ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Caravan. A ködlámpa a lökhárítóba van téve, nem a koptatóba. (már ha gyári helyen van a ködlámpád) a koptató egy kis, másfél centis perem, ami a lökös aljából van kihajtogatva. Ha az letörik, észre sem veszed, csak ha fel van emelve az autó. Ha a lökösöd tört végig, az szivacs, de 5-6-7 ezer környékén már láttam bontottat. (fényezett, vagy fekete műanyag a lökid?) Amúgy két nagy csavar tartja hátulról, kb a fényszórók belső széle alatti vonalban, meg pár kisebb fül, a szélén, és a dobbetétek ívén. Sajnos cserélnem kell az egész lököst plusz egy ködlámpa. Akkor nem egy nagy kaland a cseréje? Utánakérdeztem már, 8-ért mondtak bontottat, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy klímás vagy nem klímás, mert közben tudtam meg, hogy a klímásnak más a kialakítása. Enyém klímás és gyári ködlámpás Ja és alap fekete műanyag.
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Sajnos cserélnem kell az egész lököst plusz egy ködlámpa. Akkor nem egy nagy kaland a cseréje? Utánakérdeztem már, 8-ért mondtak bontottat, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy klímás vagy nem klímás, mert közben tudtam meg, hogy a klímásnak más a kialakítása. Enyém klímás és gyári ködlámpás Ja és alap fekete műanyag. Tök mind1 h klímás vagy nem. Ráfog menni a nem klímásra is pontok ugyan azok. Csak a klímásnak fém a belső merevítője talán.... Max drágábban adják.
ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Tök mind1 h klímás vagy nem. Ráfog menni a nem klímásra is pontok ugyan azok. Csak a klímásnak fém a belső merevítője talán.... Max drágábban adják. Ok, köszi. akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is?
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ok, köszi. akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is? Ha gyalog mentek el megvenni a 2 doboz cigit amit közben elfüstöltök, és visszafelé benéztek valahova inni egy sört, akkor is megvan ennyi idő alatt :D (de feltétele, hogy az egyéb rögzítő részek azok rendben legyenek, menetes szárak ne legyenek elgörbülve, fülek a helyükön legyenek, mert egyébként lehet hogy sok-sok copás lesz vele :lol: )
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ok, köszi. akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is? 2ember:D egyedül 10perc alatt leszedem. Jó mondjuk kismilliószor szedtem le, raktam fel már. :lol: De akna nem kell hozzá.
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ha gyalog mentek el megvenni a 2 doboz cigit amit közben elfüstöltök, és visszafelé benéztek valahova inni egy sört, akkor is megvan ennyi idő alatt :D (de feltétele, hogy az egyéb rögzítő részek azok rendben legyenek, menetes szárak ne legyenek elgörbülve, fülek a helyükön legyenek, mert egyébként lehet hogy sok-sok copás lesz vele :lol: ) A menetes szárt simán át lehet rakni bármelyikből bármelyikbe. Nekem a gsi hátsóba sima gyári menetes szár van ugyanaz. Első-hátsó, Gsi-sima astra ugyan az. B) Csere szabatos
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 A menetes szárt simán át lehet rakni bármelyikből bármelyikbe. Nekem a gsi hátsóba sima gyári menetes szár van ugyanaz. Első-hátsó, Gsi-sima astra ugyan az. :D Csere szabatos Ha van mire cserélni akkor persze. Csak amikor az ember vesz egy lökit, amiben nincs benne a szár, az övén meg olyan kanyar van, hogy még egy homlessz csigának is kapaszkodni kéne ha be akarja venni, akkor van a gebac. (meg az improvizálás :lol: )
ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 2ember:D egyedül 10perc alatt leszedem. Jó mondjuk kismilliószor szedtem le, raktam fel már. :lol: De akna nem kell hozzá. Akkor mi leszedjük 15 perc alatt és 30 perc alatt vissza:)
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Akkor mi leszedjük 15 perc alatt és 30 perc alatt vissza:) Kb. :lol: nem nagy munka. Ha tudod hol vannak a csavarok.
Novy Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Kb. :D nem nagy munka. Ha tudod hol vannak a csavarok. Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol: Nem para :D A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B)
daykiller Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol: Nem para :D A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B) Mondani kell neki pár faviccet. :D
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol: Nem para :D A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B) Igen. De volt már fórumon emberke sedanos, aki megkérdezte, hogy hol van a hátsó lökönek a 2fő felfogatási pontja. :D Hol keressse. Még én modntam meg neki pedig sose láttam sedant. :D
Novy Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Mondani kell neki pár faviccet. :D Mivan? :lol: A lökösbe be van akasztva a hűtőmaszk, azt is ki kell akasztani.
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Mivan? :lol: A lökösbe be van akasztva a hűtőmaszk, azt is ki kell akasztani. A kiakasztásra mondta, hogy meséljetek neki viccet már mint a rácsnak, hogy kiakadjon. Tudod POÉN. :D B) :D
Novy Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 A kiakasztásra mondta, hogy meséljetek neki viccet már mint a rácsnak, hogy kiakadjon. Tudod POÉN. :lol: :D B) hát.."ez nem jött át" nekem most vhogy :D
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 hát.."ez nem jött át" nekem most vhogy :lol: Van ez így. :D
Pinty Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Napos időt, és jó utat az Uraknak! Egy kicsit megszorított egy plató - így szükségem lenne egy nem annyira olcsó, de sokkal lelkiismeretesebb lakatosra (helyreállítani a jobb hátsó sárvédőmet) Szeged környékén. Ha arréb akad sem nagy gond, de mégis jobb lenne errefelé! Esetleg jól bevált, valakinek? Köszönettel: Pinty
ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ha van mire cserélni akkor persze. Csak amikor az ember vesz egy lökit, amiben nincs benne a szár, az övén meg olyan kanyar van, hogy még egy homlessz csigának is kapaszkodni kéne ha be akarja venni, akkor van a gebac. (meg az improvizálás :lol: ) Bátyámmal cseréljük majd, ő pedig improvizálni nagyon tud:) Csak még szereznem kellene egy lököst:) Akkor azt mondjátok, hogy a klímásra fel lehet tenni a nem klímásat is? Mert valaki azt írta.
FPepe Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Bátyámmal cseréljük majd, ő pedig improvizálni nagyon tud:) Csak még szereznem kellene egy lököst:) Akkor azt mondjátok, hogy a klímásra fel lehet tenni a nem klímásat is? Mert valaki azt írta. Fel lehet tenni, csak a klímásnak az alsó részén (a ködlámpák magasságában) is vannak kivágások a plusz hűtőteljesítmény miatt, a nem klímásnak meg nincsenek kivágva az alsó részen a szellőzők.
yankee Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Fel lehet tenni, csak a klímásnak az alsó részén (a ködlámpák magasságában) is vannak kivágások a plusz hűtőteljesítmény miatt, a nem klímásnak meg nincsenek kivágva az alsó részen a szellőzők. Nekem szabadon van a gyári lökösbe minden rész ami szabadon lehet. :lol:
Ricsosz Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R.
J0hnny Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Van aki csavaroz...én ecetmentes szilóval raknám fel.
Alex0403 Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Van aki csavaroz...én ecetmentes szilóval raknám fel. Soudaflex 40FC :lol:
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Például... :lol: Biztosra kell menni, kasztni átfúr, 6-os átmenőcsavar mindkét oldalon fakötésű alátéttel, és önzáró anyával. B) :D
Recommended Posts