Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ui: Nem alváz, hanem önhordó karosszéria.....Csak a szakzsargon hívja alváznak: Csak egy kis érdekeség :lol: :) Naa. Milyen hülyén hangzik már. Önhordó karosszéria védelem. :D Azt sem tudnád mit akarnak tőled. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 :) Elég lenne csak a bringás.....nekem az a mumus :D :D Nekem meg az őzek. :lol: Eddig 3. És vagy ezer veréb. Milliárd bogár. Egy nyúl, két fácán, néhány macska. Ja, és egy bagoly. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Naa. Milyen hülyén hangzik már. Önhordó karosszéria védelem. :) Azt sem tudnád mit akarnak tőled. :lol: Yes! :D Én is alváznak hívom....csak gondoltam játszom egy kicsit a tudálékost :D ..... Itthon az ünnepek alatt úgyis el leszek nyomva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Yes! :D Én is alváznak hívom....csak gondoltam játszom egy kicsit a tudálékost :D ..... Itthon az ünnepek alatt úgyis el leszek nyomva :lol: Inkább ne tedd, nem jön be. :lol: :) Nem vagyok mocsok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Inkább ne tedd, nem jön be. :lol: :) Nem vagyok mocsok. :D Ááá nem..... te nem vagy az :D :D De hogy átérezd az elnyomásom: Hugi magyar nyelvtan-irodalom, meg történelem szakos tanárként dolgozik! Jövőre kezdi a második diplomáját...... Párom: Műszaki menedzser diplomával rendelkezik, tesóm barátja diplomás katonatiszt.....pffff Apám építőipari vállalkozó, és mint minden apa, mindenhez ért :D És én csatlakozom kis autópiktorként a bandához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ááá nem..... te nem vagy az :D :) De hogy átérezd az elnyomásom: Hugi magyar nyelvtan-irodalom, meg történelem szakos tanárként dolgozik! Jövőre kezdi a második diplomáját...... Párom: Műszaki menedzser diplomával rendelkezik, tesóm barátja diplomás katonatiszt.....pffff Apám építőipari vállalkozó, és mint minden apa, mindenhez ért :D És én csatlakozom kis autópiktorként a bandához :lol: Én meg szobafestő vállalkozó vagyok. :D Csak ugy mondom. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekem meg az őzek. :D Eddig 3. És vagy ezer veréb. Milliárd bogár. Egy nyúl, két fácán, néhány macska. Ja, és egy bagoly. :lol: Hmm....szép kis állatkert... :lol: Mi a neve annak a javítási módszernek, amivel ki tudják húzni a golyónyomszerű sérüléseket (pl. jégverés, vagy amilyen nekem lett) és hol csinálnak ilyesmit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Hmm....szép kis állatkert... :lol: Mi a neve annak a javítási módszernek, amivel ki tudják húzni a golyónyomszerű sérüléseket (pl. jégverés, vagy amilyen nekem lett) és hol csinálnak ilyesmit? :) Öcsém keresztapjának az Avensisét elverte a jég. Azt valamilyen vákumos okossággal húzták ki. A fényezés is megúszta, tök jó lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Öcsém keresztapjának az Avensisét elverte a jég. Azt valamilyen vákumos tappancsokkal húzták ki. A fényezés is megúszta, tök jó lett :lol: Arra gondolok. Zavarja a szemem a bringás orrának a nyoma :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Arra gondolok. Zavarja a szemem a bringás orrának a nyoma :lol: :) Szerkesztettem az előzőt. Tettem bele egy Linket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Szerkesztettem az előzőt. Tettem bele egy Linket :lol: Ez az. Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Múlt hónapba csináltam, igaz....... nem az én autómon :lol: 20ezer a plafon! Annál többet kérni egy alvázvédelemért szerintem pofátlanság :) Igaz az üregvédelem egy nagyon tág fogalom.... Én alvázvédelmen azt értem, hogy letakarítom az alvázat, és lemaszkolom a kipufogót, fékcsövet, kasznit....stb, és lefújom két réteg alvázvédővel! Ezért 12-15ezer forintot kérek :lol: Természetesen azt hozzá kell tenni a meséhez, hogyha rozsdát, vagy agresszív rohadást találok, akkor ott megállt a tudomány..... ui: Nem alváz, hanem önhordó karosszéria.....Csak a szakzsargon hívja alváznak: Csak egy kis érdekeség :D :D Akkor már padlólemez, nem? :D Ha pesten vagy, boltolhatnánk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Akkor már paglólemez, nem? :lol: Ha pesten vagy, boltolhatnánk... Padlólemez, taposó, az csak egy része, küszöb, nyúlvány stb..mint az "alvázhoz" tartozik. Igazából inkább az üreges részekel szokott a probléma lenni, a taposót kivül-bellül le lehet kezelni, a köszöb meg általában bellülről rohad, ha nincs normálisan üregvédőzve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 A lényeg, hogy senkinek nem esett baja, és elismerte a vétségét (remélem elismerte)...... Gondolom kelleni fog egy szín azonos ajtó: Klikk ide :lol: :lol: vagy öcsibácsi :D :D Nincs, már meg, csak a jobbos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Sikerült összehozni a boltot... Kösz mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalicapri Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Én csak azt nem értem, miért egy ideiglenest keresel, miért nem egy olyat, ami jó lenne rá végleg? :lol: Azért kellett sűrgősen egy ideiglenesen hogy a lakatos összetudja rakni az elejét (Homlokfalcsere) Szerencsére sikerült és el is készült. Ennek ellenére továbbra is keresek egy "makulátlan" fehér géptetőt. Ja és ha már itt tartunk ... ha valakinek van hentergőben egy géptető nyitó kar (nem tudom mi a rendes neve de az a műanyag ami a vezető bal lábánál szolgálja a motorháztető felnyitását) :lol: Szóval egy ilyen is kellene... Boldog Karit mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Ha minden kötél szakad, akkor nekem akad olyan mechanika. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hello Nem tudja valaki hol lehet rendelni ilyen csomi ajtóra diszlécet ami nekem is van a profil képen,egyik havernak is kéne ilyen csak nem találunk neki a neten sehol :D ja és Hella a márkája Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Hello Nem tudja valaki hol lehet rendelni ilyen csomi ajtóra diszlécet ami nekem is van a profil képen,egyik havernak is kéne ilyen csak nem találunk neki a neten sehol :D ja és Hella a márkája Ebay? Ott néztétek már? Nagyon ne keseredjen el cimborád, nagyon finoman szólva, nem is olyan mutatós az a diszléc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ebay? Ott néztétek már? Nagyon ne keseredjen el cimborád, nagyon finoman szólva, nem is olyan mutatós az a diszléc :D Egy időben én is szerettem volna... de azóta rájöttem, hogy sötétszínű autón sötétítve mutatna jol, és caravanom lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Azért nem gyenge ára van: :D Pedig jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Azért nem gyenge ára van: :D Pedig jó lenne. Van, kell? :) Természetesen nem klokkerholm, hanem original gm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Van, kell? :D Természetesen nem klokkerholm, hanem original gm. Úgy is tudod mi a következő kérdés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Azért nem gyenge ára van: :D http://pics.coldline.hu/pics/145967-20101230-5Mw7UX.jpg Pedig jó lenne. Ez egy kicsit olcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 sziasztok Nem tudja valaki, hogy a gsi hátsó lököshöz való vonószemtakarót lehet e kapni az autós boltokban? Vagy meg tudná valaki mondani esetleg a gm számát? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts