ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Caravan. A ködlámpa a lökhárítóba van téve, nem a koptatóba. (már ha gyári helyen van a ködlámpád) a koptató egy kis, másfél centis perem, ami a lökös aljából van kihajtogatva. Ha az letörik, észre sem veszed, csak ha fel van emelve az autó. Ha a lökösöd tört végig, az szivacs, de 5-6-7 ezer környékén már láttam bontottat. (fényezett, vagy fekete műanyag a lökid?) Amúgy két nagy csavar tartja hátulról, kb a fényszórók belső széle alatti vonalban, meg pár kisebb fül, a szélén, és a dobbetétek ívén. Sajnos cserélnem kell az egész lököst plusz egy ködlámpa. Akkor nem egy nagy kaland a cseréje? Utánakérdeztem már, 8-ért mondtak bontottat, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy klímás vagy nem klímás, mert közben tudtam meg, hogy a klímásnak más a kialakítása. Enyém klímás és gyári ködlámpás Ja és alap fekete műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Sajnos cserélnem kell az egész lököst plusz egy ködlámpa. Akkor nem egy nagy kaland a cseréje? Utánakérdeztem már, 8-ért mondtak bontottat, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy klímás vagy nem klímás, mert közben tudtam meg, hogy a klímásnak más a kialakítása. Enyém klímás és gyári ködlámpás Ja és alap fekete műanyag. Tök mind1 h klímás vagy nem. Ráfog menni a nem klímásra is pontok ugyan azok. Csak a klímásnak fém a belső merevítője talán.... Max drágábban adják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Tök mind1 h klímás vagy nem. Ráfog menni a nem klímásra is pontok ugyan azok. Csak a klímásnak fém a belső merevítője talán.... Max drágábban adják. Ok, köszi. akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ok, köszi. akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is? Ha gyalog mentek el megvenni a 2 doboz cigit amit közben elfüstöltök, és visszafelé benéztek valahova inni egy sört, akkor is megvan ennyi idő alatt :D (de feltétele, hogy az egyéb rögzítő részek azok rendben legyenek, menetes szárak ne legyenek elgörbülve, fülek a helyükön legyenek, mert egyébként lehet hogy sok-sok copás lesz vele :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ok, köszi. akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is? 2ember:D egyedül 10perc alatt leszedem. Jó mondjuk kismilliószor szedtem le, raktam fel már. :lol: De akna nem kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ha gyalog mentek el megvenni a 2 doboz cigit amit közben elfüstöltök, és visszafelé benéztek valahova inni egy sört, akkor is megvan ennyi idő alatt :D (de feltétele, hogy az egyéb rögzítő részek azok rendben legyenek, menetes szárak ne legyenek elgörbülve, fülek a helyükön legyenek, mert egyébként lehet hogy sok-sok copás lesz vele :lol: ) A menetes szárt simán át lehet rakni bármelyikből bármelyikbe. Nekem a gsi hátsóba sima gyári menetes szár van ugyanaz. Első-hátsó, Gsi-sima astra ugyan az. B) Csere szabatos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 A menetes szárt simán át lehet rakni bármelyikből bármelyikbe. Nekem a gsi hátsóba sima gyári menetes szár van ugyanaz. Első-hátsó, Gsi-sima astra ugyan az. :D Csere szabatos Ha van mire cserélni akkor persze. Csak amikor az ember vesz egy lökit, amiben nincs benne a szár, az övén meg olyan kanyar van, hogy még egy homlessz csigának is kapaszkodni kéne ha be akarja venni, akkor van a gebac. (meg az improvizálás :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 2ember:D egyedül 10perc alatt leszedem. Jó mondjuk kismilliószor szedtem le, raktam fel már. :lol: De akna nem kell hozzá. Akkor mi leszedjük 15 perc alatt és 30 perc alatt vissza:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Akkor mi leszedjük 15 perc alatt és 30 perc alatt vissza:) Kb. :lol: nem nagy munka. Ha tudod hol vannak a csavarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Kb. :D nem nagy munka. Ha tudod hol vannak a csavarok. Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol: Nem para :D A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol: Nem para :D A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B) Mondani kell neki pár faviccet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol: Nem para :D A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B) Igen. De volt már fórumon emberke sedanos, aki megkérdezte, hogy hol van a hátsó lökönek a 2fő felfogatási pontja. :D Hol keressse. Még én modntam meg neki pedig sose láttam sedant. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Mondani kell neki pár faviccet. :D Mivan? :lol: A lökösbe be van akasztva a hűtőmaszk, azt is ki kell akasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Mivan? :lol: A lökösbe be van akasztva a hűtőmaszk, azt is ki kell akasztani. A kiakasztásra mondta, hogy meséljetek neki viccet már mint a rácsnak, hogy kiakadjon. Tudod POÉN. :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 A kiakasztásra mondta, hogy meséljetek neki viccet már mint a rácsnak, hogy kiakadjon. Tudod POÉN. :lol: :D B) hát.."ez nem jött át" nekem most vhogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 hát.."ez nem jött át" nekem most vhogy :lol: Van ez így. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinty Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Napos időt, és jó utat az Uraknak! Egy kicsit megszorított egy plató - így szükségem lenne egy nem annyira olcsó, de sokkal lelkiismeretesebb lakatosra (helyreállítani a jobb hátsó sárvédőmet) Szeged környékén. Ha arréb akad sem nagy gond, de mégis jobb lenne errefelé! Esetleg jól bevált, valakinek? Köszönettel: Pinty Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ha van mire cserélni akkor persze. Csak amikor az ember vesz egy lökit, amiben nincs benne a szár, az övén meg olyan kanyar van, hogy még egy homlessz csigának is kapaszkodni kéne ha be akarja venni, akkor van a gebac. (meg az improvizálás :lol: ) Bátyámmal cseréljük majd, ő pedig improvizálni nagyon tud:) Csak még szereznem kellene egy lököst:) Akkor azt mondjátok, hogy a klímásra fel lehet tenni a nem klímásat is? Mert valaki azt írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Bátyámmal cseréljük majd, ő pedig improvizálni nagyon tud:) Csak még szereznem kellene egy lököst:) Akkor azt mondjátok, hogy a klímásra fel lehet tenni a nem klímásat is? Mert valaki azt írta. Fel lehet tenni, csak a klímásnak az alsó részén (a ködlámpák magasságában) is vannak kivágások a plusz hűtőteljesítmény miatt, a nem klímásnak meg nincsenek kivágva az alsó részen a szellőzők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Fel lehet tenni, csak a klímásnak az alsó részén (a ködlámpák magasságában) is vannak kivágások a plusz hűtőteljesítmény miatt, a nem klímásnak meg nincsenek kivágva az alsó részen a szellőzők. Nekem szabadon van a gyári lökösbe minden rész ami szabadon lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsosz Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Van aki csavaroz...én ecetmentes szilóval raknám fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hali! A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:) üdv R. Van aki csavaroz...én ecetmentes szilóval raknám fel. Soudaflex 40FC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Soudaflex 40FC :D Például... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Például... :lol: Biztosra kell menni, kasztni átfúr, 6-os átmenőcsavar mindkét oldalon fakötésű alátéttel, és önzáró anyával. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts