Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Caravan.

A ködlámpa a lökhárítóba van téve, nem a koptatóba. (már ha gyári helyen van a ködlámpád) a koptató egy kis, másfél centis perem, ami a lökös aljából van kihajtogatva. Ha az letörik, észre sem veszed, csak ha fel van emelve az autó. Ha a lökösöd tört végig, az szivacs, de 5-6-7 ezer környékén már láttam bontottat. (fényezett, vagy fekete műanyag a lökid?) Amúgy két nagy csavar tartja hátulról, kb a fényszórók belső széle alatti vonalban, meg pár kisebb fül, a szélén, és a dobbetétek ívén.

Sajnos cserélnem kell az egész lököst plusz egy ködlámpa.

Akkor nem egy nagy kaland a cseréje?

Utánakérdeztem már, 8-ért mondtak bontottat, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy klímás vagy nem klímás, mert közben tudtam meg, hogy a klímásnak más a kialakítása. Enyém klímás és gyári ködlámpás

Ja és alap fekete műanyag.

Megosztás:

Sajnos cserélnem kell az egész lököst plusz egy ködlámpa.

Akkor nem egy nagy kaland a cseréje?

Utánakérdeztem már, 8-ért mondtak bontottat, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy klímás vagy nem klímás, mert közben tudtam meg, hogy a klímásnak más a kialakítása. Enyém klímás és gyári ködlámpás

Ja és alap fekete műanyag.

Tök mind1 h klímás vagy nem. Ráfog menni a nem klímásra is pontok ugyan azok. Csak a klímásnak fém a belső merevítője talán.... Max drágábban adják.

Megosztás:

Ok, köszi.

akkor 2-3 óra alatt cserélhető két embernek akna nélkül is?

Ha gyalog mentek el megvenni a 2 doboz cigit amit közben elfüstöltök, és visszafelé benéztek valahova inni egy sört, akkor is megvan ennyi idő alatt :D

(de feltétele, hogy az egyéb rögzítő részek azok rendben legyenek, menetes szárak ne legyenek elgörbülve, fülek a helyükön legyenek, mert egyébként lehet hogy sok-sok copás lesz vele :lol: )

Megosztás:

Ha gyalog mentek el megvenni a 2 doboz cigit amit közben elfüstöltök, és visszafelé benéztek valahova inni egy sört, akkor is megvan ennyi idő alatt :D

(de feltétele, hogy az egyéb rögzítő részek azok rendben legyenek, menetes szárak ne legyenek elgörbülve, fülek a helyükön legyenek, mert egyébként lehet hogy sok-sok copás lesz vele :lol: )

A menetes szárt simán át lehet rakni bármelyikből bármelyikbe. Nekem a gsi hátsóba sima gyári menetes szár van ugyanaz. Első-hátsó, Gsi-sima astra ugyan az. B) Csere szabatos

Megosztás:

A menetes szárt simán át lehet rakni bármelyikből bármelyikbe. Nekem a gsi hátsóba sima gyári menetes szár van ugyanaz. Első-hátsó, Gsi-sima astra ugyan az. :D Csere szabatos

Ha van mire cserélni akkor persze. Csak amikor az ember vesz egy lökit, amiben nincs benne a szár, az övén meg olyan kanyar van, hogy még egy homlessz csigának is kapaszkodni kéne ha be akarja venni, akkor van a gebac. (meg az improvizálás :lol: )

Megosztás:

Ha nem tudja majd megnézi, eléggé egyértelműen van felrakva :lol:

Nem para :D

A hűtőmaszkot azért ne felejtsétek el kiakasztgatni B)

Igen. De volt már fórumon emberke sedanos, aki megkérdezte, hogy hol van a hátsó lökönek a 2fő felfogatási pontja. :D Hol keressse. Még én modntam meg neki pedig sose láttam sedant. :D

Megosztás:

Napos időt, és jó utat az Uraknak!

Egy kicsit megszorított egy plató - így szükségem lenne egy nem annyira olcsó, de sokkal lelkiismeretesebb lakatosra (helyreállítani a jobb hátsó sárvédőmet) Szeged környékén. Ha arréb akad sem nagy gond, de mégis jobb lenne errefelé!

Esetleg jól bevált, valakinek?

Köszönettel: Pinty

Megosztás:

Ha van mire cserélni akkor persze. Csak amikor az ember vesz egy lökit, amiben nincs benne a szár, az övén meg olyan kanyar van, hogy még egy homlessz csigának is kapaszkodni kéne ha be akarja venni, akkor van a gebac. (meg az improvizálás :lol: )

Bátyámmal cseréljük majd, ő pedig improvizálni nagyon tud:)

Csak még szereznem kellene egy lököst:)

Akkor azt mondjátok, hogy a klímásra fel lehet tenni a nem klímásat is? Mert valaki azt írta.

Megosztás:

Bátyámmal cseréljük majd, ő pedig improvizálni nagyon tud:)

Csak még szereznem kellene egy lököst:)

Akkor azt mondjátok, hogy a klímásra fel lehet tenni a nem klímásat is? Mert valaki azt írta.

Fel lehet tenni, csak a klímásnak az alsó részén (a ködlámpák magasságában) is vannak kivágások a plusz hűtőteljesítmény miatt, a nem klímásnak meg nincsenek kivágva az alsó részen a szellőzők.

Megosztás:

Fel lehet tenni, csak a klímásnak az alsó részén (a ködlámpák magasságában) is vannak kivágások a plusz hűtőteljesítmény miatt, a nem klímásnak meg nincsenek kivágva az alsó részen a szellőzők.

Nekem szabadon van a gyári lökösbe minden rész ami szabadon lehet. :lol:

Megosztás:

Hali!

A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:)

üdv

R.

Van aki csavaroz...én ecetmentes szilóval raknám fel.

Megosztás:

Hali!

A héten megvettem mindent a kocsi kikasznizásához, kérdés vettem hátra dobbetétet az unixnál.. mivel és hogy rögzítsük a kasznihoz, semmi leírás nincs csak adtak két fekete íves műanyagot:)

üdv

R.

Van aki csavaroz...én ecetmentes szilóval raknám fel.

Soudaflex 40FC :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.