peppppa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 De a lamellák előtt még van egy zárt műanyag burkolat.. van ráció a mondandódban de szerintem az a plusz réteg műanyag burkolat nem engedi a légnyomást odda a lamellákhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Neked hogy van odafogatva a filc?Nekem gyárilag van rajta egy vastag filcszerű borítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Szerintetek astra f caravan csomagtartó jobb oldali tároló rekeszében az a csapólamellákkal ellátott "szellőző műanyag" milyen funkciót tölt be? ugyanis a lamellák ha jól éreztem akkor a bentről érkező levegőre nyitnak.. Ebben semmi rációt nem látok,még szellőztető funkciót sem... Azért van, hogy ha becsapod az ajtót, akkor ügyesen becsukódjon. Citrom pikasszó szokott olyat csinálni, hogy a csomit nem lehet becsukni könnyen, mert olyan jó a szigetelés... ..és esetleg valaki megpróbálkozott már a motorháztető belső szigetelésével...leginkább zaj ellen? Szigetelés van gyári. Ja, hogy nagy a pingem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ..és hogyan lehet hozzzájutni a gondolom csillagászati áron kapható szigeteléshez? Én amúgy is valahogy magam oldanám meg :) Azért van, hogy ha becsapod az ajtót, akkor ügyesen becsukódjon. Citrom pikasszó szokott olyat csinálni, hogy a csomit nem lehet becsukni könnyen, mert olyan jó a szigetelés... Szigetelés van gyári. Ja, hogy nagy a pingem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ..és hogyan lehet hozzzájutni a gondolom csillagászati áron kapható szigeteléshez? Én amúgy is valahogy magam oldanám meg :D Varázslatos bontóóó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 De a lamellák előtt még van egy zárt műanyag burkolat.. van ráció a mondandódban de szerintem az a plusz réteg műanyag burkolat nem engedi a légnyomást odda a lamellákhoz. nem reláció van benne, hanem az azért van és kész :) mondom ragaszd le és nézd meg, hogy visszabasz az ajtó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ..és érdemes utánajárni? van értelme a szigetelésnek? Én az utastérben hallható motorzajt szeretném csökkenteni? Ha van valami spéci megoldás kérem osszátok meg velem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 mostmár tuti megnézem :) Amúgy nem vitatkozni akartam :D nem reláció van benne, hanem az azért van és kész :D mondom ragaszd le és nézd meg, hogy visszabasz az ajtó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ..és érdemes utánajárni? van értelme a szigetelésnek? Én az utastérben hallható motorzajt szeretném csökkenteni? Ha van valami spéci megoldás kérem osszátok meg velem.. párezer ftértszokták árulni. motortérbe is lehet kapni a tűzfalra valót, az is párezer ft jellemzően dízeleken van, volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A gyári felfogatás milyen ezeknek? Ragasztott?párezer ftértszokták árulni. motortérbe is lehet kapni a tűzfalra valót, az is párezer ft jellemzően dízeleken van, volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Neked hogy van odafogatva a filc? Gyári patentokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A gyári felfogatás milyen ezeknek? Ragasztott? Vannak ilyen fülek a mocitetőn, meg patentok... hogy nekünk ugyan megvan e annak a helye nemtudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Vannak ilyen fülek a mocitetőn, meg patentok... hogy nekünk ugyan megvan e annak a helye nemtudom... Lyukak vannak...nem abba mehet bele a patent? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Lyukak vannak...nem abba mehet bele a patent? :D Nekem nincs, így nemtudom, de meglehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Lyukak vannak...nem abba mehet bele a patent? :) De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Vannak ilyen fülek a mocitetőn, meg patentok... hogy nekünk ugyan megvan e annak a helye nemtudom... Mindegyiken ott van a hely hozzá. :) Ahogy a lámpához is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Mindegyiken ott van a hely hozzá. :) Ahogy a lámpához is. :D A lámpának van hely azt tudom, már nézegettem is hogy bele kéne pakolni :D Bizitáblába is be kell kötni? De sztem csak kap majd egy lengőt és úgy. Kapcsoló már ott van a riogatóé, legalább felhaszálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A lámpának van hely azt tudom, már nézegettem is hogy bele kéne pakolni :) Bizitáblába is be kell kötni? De sztem csak kap majd egy lengőt és úgy. Kapcsoló már ott van a riogatóé, legalább felhaszálom :D Tudtommal van biztosítéka. Amúgy ha jól tudom, akkor sima csomagtér lámpatest megy oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Tudtommal van biztosítéka. Amúgy ha jól tudom, akkor sima csomagtér lámpatest megy oda is. Én is erről hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Mindegyiken ott van a hely hozzá. :) Ahogy a lámpához is. :D Ácsi, hogy is van ez? gyári motortér világító lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Tudtommal van biztosítéka. Amúgy ha jól tudom, akkor sima csomagtér lámpatest megy oda is. Az baba, mert van egy a "mindenféle, jó lesz ez még egyszer, szirszarok" dobozomban :) Nah majd beLEDezem azt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ácsi, hogy is van ez? gyári motortér világító lámpa? Igen. A MHT jobb alsó keresztmerevítőjének kb közepén, szemből nézve. Ott van egy téglalap alakú lyuk, oda kell rakni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 motortérbe is lehet kapni a tűzfalra valót, az is párezer ft jellemzően dízeleken van, volt... Illetve A Vectrában is akad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 gyári motortér világító lámpa? Nekem is van :) nem ér sokat, szinte semmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nekem is van :) nem ér sokat, szinte semmit. :D Vaksötétben a préri kellős közepén azért számít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts