Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kilincskiszedés türelmi játék, egyébként eccerű.

Kárpitbontás után már láccik a két tizes csavaranya, amit le kell

szedni, és máris bólint kifelé a kilincs.

A felső kis tengellyel vigyázni kell kiszedéskor, nem feszegetni!

Elküldve

szóval úgy érzem, egyenlőre marad fekete.

Ha jól tévedek akkor a hangsúly a kárpit le-fel mókánh van, a többi egyszerű.

Elküldve
szóval úgy érzem, egyenlőre marad fekete.

Ha jól tévedek akkor a hangsúly a kárpit le-fel mókánh van, a többi egyszerű.

Kárpit leszedésnél a kis műanyag "patentokra" kell vigyázni, hogy azok ne törjenek el.

Elküldve
Nekem a két első kilincset annó sikerült cakkpakk 2,5 óra alatt kivenni. :lol:

Nagy spíler vagy Gabi :D Én tegnap vittem a fényezőhöz a kilincseimet. Volt vagy 20 perc kiszedni mind a 4-et.

Elküldve

A kárpitleszedésnél vigyázz, hogy tényleg minden csavart kicsavarj. Az ablakemelő kapcsoló (jobb oldal) és a másikoldalon a kipattinható ovális takaró alatt is van 1-1.

Elküldve

Gyerekek, ha egy karosszériáshoz odamegyek, hogy szeretnék motorháztető-hosszabbítást/morcosítást, az megtudja csinálni, meg feltudja hegeszteni nemde?

Elküldve
Gyerekek, ha egy karosszériáshoz odamegyek, hogy szeretnék motorháztető-hosszabbítást/morcosítást, az megtudja csinálni, meg feltudja hegeszteni nemde?

Olyanhoz menjél oda, aki igent mond és láttad, hogy milyen, hasonló munkákat csinált eddig :wink: :lol:

Elküldve

Olyanhoz menjél oda, aki igent mond és láttad, hogy milyen, hasonló munkákat csinált eddig

őőő, akit ismerek, remélhetőleg igent mondd :lol:

de ilyet sztem még nem csinált, viszont eddig az összes autónkat ő csinálta, ha valami baja volt, és azok tutijók lettek....

Elküldve
őőő, akit ismerek, remélhetőleg igent mondd :lol:

de ilyet sztem még nem csinált, viszont eddig az összes autónkat ő csinálta, ha valami baja volt, és azok tutijók lettek....

Ahogy gondolod.

Vigyél neki képeket, hogy ilyenre szeretnéd, ha megcsinálná a te kocsidat :wink:

Elküldve

Ahogy gondolod.

Vigyél neki képeket, hogy ilyenre szeretnéd, ha megcsinálná a te kocsidat

Hopsz, a kép jó ötlet!!! Köszi :wink:

Elküldve
Hopsz, a kép jó ötlet!!! Köszi :wink:

Amikor Anti kocsiját csinálta a lakatos srác, akkor mondta, hogy kicsit egyszerűbb lett volna úgy az élete, ha képen pontosan látja mit szeretne látni a kedves kuncsaft :wink: :lol: :D

Elküldve

Egy profi karosszériás simán megcsinál bármit... Én is most megyek majd, moci tető + csomagtartó ajtó vége lesz cserélve egy kb 3cm-es sávban, mert szétrohadt (magyarul olyan, mintha hosszabbítaná, csak nem. Én a "morcosítást" rühellem, dehát ízlések és pofonok :lol:).

Elküldve

tetőablak expertek figyelem:

tekerném hátra a tetőablakot de nagyon nem akar menni

olyan mintha a jobb oldal nem indulna meg

billenteni lehet

mit próbáljak? :?

vagy ismertek e embert BP-n aki foglalkozik ilyesmvel?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.