg pl. kézírás. A külömbés nagyjából annyi lesz, hogy távolabb lesznek egymástól a betűk, mivel a gyári nem különálló betükből áll, hanem egy sablon az egész. Amúgy ilyesmit szeretnék. http://www.deviltuning.hu/images/users/508..._auto-21899.jpg
spzoli Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Áá, ezen akadtál fenn, jogos. Túloztam azzal hogy betűtípus, nem úgy értem hogy az opel felirat gyári az astra meg pl. kézírás. A külömbés nagyjából annyi lesz, hogy távolabb lesznek egymástól a betűk, mivel a gyári nem különálló betükből áll, hanem egy sablon az egész. Amúgy ilyesmit szeretnék. http://www.deviltuning.hu/images/users/508..._auto-21899.jpg A 3demlémánál 2 pozíciónáló pöcök van, tehát hegeszteni is kell az ajtót, ha leszeded... Ilyet meg már láttam astran, vectran... <_<
yankee Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Áá, ezen akadtál fenn, jogos. Túloztam azzal hogy betűtípus, nem úgy értem hogy az opel felirat gyári az astra meg pl. kézírás. A külömbés nagyjából annyi lesz, hogy távolabb lesznek egymástól a betűk, mivel a gyári nem különálló betükből áll, hanem egy sablon az egész. Minek veszed le az opel jelet? ha helyére astrát raksz..... Nem értem az ilyet. <_< Nekem is le van véve a jel. De az összes írás is, úgy szép. Kövesd a kliin példát. :angry: vagy ragaszd rá, hogy Volvo, vagy rakj rá merci jelet. :P
Alex0403 Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Minek veszed le az opel jelet? ha helyére astrát raksz..... Nem értem az ilyet. <_< Nekem is le van véve a jel. De az összes írás is, úgy szép. Kövesd a kliin példát. :angry: vagy ragaszd rá, hogy Volvo, vagy rakj rá merci jelet. :P Vagy semmit ne rakjon rá! Az úgy szép, ahogy neked van :P !!
daykiller Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Vagy semmit ne rakjon rá! Az úgy szép, ahogy neked van :angry: !! Nekem is egyre jobban bejön, hogy nincs hátul felirat, csak embléma a törés óta. <_<
Alex0403 Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nekem is egyre jobban bejön, hogy nincs hátul felirat, csak embléma a törés óta. <_< Ugye hogy ugye :P Pedig ha jól emlékszem mikor találkoztunk a Tuskó parkolóban, még azon gondolkodtál hogy visszarakod! :angry:
Tiv. Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Ugye hogy ugye :P Pedig ha jól emlékszem mikor találkoztunk a Tuskó parkolóban, még azon gondolkodtál hogy visszarakod! <_< Nem meri, hátha ujra megtörik. :angry:
Novy Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Ugye hogy ugye :P Pedig ha jól emlékszem mikor találkoztunk a Tuskó parkolóban, még azon gondolkodtál hogy visszarakod! :angry: Nekem akkor tetszett a legjobban, mikor clas om volt :P :P <_<
daykiller Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nem meri, hátha ujra megtörik. <_< Ja, lehet azért törték meg. :angry:
1.6 16v Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Hali. Létezik valamilyen gyárihoz hasonló megoldás, hátsó ajtó kábelátvezetéshez? Centrált szeretnék a kocsiba berakni, és nekem nincs a hátsó két ajtónál átvezetö, csak le van dugózva a helye. Csergönél a gyári átvezetö árát le sem merem irni. <_<
Novy Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Hali. Létezik valamilyen gyárihoz hasonló megoldás, hátsó ajtó kábelátvezetéshez? Centrált szeretnék a kocsiba berakni, és nekem nincs a hátsó két ajtónál átvezetö, csak le van dugózva a helye. Csergönél a gyári átvezetö árát le sem merem irni. <_< Linkeltek korábban már olyat, szóval biztos van, de bontóba is el lehet látogatni, nekem pl onnan van mind a kettőbe :angry:
yankee Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Linkeltek korábban már olyat, szóval biztos van, de bontóba is el lehet látogatni, nekem pl onnan van mind a kettőbe <_< az enyémbe voot gyárilag:D NEEEEE milyen csúcs felszerelt autóm van. :angry:
astrásgyerek Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 az enyémbe voot gyárilag:D NEEEEE milyen csúcs felszerelt autóm van. :angry: Nekem is volt mind a két donor autóban. (Mindkettő CD felszereltség) Szerintem amelyikben gyárilag van kp-zár, azokban alapból ilyen van! A GL felszereltségű DTL-emben nem volt! Tettek utólagos kp-zárat, és a *armok csak simán átvezették a 2 kábelt! - persze hogy eltörtek egy idő után... <_<
Novy Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nekem is volt mind a két donor autóban. (Mindkettő CD felszereltség) Szerintem amelyikben gyárilag van kp-zár, azokban alapból ilyen van! A GL felszereltségű DTL-emben nem volt! Tettek utólagos kp-zárat, és a *armok csak simán átvezették a 2 kábelt! - persze hogy eltörtek egy idő után... <_< Átvezetővel is eltörik egy idő után.
astrásgyerek Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Átvezetővel is eltörik egy idő után. Azért csak jobban bírja abban nem? :P Az donorból tettem át a DTL-be.... 190.000 km 93-as évjárat.. és nem volt törött a kábelezése, úgy ahogy van egyben volt! ;) A DTL-en meg már 3x volt összetoldva. :angry: Ja és ha esett, és beázott, akkor meghülyült minden... (most meg már burkolatban van, az eső nem bántja, erre meghalt a vezérlő! :P :P :P :D ) Úgyhogy lassan megy a DTL-be a gyári központizár szett a donorból! <_<
yankee Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Nekem is volt mind a két donor autóban. (Mindkettő CD felszereltség) Szerintem amelyikben gyárilag van kp-zár, azokban alapból ilyen van! A GL felszereltségű DTL-emben nem volt! Tettek utólagos kp-zárat, és a *armok csak simán átvezették a 2 kábelt! - persze hogy eltörtek egy idő után... <_< nem vóót gyári kp. záram:D és CLASSIC.
astrásgyerek Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 nem vóót gyári kp. záram:D és CLASSIC. <_< Akkor meg minek volt az odatéve? :angry: Simán üres volt?
yankee Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 <_< Akkor meg minek volt az odatéve? :angry: Simán üres volt? PASSZ, de volt. Már akkor is és azt senki nem tette oda a családból. :P Szóval korlátozottak az esélyek. :DMára persze má van benne kábel is. Minimum 2szál. :P
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Elküldve Április1, 2011 Nekem is van, de nem tudom hogy ez most gyári, vagy csak a központizáras tette bele, amikor belerakatták valamikor. Nekem olyan a hátsó átvezető, hogy egy gumi karika van az ajtón lévő lyukban is, meg a bódén lévőben is, és egy gumi-átvezető cső megy át benne. Elöl a normális bajonettes van, hogy hátul ez a normális, vagy csak ez lett, azt nemtom <_< ('94-GL)
yankee Elküldve Április1, 2011 Elküldve Április1, 2011 Nekem is van, de nem tudom hogy ez most gyári, vagy csak a központizáras tette bele, amikor belerakatták valamikor. Nekem olyan a hátsó átvezető, hogy egy gumi karika van az ajtón lévő lyukban is, meg a bódén lévőben is, és egy gumi-átvezető cső megy át benne. Elöl a normális bajonettes van, hogy hátul ez a normális, vagy csak ez lett, azt nemtom <_< ('94-GL) Nekem is olyan hátul. Elől meg mindegyiken olyan. :angry:
Recommended Posts