yankee Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Biztosra kell menni, kasztni átfúr, 6-os átmenőcsavar mindkét oldalon fakötésű alátéttel, és önzáró anyával. :D :lol: Az nem jó, Vagy söröskupak, mert ez nagyot fog. Vagy semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Én is megejtettem azt az egy lyukat sárvédő faroknál meg az a három, kivan furva előre de egy se egyezet, a peremet pedig szigetelő szalaggal kihuztam, hogy ha kettő közé bejut a kosz és víz akkor se bántsa a peremet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Az nem jó, Vagy söröskupak, mert ez nagyot fog. Vagy semmi. Most cseréltem ki a szomszéd utánfutójána a másik sárvédőt is, az egyiket már cseréltem tavaly. Átszakadt az alátéten-csavaron, és lejött. Hogy lehet így leszabni a helyéről?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Most cseréltem ki a szomszéd utánfutójána a másik sárvédőt is, az egyiket már cseréltem tavaly. Átszakadt az alátéten-csavaron, és lejött. Hogy lehet így leszabni a helyéről?! :lol: Most ha leszakadt akkor mit akarsz még leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Most ha leszakadt akkor mit akarsz még leszedni? A csavarokat a lemezzel ami kiszakadt. Gyanítom nagyon megültette, és a kerék felnyomta a sárvédőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Biztosra kell menni, kasztni átfúr, 6-os átmenőcsavar mindkét oldalon fakötésű alátéttel, és önzáró anyával. B) :D Nem mindenki játszik home made szakbarbárt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem mindenki játszik home made szakbarbárt! :lol: Túl sokat nézi Ed Csájnát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Túl sokat nézi Ed Csájnát. :D :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A csavarokat a lemezzel ami kiszakadt. Gyanítom nagyon megültette, és a kerék felnyomta a sárvédőt. Flexeld le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem mindenki játszik home made szakbarbárt! :lol: Ez kérlek nem szakbarbárság, hanem túlbiztosítás. Tudom az meg tüzet okozhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Én olyat vettem amin vannak kis műanyag elemek amik kapaszkodnak a perembe, ezután hátul a sárfogó gumi csavarjával is rögzítettem. Már ez is elég lett volna, de biztos ami biztos én a lengéscsillapító mögötti lemezhez is rögzítettem. Megfúrtam a lemezt alaposan lekezeltem majd odafogattam jó fajta lemezcsavarral(+alátét), majd ezt is vastagon alvázvédővel kezeltem. Már 4 éve van így fent és nem rozsdásodik, semmi és zörgés és stabilan fogja. (korábban volt fenn egy másik gagyibb dobbetét de abba párszor beleért a kerék és eldeformálódott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Létezik a motortér alá valami borítás, ami megakadályozza, hogy mindenféle mocsok bekerüljön a motortérbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Létezik a motortér alá valami borítás, ami megakadályozza, hogy mindenféle mocsok bekerüljön a motortérbe? Létezik. Zolinak volt is egy eladóban, kérdezd meg tőle, meg van -e még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Létezik. Zolinak volt is egy eladóban, kérdezd meg tőle, meg van -e még :lol: ZOLI MEG VAN MÉg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Sziasztok,légyszíves segítsetek abban , hogy hogyan lehet levenni az astra f caravanom tetősínjét,ugyyanis eléggé ki van mozgósodva utána kéne húznom. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Sziasztok,légyszíves segítsetek abban , hogy hogyan lehet levenni az astra f caravanom tetősínjét,ugyyanis eléggé ki van mozgósodva utána kéne húznom. Köszi. Tetőkárpit alatt vannak az anyák. jobban mondva felett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ez sz..rul hangzik..le kell vennem a kárpitot? :lol: Tetőkárpit alatt vannak az anyák. jobban mondva felett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ez sz..rul hangzik..le kell vennem a kárpitot? :lol: Hát lehet jobban jársz :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Te csináltál már ilyet? Hát lehet jobban jársz :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 És...a sín melletti síntakarók azok lepattintva jönnek fel? onnét nem lehet utánhúzni?Te csináltál már ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 És...a sín melletti síntakarók azok lepattintva jönnek fel? onnét nem lehet utánhúzni? Én az egész tetőkárpitot ujrahúztam, a leceket fel lehet pattintgatni, de onnan nem lehet utánahúzni. Igazábol egy óra leszedni, leszeded a napellenzőket, lámpát, kapaszkodókat, háló akasztókat, kédereket lehúzod, A oszlop, b oszlop burkolatát, és a hátsó üvegek körüli műanyagot, az sajnos szeret törni a középső patentjánál, és a hátsó múanyagot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én az egész tetőkárpitot ujrahúztam, a leceket fel lehet pattintgatni, de onnan nem lehet utánahúzni. Igazábol egy óra leszedni, leszeded a napellenzőket, lámpát, kapaszkodókat, háló akasztókat, kédereket lehúzod, A oszlop, b oszlop burkolatát, és a hátsó üvegek körüli műanyagot, az sajnos szeret törni a középső patentjánál, és a hátsó múanyagot. :D 20 perc alatt kicseréltem, majdnem egyedül :lol: (haver is ott volt, de állandóan telefonált, úgyhogy csak egy kézzel járult hozzá a történésekhez B) ) A csomagtartóban a két oldalsó burkolatot nem vettem le teljesen, csak a tetejénél, illetve a hátsó övek felső rögzítési pontját, aztán össze húztam őket középre, és így már simán elment fölötte a kárpit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 20 perc alatt kicseréltem, majdnem egyedül :lol: (haver is ott volt, de állandóan telefonált, úgyhogy csak egy kézzel járult hozzá a történésekhez B) ) A csomagtartóban a két oldalsó burkolatot nem vettem le teljesen, csak a tetejénél, illetve a hátsó övek felső rögzítési pontját, aztán össze húztam őket középre, és így már simán elment fölötte a kárpit :D Én meg tök egyedül csináltam teljesen elsőre, úgyhogy egy óra jó idő :D :D Lényeg, hogy megoldható, kiszedés nélkül nem lehet meghúzni azokat a csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én meg tök egyedül csináltam teljesen elsőre, úgyhogy egy óra jó idő :lol: B) Lényeg, hogy megoldható, kiszedés nélkül nem lehet meghúzni azokat a csavarokat. Be tudom jelölni, hogy hol kell átfúrni a tetőkárpitot. Utána már simán meg lehet húzni dugókulccsal a kárpiton keresztül :D Szerk.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 És...a sín melletti síntakarók azok lepattintva jönnek fel? onnét nem lehet utánhúzni? Lejönek, de onnan nem férsz hozzá, viszont ha már levetted takarítsd ki a faleveleket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts