öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Akkora fény 1 telefon is ad, és azt szinte bárhova tehetem a motortérben, hogy megvilágítsa a gondot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Akkora fény 1 telefon is ad, és azt szinte bárhova tehetem a motortérben, hogy megvilágítsa a gondot. :) 10W-os izzó kell bele, ugye tudod? :D Bár én is hordok magammal mindig egy fejlámpát. :D LED-es és vallatni lehet vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Akkora fény 1 telefon is ad, és azt szinte bárhova tehetem a motortérben, hogy megvilágítsa a gondot. :) Nekem van egy ilyenem, akksis változatban, szivargyújtóról, és 220-ról is tölthető, meg oda akasztom ahova tetszik, meg fénye is van elég rendesen, de akkor is kell nekem egy beépített lámpa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nekem van egy ilyenem, akksis változatban, szivargyújtóról, és 220-ról is tölthető, meg oda akasztom ahova tetszik, meg fénye is van elég rendesen, de akkor is kell nekem egy beépített lámpa :D Zavar, hogy kevés az elektronika, mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 10W-os izzó kell bele, ugye tudod? Ja, 10W-os szofita. Komoly fényár van tőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Zavar, hogy kevés az elektronika, mi? :) Nem nyugszom amíg be nem kötöm a csekkendzsínt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nem nyugszom amíg be nem kötöm a csekkendzsínt :) :D Minek belsőtér világításnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nem nyugszom amíg be nem kötöm a csekkendzsínt :) :D Szolgálati dízelemben már van pech lámpa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Minek belsőtér világításnak? :D Neeem... az van bőven. Csak hogy tudjam villogtatni ha unatkoznék :) De persze csak 12-re lenne programozva, más kódot nem tanítok meg neki :D Szolgálati dízelemben már van pech lámpa. :D Úgy kell neki. Az enyém csak jó híreket tud majd villogni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Neeem... az van bőven. Csak hogy tudjam villogtatni ha unatkoznék :) De persze csak 12-re lenne programozva, más kódot nem tanítok meg neki :D Úgy kell neki. Az enyém csak jó híreket tud majd villogni :D Esetleg a menő-manó LED világításodat még csekkolhatnád egy ECU-val. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Esetleg a menő-manó LED világításodat még csekkolhatnád egy ECU-val. :) Az meg kiírná: FAIL: BLUE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az meg kiírná: FAIL: BLUE :D Hogy vágná le a hajad valaki :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az meg kiírná: FAIL: BLUE :D :) Ez lenne a hibakódja: 0000FF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 :) Ez lenne a hibakódja: 0000FF :D Ha megcsinálod a cumót hozzá, és beleteszem ez autóba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ha megcsinálod a cumót hozzá, és beleteszem ez autóba :) :D Adok hozzá ECU-t .. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Adok hozzá ECU-t .. :D Átköltöztettem a témát pofázósba, mert meg leszünk moderálva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nekem van egy ilyenem, akksis változatban, szivargyújtóról, és 220-ról is tölthető, meg oda akasztom ahova tetszik, meg fénye is van elég rendesen, de akkor is kell nekem egy beépített lámpa :) Nekem is van fejlámpám, az is büntető... visz addig mint a tompított ha kicsit koszos :D de bele fogom énis rakni, ha megtalálom az odavaló lámpatestet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Igen. A MHT jobb alsó keresztmerevítőjének kb közepén, szemből nézve. Ott van egy téglalap alakú lyuk, oda kell rakni. :) A csomitartó világításom pont passzol oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A csomitartó világításom pont passzol oda. Visszaolvasni én fogok? :) Tudtommal van biztosítéka. Amúgy ha jól tudom, akkor sima csomagtér lámpatest megy oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Visszaolvasni én fogok? :D Azért azt hozzátenném, hogy nekem pl Zotya mondta már vagy egy éve, hogy az passzol bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Azért azt hozzátenném, hogy nekem pl Zotya mondta már vagy egy éve, hogy az passzol bele :D Egy plusz hibalehetőség. :D Nekem meg ezzel az elektromos rendszerem kb. 30 % al nőne. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Egy plusz hibalehetőség. :D Nekem meg ezzel az elektromos rendszerem kb. 30 % al nőne. :) :D Végülis a gőzmozdonyban is petróleum lámpás volt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsosz Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! F astranál kombi meg az 5 ajtós első hátsó ajtók egyformák? tehát csere szabatosak? Felfogatási pontok, élek stb? köszi... bocs a láma kérdésért... Ricsosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! F astranál kombi meg az 5 ajtós első hátsó ajtók egyformák? tehát csere szabatosak? Felfogatási pontok, élek stb? köszi... bocs a láma kérdésért... Ricsosz Caravan. Az elsők igen, a hátsók nem. Fel tudod tenni az 5ajtós hátsó ajtaját Caravanra, csak marad egy 30 centis macska ki-bejárat a 3szögablaknál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Caravan. Az elsők igen, a hátsók nem. Fel tudod tenni az 5ajtós hátsó ajtaját Caravanra, csak marad egy 30 centis macska ki-bejárat a 3szögablaknál :D Hülllle!!! :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts