daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Caravan. Az elsők igen, a hátsók nem. Fel tudod tenni az 5ajtós hátsó ajtaját Caravanra, csak marad egy 30 centis macska ki-bejárat a 3szögablaknál :D Lefogadom, hogy mindezt tapasztalatból írtad. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Lefogadom, hogy mindezt tapasztalatból írtad. :) :D Láttuk debrecenben a bontós gyereknél, megvan fényképen is vhol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok Tudna valaki feldobni a fórumra egy gsi hátsó vonószemtakaróról képet? Főleg a belseje érdekelne engem, hogy van felfogatva a lökösre. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Caravan. Az elsők igen, a hátsók nem. Fel tudod tenni az 5ajtós hátsó ajtaját Caravanra, csak marad egy 30 centis macska ki-bejárat a 3szögablaknál :D Hol van a caravanon háromszögablak? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Lefogadom, hogy mindezt tapasztalatból írtad. :D :D Hát nem is csak úgy beszélek össze-vissza. Egy ilyen autóból van az előző váltókarom -_- Láttuk debrecenben a bontós gyereknél, megvan fényképen is vhol :) Pont az az autó jutott eszembe nekem is, azért írtam hogy felmegy :D :D Hol van a caravanon háromszögablak? :) :D Azon sehol, mert a Caravanon nem háromszög, de a heccsbeken meg de. Az 5ajtósé olyan mintha levágták volna a caravan kis-ablakát háromszögűre, viszont így marad egy "macskányi" hely. (de szép mértékegység :D :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Azon sehol, mert a Caravanon nem háromszög, de a heccsbeken meg de. Az 5ajtósé olyan mintha levágták volna a caravan kis-ablakát háromszögűre, viszont így marad egy "macskányi" hely. (de szép mértékegység :) :D :D ) Legalább nem kell szenvedni, ha bezárja a kulcsot. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Legalább nem kell szenvedni, ha bezárja a kulcsot. :D :D Viszont a bontós milyen morcos volt hogy beleköltözött egy macska az eladó ülésgarnitúrába :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sziasztok! A kocsim színkódját hol tudom megnézni? Bele van ütve a kasztniba valahova, vagy van valami táblázat hozzá? Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Sziasztok! A kocsim színkódját hol tudom megnézni? Bele van ütve a kasztniba valahova, vagy van valami táblázat hozzá? Üdv, Ákos Felnyitod a motorháztetőt és ott lesz a tábla a bal oldalon. Megnézed a "Farbe" sorba írt számot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Felnyitod a motorháztetőt és ott lesz a tábla a bal oldalon. Megnézed a "Farbe" sorba írt számot. :D Köszönöm! Le is megyek aztán megnézem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Köszönöm! Le is megyek aztán megnézem :D Ha nem találod, esetleg tudok segíteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ha nem találod, esetleg tudok segíteni :) A mahagóninak mi a kódja? Danke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A mahagóninak mi a kódja? Danke. A Milesi termékcsaládnál E247. A Sigmar termékcsaládnál CUC 0009. Én csak ezzel a két anyaggal dolgozok, ha bútort kell fényeznem. Ja és csakis vízpáccal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A Milesi termékcsaládnál E247. A Sigmar termékcsaládnál CUC 0009. Én csak ezzel a két anyaggal dolgozok, ha bútort kell fényeznem. Ja és csakis vízpáccal :) Nem úgy te, Opelnél. Amúgy mi csak Milesivel dolgozunk. :D És szintén vízpác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nem úgy te, Opelnél. Amúgy mi csak Milesivel dolgozunk. :D És szintén vízpác. Jaaaa :D :D :D Bocsi! Z41C Szerintem a Milesi a legjobb :D Szerk: De miért kell neked a mahagoni braun kódja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szerk: De miért kell neked a mahagoni braun kódja? :) Szerinted milyen színű a masinám? :D A forgalmi szerint barna :D , a napfényben inkább padlizsán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Alex figyelted múltkor Edd-et? Plazmavágóval kivágta a taposót, utána a kisflex-el leköszörülte a sorját és beszórta a szikrákat az utastérbe. :) Semmit se takartak le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szerinted milyen színű a masinám? :D A forgalmi szerint barna :D , a napfényben inkább padlizsán. Nekem forgalmi szrint szürke az autó...a szinkodom meg E474 Elözö tulajnak még törtfehér volt benne, nekem átirás után már szürkét irtak bele :D Alex figyelted múltkor Edd-et? Plazmavágóval kivágta a taposót, utána a kisflex-el leköszörülte a sorját és beszórta a szikrákat az utastérbe. :) Semmit se takartak le. :D Az szép lehetett :/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem forgalmi szrint szürke az autó...a szinkodom meg E474 Elözö tulajnak még törtfehér volt benne, nekem átirás után már szürkét irtak bele :) Az enyém meg v.barna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Üdvözletem! Új vagyok itt, de sajnos szükségem van tanácsra, valamilyen infóra az alábbival kapcsolatban: A gépem (F astra) fehér színű és a tegnap előtti mosásnál lettem figyelmes apró pici rozsda pöttyökre KÖRBEN AZ AUTÓN MINDENHOL! A csomagtérajtótól a motorháztetőig az autó tetején át az ajtóig mindenhol... szépen egyenletesen ... Abban sem vagyok biztos hogy rozsda, de hát nagyon úgy néz ki, szóval: EZ MI LEHET???? !!!! Só megmarta körben??? Ilyenről még nem hallottam... Szóval ha tudtok vidítsatok fel, hogy egy polír segíthet... Köszönöm a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Bárányhimlő? Savas eső megkapta? Nincs róla 1 képed? Tényleg rozsda? Próbáld meg finoman ledörzsölni, ilyen nem szokott csak úgy előjönni. Mosószernek mit tettél a vízbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Üdvözletem! Új vagyok itt, de sajnos szükségem van tanácsra, valamilyen infóra az alábbival kapcsolatban: A gépem (F astra) fehér színű és a tegnap előtti mosásnál lettem figyelmes apró pici rozsda pöttyökre KÖRBEN AZ AUTÓN MINDENHOL! A csomagtérajtótól a motorháztetőig az autó tetején át az ajtóig mindenhol... szépen egyenletesen ... Abban sem vagyok biztos hogy rozsda, de hát nagyon úgy néz ki, szóval: EZ MI LEHET???? !!!! Só megmarta körben??? Ilyenről még nem hallottam... Szóval ha tudtok vidítsatok fel, hogy egy polír segíthet... Köszönöm a választ Flexeltek a közelébe és a rápattogó szikra megcsapkodta. Valami fának a pora még annó a nyárból ráégett stb. Vasút mellett vagy akkor lehet a vonatnak a fékpora vas pora. Sztem a polírnak le kell hoznia. Mert a lakkozás alatt mitől rozsdállhatna? csak a lakk rétegen van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Hát ismerős csinálja (fater munkatársa), az alján mindent "levéd", mást nem kell csinálnia szerencsére. Amúgy fehérváron. És kb. 35 ért. Nem sok az egy kicsit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Bárányhimlő? Savas eső megkapta? Nincs róla 1 képed? Tényleg rozsda? Próbáld meg finoman ledörzsölni, ilyen nem szokott csak úgy előjönni. Mosószernek mit tettél a vízbe? Íme 3 kép: http://www.komandor.com/hu/galeria_popup.p..._1295871932.jpg http://www.komandor.com/hu/galeria_popup.p..._1295871952.jpg http://www.komandor.com/hu/galeria_popup.p..._1295871969.jpg Durva... ha nagyon erősen dörzsölöm akkor a rozsdát letörlöm de a tűszerű pont az ott marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Íme 3 kép: http://www.komandor.com/hu/galeria_popup.p..._1295871932.jpg http://www.komandor.com/hu/galeria_popup.p..._1295871952.jpg http://www.komandor.com/hu/galeria_popup.p..._1295871969.jpg Durva... ha nagyon erősen dörzsölöm akkor a rozsdát letörlöm de a tűszerű pont az ott marad... Hát én vennék egy pasztát, és azzal eltüntetném, és várnék, ha nem csak felületi sérülés, akkor két hét és visszajön, ha csak felületi, akkor a paszta meg is oldotta, így nézve, meg amit yrtál Jenkizulu verziója tüni igazolódni. Nincs a környékeden vmi olyan, ami ilyet okozhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts