astrásgyerek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Kicsit unatkoztam a tegnap este! :lol: Asszonykám előszeretettel használja a tükrös napellenzőt. <_< Engem meg esténként zavar a vezetésben ha fel van kapcsolva a belső világítás! :lol: Nemrégiben szert tettem egy VW napellenzőre, amiben nyithatós tükör van, világítással... Úgyhogy a tegnap este tesztjelleggel nekiálltam fabrikálni. Sokkal nagyobb volt a vw napellenző, így kiműtöttem belőle a tükör részt... majd jött a vágás, rontás-bontás... Sikeresen sikerült a műtét! :D :D Íme itt vannak a képek a műtétről! Sajna nem jó a fényképezőm, így csak telefonos képek vannak... nem a legjobb minőségűek, de a lényeg azért látszik... Itt meg a végeredmény! Fényt is kötöttem rá, csak nem csináltam még képet, de pont így néz ki a lámpa része! Amúgy a B veki napellenzője is ilyesmi. Ez passzona egy az egyben az astrába? vagy ez nagyobb? :D Ez is ilyen. Legközelebb ilyet szeretnék! :D :) Ha valakinek van elfekvőben, szívesen fogadom! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Kicsit unatkoztam a tegnap este! :D Asszonykám előszeretettel használja a tükrös napellenzőt. <_< Engem meg esténként zavar a vezetésben ha fel van kapcsolva a belső világítás! :lol: Nemrégiben szert tettem egy VW napellenzőre, amiben nyithatós tükör van, világítással... Úgyhogy a tegnap este tesztjelleggel nekiálltam fabrikálni. Sokkal nagyobb volt a vw napellenző, így kiműtöttem belőle a tükör részt... majd jött a vágás, rontás-bontás... Sikeresen sikerült a műtét! :D :D Íme itt vannak a képek a műtétről! Sajna nem jó a fényképezőm, így csak telefonos képek vannak... nem a legjobb minőségűek, de a lényeg azért látszik... Itt meg a végeredmény! Fényt is kötöttem rá, csak nem csináltam még képet, de pont így néz ki a lámpa része! Amúgy a B veki napellenzője is ilyesmi. Ez passzona egy az egyben az astrába? vagy ez nagyobb? :D Ez is ilyen. Legközelebb ilyet szeretnék! :D :) Ha valakinek van elfekvőben, szívesen fogadom! :D :lol: KRESZ-ben meg is van tiltva a belső világítás használata vezetés közben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 ... Legközelebb ilyet szeretnék! :D :D Ha valakinek van elfekvőben, szívesen fogadom! <_< :lol: DVD lejátszós napellenző!! :) :D Hát besz**ok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 KRESZ-ben meg is van tiltva a belső világítás használata vezetés közben. :D Én nem emlékszem ilyenre, pedig pár éve vizsgáztam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Én nem emlékszem ilyenre, pedig pár éve vizsgáztam. <_< Én igen és 2007ben vizsgáztam. :D Mozgó gépjárműben nem lehet felkapcsolva a belső világítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Én nem emlékszem ilyenre, pedig pár éve vizsgáztam. <_< Én igen és 2007ben vizsgáztam. :D Mozgó gépjárműben nem lehet felkapcsolva a belső világítás. Én sem emlékszem ilyenre, 2000ben még nem hinném, hogy volt ilyen! :) Nade kiküszöböltem a problémát... :D :D Kicsit jobb minőségű képek: kép 1 kép 2 Ez még csak a teszt, de hamarosan megcsinálom szebben is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziaztok! Astra F: a fűtés kapcsolóknál kiégett az izzó egy kicsit már nagyon idegesített a sötétség a kocsiban ezért neki álltam szerelni sikerült kicserélni világit de a problémám a következő: Most akkor is van a 3 kapcsolónál világítás ha nem kapcsolok vagy helyzetjelzőt vagy fényszórót, ez igy van helyén vagy valami elmozdult? A másik egy kicsit összetettebb a belsö keringtetés kapcsoló nem akar bekapcsolva maradni ha benyomom vissza ugrik kikapcsolt állapotba találtam egy köröm nagyságú korongot melynek mind2oldalán vagy egy egy tüske igy néz ki. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110220/201...ltoltes.hu_.jpg Kihagytam volna vagy mi lehet a gond már 2 szer szétszedtem de nem jövök rá a titkára. Kérlek segítsetek.. Üdv Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziaztok! Astra F: a fűtés kapcsolóknál kiégett az izzó egy kicsit már nagyon idegesített a sötétség a kocsiban ezért neki álltam szerelni sikerült kicserélni világit de a problémám a következő: Most akkor is van a 3 kapcsolónál világítás ha nem kapcsolok vagy helyzetjelzőt vagy fényszórót, ez igy van helyén vagy valami elmozdult? A másik egy kicsit összetettebb a belsö keringtetés kapcsoló nem akar bekapcsolva maradni ha benyomom vissza ugrik kikapcsolt állapotba találtam egy köröm nagyságú korongot melynek mind2oldalán vagy egy egy tüske igy néz ki. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110220/201...ltoltes.hu_.jpg Kihagytam volna vagy mi lehet a gond már 2 szer szétszedtem de nem jövök rá a titkára. Kérlek segítsetek.. Üdv Adam Ez gáz mert ettől marad bent a kapcsoló .Olvas vissza kicsit nagyon szépen le írták hogyan kell vissza tenni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziaztok! Astra F: a fűtés kapcsolóknál kiégett az izzó egy kicsit már nagyon idegesített a sötétség a kocsiban ezért neki álltam szerelni sikerült kicserélni világit de a problémám a következő: Most akkor is van a 3 kapcsolónál világítás ha nem kapcsolok vagy helyzetjelzőt vagy fényszórót, ez igy van helyén vagy valami elmozdult? A másik egy kicsit összetettebb a belsö keringtetés kapcsoló nem akar bekapcsolva maradni ha benyomom vissza ugrik kikapcsolt állapotba találtam egy köröm nagyságú korongot melynek mind2oldalán vagy egy egy tüske igy néz ki. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110220/201...ltoltes.hu_.jpg Kihagytam volna vagy mi lehet a gond már 2 szer szétszedtem de nem jövök rá a titkára. Kérlek segítsetek.. Üdv Adam Ez így kell, hogy működjön <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziaztok! Astra F: a fűtés kapcsolóknál kiégett az izzó egy kicsit már nagyon idegesített a sötétség a kocsiban ezért neki álltam szerelni sikerült kicserélni világit de a problémám a következő: Most akkor is van a 3 kapcsolónál világítás ha nem kapcsolok vagy helyzetjelzőt vagy fényszórót, ez igy van helyén vagy valami elmozdult? A másik egy kicsit összetettebb a belsö keringtetés kapcsoló nem akar bekapcsolva maradni ha benyomom vissza ugrik kikapcsolt állapotba találtam egy köröm nagyságú korongot melynek mind2oldalán vagy egy egy tüske igy néz ki. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110220/201...ltoltes.hu_.jpg Kihagytam volna vagy mi lehet a gond már 2 szer szétszedtem de nem jövök rá a titkára. Kérlek segítsetek.. Üdv Adam A kapcsoló alján van egy nútrendszer abba megy bele az egyik fele a kis keréknek a másik pöcke meg a kapcsoló alatti nútba csúszik be: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Szia A képeid között láttam digitális műszerfalat neked ilyened van? Ha igen akkor ha szeretnék én is ilyet akkor annak milyen ára lenne? Naon megtetszett. Üdv Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Szia A képeid között láttam digitális műszerfalat neked ilyened van? Ha igen akkor ha szeretnék én is ilyet akkor annak milyen ára lenne? Naon megtetszett. Üdv Adam Kitől kérdezed? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Kitől kérdezed? <_< Szia az astrasgyerek beszélgetése alatt van... A web:cim http://xfree.hu/keptar.tvn?f=ujlakimisi&am...ta=&from=24 ujlakimisi Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 A kapcsoló alján van egy nútrendszer abba megy bele az egyik fele a kis keréknek a másik pöcke meg a kapcsoló alatti nútba csúszik be: http://pics.coldline.hu/pics/178851-20110220-l76Aou.jpg Nagyon szépen köszönöm.. Ha fel kell a nap megnézem... Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Szia az astrasgyerek beszélgetése alatt van... A web:cim http://xfree.hu/keptar.tvn?f=ujlakimisi&am...ta=&from=24 ujlakimisi Nincs neki. Az egyik képet én fotosoppótam ami ott van :D Csak egy felsorolás hogy mik vannak :D Nagyon szépen köszönöm.. Ha fel kell a nap megnézem... Adam A képet vedd ki az idézésből légyszíves <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Szia A képeid között láttam digitális műszerfalat neked ilyened van? Ha igen akkor ha szeretnék én is ilyet akkor annak milyen ára lenne? Naon megtetszett. Üdv Adam Nekem nincs ilyen, de nem is igen lehetne, mert dízelem van, nincs computerem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Day kaptam egy maszkot, és az is olyan fehér mint amiről te beszéltél... törik is mint a ropi, majd megnézem van e rajta GM logó. 5 ajósból kaptam könyöklős fejtámlás ülést, faceliftesből, és hírből se ismerik egymást a háttámla részek se, caravan és 5 ajtós viszonyba az 5 ajtósban fix volt, és az enyémhez képest egy cm az eltérés,a felfogatásnál, még szép hogy nem megy be a csavarja... szétbontottam mind a kettőt, és arra jutottam, hogy az enyémbe belevágom a síbox helyét, és a két kárpitból összevarrok egyet. Szorítsatok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Day kaptam egy maszkot, és az is olyan fehér mint amiről te beszéltél... törik is mint a ropi, majd megnézem van e rajta GM logó. ........... Valószínűnek tartom, hogy nem fogsz találni olyan logót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Day kaptam egy maszkot, és az is olyan fehér mint amiről te beszéltél... törik is mint a ropi, majd megnézem van e rajta GM logó. 5 ajósból kaptam könyöklős fejtámlás ülést, faceliftesből, és hírből se ismerik egymást a háttámla részek se, caravan és 5 ajtós viszonyba az 5 ajtósban fix volt, és az enyémhez képest egy cm az eltérés,a felfogatásnál, még szép hogy nem megy be a csavarja... szétbontottam mind a kettőt, és arra jutottam, hogy az enyémbe belevágom a síbox helyét, és a két kárpitból összevarrok egyet. Szorítsatok <_< Elképzelhető hogy utángyári az enyém, mert törve volt az eleje. Annak látszik, bár igen jó munkát csináltak, kivéve egy helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bosco87 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy nem ismer-e valaki esetleg Budapest Keleti részén vagy Dunaharaszti környékén jól dolgozó és természetesen olcsón:) karosszérialakatost?Tipikus astra betegséget kellene javitani a jobb hátsó sárvédőívet cserélni. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy nem ismer-e valaki esetleg Budapest Keleti részén vagy Dunaharaszti környékén jól dolgozó és természetesen olcsón:) karosszérialakatost?Tipikus astra betegséget kellene javitani a jobb hátsó sárvédőívet cserélni. Köszi Jól dolgozó, olcsó karosszéria lakatos?? Olyat egyet se ismerek :D :D :D :) Szerk: Klikk ide ez csak egy példa volt :D Majd jönnek a helybeliek, és írnak címeket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy nem ismer-e valaki esetleg Budapest Keleti részén vagy Dunaharaszti környékén jól dolgozó és természetesen olcsón:) karosszérialakatost?Tipikus astra betegséget kellene javitani a jobb hátsó sárvédőívet cserélni. Köszi Ha XXII-ker bejön neked akkor tudom ajánlani faterom. Karoszériajavitás és autofényezés. 0620/2564267 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jól dolgozó, olcsó karosszéria lakatos?? Olyat egyet se ismerek :D :D :) ;) Szerk: Klikk ide ez csak egy példa volt ;) Majd jönnek a helybeliek, és írnak címeket :D Cégünk jól,olcsón és gyorsan dolgozik. Ön ebből kettőt választhat! :D :D Az egyik küszöböm egy éve lett cserélve a másikkal foglalkozott az előző tulaj, ki volt fúrva sorban vagy négy helyen és gondolom ki is volt fújva üregvédővel. Azon semmi rozsda nem volt. A lecseréltet meg nem tudom mennyire üregvédőzték,de van egy olyan gyanúm,hogy semennyire. :lol: Nincs rajta rozsda és szeretném,hogy ez így is maradjon,szóval mi a legjobb megoldás,mit ajánlasz? A. Egy helyen fúrjuk meg,öntsünk bele olajat,majd gumidugó a lyukba. (Szerelőm azt mondja vannak olyan küszöbök amelyek több üregből állnak,akkor ez nem sokat érne) B. Fúrjuk meg alulról több helyen,ugyanúgy,mint a másik oldalon és fújjam tele alvázvédővel. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Cégünk jól,olcsón és gyorsan dolgozik. Ön ebből kettőt választhat! :D :lol: Az egyik küszöböm egy éve lett cserélve a másikkal foglalkozott az előző tulaj, ki volt fúrva sorban vagy négy helyen és gondolom ki is volt fújva üregvédővel. Azon semmi rozsda nem volt. A lecseréltet meg nem tudom mennyire üregvédőzték,de van egy olyan gyanúm,hogy semennyire. :D Nincs rajta rozsda és szeretném,hogy ez így is maradjon,szóval mi a legjobb megoldás,mit ajánlasz? A. Egy helyen fúrjuk meg,öntsünk bele olajat,majd gumidugó a lyukba. (Szerelőm azt mondja vannak olyan küszöbök amelyek több üregből állnak,akkor ez nem sokat érne) B. Fúrjuk meg alulról több helyen,ugyanúgy,mint a másik oldalon és fújjam tele alvázvédővel. Előre is köszönöm! C-megoldás: megfurjátok egy vagy két helyen és lehet venni direkt üregvédő sprayt (ez egy viaszos anyag ami nem engedi át a vizet sem a párát) hozzá adnak egy speciális csövet amivel valóban az egész küszöb belsejét ki tudod fujni. Bármelyik fényezéssel foglalkozo boltban érdeklődsz szivesen fognak segiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 C-megoldás: megfurjátok egy vagy két helyen és lehet venni direkt üregvédő sprayt (ez egy viaszos anyag ami nem engedi át a vizet sem a párát) hozzá adnak egy speciális csövet amivel valóban az egész küszöb belsejét ki tudod fujni. Bármelyik fényezéssel foglalkozo boltban érdeklődsz szivesen fognak segiteni. Azt csináltam,hogy párhuzamosan ugyanazokon a pontokon megfúrtam a bal oldali küszöböt,mint ahogy a jobb oldali volt. Viaszos,aszfaltos Body alvázvédőt használtam folyósra hígítottam,szórópisztollyal valamennyire betudtam nyomni a furatokba,aztán 7-8 baron adtam neki hadd terüljön.Az 1liter alvázvédőt testvériesen elosztottam a két küszöbben. :lol: Az első hossztartókban megnéztem,hogy a végén fújtam és terült egészen a végéig,tehát gondolom odabent is jól elterült. De az utolsókat úgy fújtam,hogy a csápos emelő hátsó karjaival megemeltem az autó hátulját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts