Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkora fény 1 telefon is ad, és azt szinte bárhova tehetem a motortérben, hogy megvilágítsa a gondot. :)

10W-os izzó kell bele, ugye tudod? :D Bár én is hordok magammal mindig egy fejlámpát. :D LED-es és vallatni lehet vele. :D

Elküldve
Akkora fény 1 telefon is ad, és azt szinte bárhova tehetem a motortérben, hogy megvilágítsa a gondot. :)

Nekem van egy ilyenem, akksis változatban, szivargyújtóról, és 220-ról is tölthető, meg oda akasztom ahova tetszik, meg fénye is van elég rendesen, de akkor is kell nekem egy beépített lámpa :D

Elküldve
Nekem van egy ilyenem, akksis változatban, szivargyújtóról, és 220-ról is tölthető, meg oda akasztom ahova tetszik, meg fénye is van elég rendesen, de akkor is kell nekem egy beépített lámpa :D

Zavar, hogy kevés az elektronika, mi? :)

Elküldve
Minek belsőtér világításnak? :D

Neeem... az van bőven. Csak hogy tudjam villogtatni ha unatkoznék :) De persze csak 12-re lenne programozva, más kódot nem tanítok meg neki :D

Szolgálati dízelemben már van pech lámpa. :D

Úgy kell neki. Az enyém csak jó híreket tud majd villogni :D

Elküldve
Neeem... az van bőven. Csak hogy tudjam villogtatni ha unatkoznék :) De persze csak 12-re lenne programozva, más kódot nem tanítok meg neki :D

Úgy kell neki. Az enyém csak jó híreket tud majd villogni :D

Esetleg a menő-manó LED világításodat még csekkolhatnád egy ECU-val. :D

Elküldve
Nekem van egy ilyenem, akksis változatban, szivargyújtóról, és 220-ról is tölthető, meg oda akasztom ahova tetszik, meg fénye is van elég rendesen, de akkor is kell nekem egy beépített lámpa :)

Nekem is van fejlámpám, az is büntető... visz addig mint a tompított ha kicsit koszos :D de bele fogom énis rakni, ha megtalálom az odavaló lámpatestet :D

Elküldve
Igen. A MHT jobb alsó keresztmerevítőjének kb közepén, szemből nézve. Ott van egy téglalap alakú lyuk, oda kell rakni. :)

A csomitartó világításom pont passzol oda.

Elküldve
A csomitartó világításom pont passzol oda.

Visszaolvasni én fogok? :)

Tudtommal van biztosítéka. Amúgy ha jól tudom, akkor sima csomagtér lámpatest megy oda is.
Elküldve
Azért azt hozzátenném, hogy nekem pl Zotya mondta már vagy egy éve, hogy az passzol bele :D

Egy plusz hibalehetőség. :D Nekem meg ezzel az elektromos rendszerem kb. 30 % al nőne. :) :D

Elküldve
Egy plusz hibalehetőség. :D Nekem meg ezzel az elektromos rendszerem kb. 30 % al nőne. :) :D

Végülis a gőzmozdonyban is petróleum lámpás volt :D :D :D

Elküldve

Sziasztok!

F astranál kombi meg az 5 ajtós első hátsó ajtók egyformák?

tehát csere szabatosak?

Felfogatási pontok, élek stb?

köszi...

bocs a láma kérdésért...

Ricsosz

Elküldve
Sziasztok!

F astranál kombi meg az 5 ajtós első hátsó ajtók egyformák?

tehát csere szabatosak?

Felfogatási pontok, élek stb?

köszi...

bocs a láma kérdésért...

Ricsosz

Caravan.

Az elsők igen, a hátsók nem. Fel tudod tenni az 5ajtós hátsó ajtaját Caravanra, csak marad egy 30 centis macska ki-bejárat a 3szögablaknál :)

Elküldve
Caravan.

Az elsők igen, a hátsók nem. Fel tudod tenni az 5ajtós hátsó ajtaját Caravanra, csak marad egy 30 centis macska ki-bejárat a 3szögablaknál :D

Hülllle!!! :) :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.