öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem akarlak nagyol lelombozni, de nekem úgy rémlik, közösbe vette a verdát, és a partnernek pont a kaszni eleje kellett. Pontosabban majd Ő megmondja. :lol: :lol: Ja, odakerült Győrbe.
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Ismét köszi :lol: öcsibácsiban maradt minden reményem :) sorry :lol:
Breki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 :) Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :lol: A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol:
lalicapri Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :) A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Nem akarom kihúzni a gyufát de a bringa inkább a járdára való mint az autó... :lol: Persze azért együttérzek.... én azokra gondolok ily szeretettel akik kitalálták a telezöld alkalmazást :D
lalicapri Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 sorry :lol: Köszi a segítséget...majd csak lesz valami. Ha más nem az éj leple alól kerítek egyet :lol:
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Köszi a segítséget...majd csak lesz valami. Ha más nem az éj leple alól kerítek egyet :lol: Petivel nem beszéltél?
Breki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem akarom kihúzni a gyufát de a bringa inkább a járdára való mint az autó... :lol: Persze azért együttérzek.... én azokra gondolok ily szeretettel akik kitalálták a telezöld alkalmazást :D Az autó a járda mellett parkolt...... :) Szedd ki a képet légyszi az idézetből...Köszi :lol:
lalicapri Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Az autó a járda mellett parkolt...... :lol: Szedd ki a képet légyszi az idézetből...Köszi :lol: Korrigálva! Így már abszolút értem a dolgot.... :)
lalicapri Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Petivel nem beszéltél? Írtam neki pü.-t de holnap azért rá is csörgök ilyen későn már nem akartam telón zaklatni.
Tiv. Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 http://liftesek.hu/auto/csomiajto.jpg :) Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :lol: A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Üdv. a klubban.
Breki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Üdv. a klubban. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38202495.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38202493.jpg Hű, ez nagyon durva. :lol: Én csak lerángattam a köcsögöt a drótszamárról, ezért lenyomtam volna a bringát a torkán. :lol:
spzoli Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Egyszer én is kiszálltam, mikor a gyerek nekitámasztotta a seprűnyelet a kocsinak... :lol: Hamar összekaparta magát. :lol:
Dáwid Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Hű, ez nagyon durva. :D Én csak lerángattam a köcsögöt a drótszamárról, ezért lenyomtam volna a bringát a torkán. :lol: Ezt már nem kellett lerángatni. Tiv.-é lerepült magától :lol: :) :D
Breki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Egyszer én is kiszálltam, mikor a gyerek nekitámasztotta a seprűnyelet a kocsinak... :lol: Hamar összekaparta magát. :) Miért divat a belvárosban, hogy más autóján támaszkodnak, üldögélnek? Nem rég a főnököm toyotájának a motorháztetején ült a kokkeró tetű törökülésben. Nem értette a főnöknek miért habzik a szája...... :lol:
Tiv. Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Hű, ez nagyon durva. :lol: Én csak lerángattam a köcsögöt a drótszamárról, ezért lenyomtam volna a bringát a torkán. :lol: Ezt nem kellett lerángatni. Lefolyt magától. Azt hittem meghalt. Pedig én már álltam mikor belém durrant. Aztán szépen észhez tért, és elkullogott a haverjával. Nem fehér volt a gyerek. :)
Breki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Ezt nem kellett lerángatni. Lefolyt magától. Azt hittem meghalt. Pedig én már álltam mikor belém durrant. Aztán szépen észhez tért, és elkullogott a haverjával. Nem fehér volt a gyerek. :lol: Nem is fehéredett ki? :) Persze a kárt meg szponzorálhattad Magad :lol:
Dáwid Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Miért divat a belvárosban, hogy más autóján támaszkodnak, üldögélnek? Nem rég a főnököm toyotájának a motorháztetején ült a kokkeró tetű törökülésben. Nem értette a főnöknek miért habzik a szája...... :lol: Egyszer az enyémre is ráült a kis g.ci. Ráadásul úgy, hogy benne ültem. Bele se nézett, csak megállt pofázni, és ráült. Én kiengedtem a kézit, kinyomtam a kuplungot, és néztem a reakciókat :lol: első fél méteren azt se tudta mi van, aztán amikor már egyre messzebb került a többiektől akkor kezdett leesni neki hogy valami van. A dudától meg már egészen az agyáig eljutott...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem is fehéredett ki? :lol: Persze a kárt meg szponzorálhattad Magad :lol: Kinyomkodtam. Nem nagyon látszik. Csak közelről, ha ugy kapja a fényt.
Breki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Egyszer az enyémre is ráült a kis g.ci. Ráadásul úgy, hogy benne ültem. Bele se nézett, csak megállt pofázni, és ráült. Én kiengedtem a kézit, kinyomtam a kuplungot, és néztem a reakciókat :D első fél méteren azt se tudta mi van, aztán amikor már egyre messzebb került a többiektől akkor kezdett leesni neki hogy valami van. A dudától meg már egészen az agyáig eljutott... Én hamarabb ráültem a dudára, mielőtt a feneke az autót érte volna :D Gyerek akkorát ugrott, azt hittem a gatyája ott marad :) Kinyomkodtam. Nem nagyon látszik. Csak közelről, ha ugy kapja a fényt. Azt a 2 nagyobbat a vízszintes részen is sikerült kinyomni? :lol: Ügyes :D :lol:
daykiller Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem akarom kihúzni a gyufát de a bringa inkább a járdára való mint az autó... :lol: Persze azért együttérzek.... én azokra gondolok ily szeretettel akik kitalálták a telezöld alkalmazást :) Már bocs, de mióta is van jogsid? Mert alapszabály, hogy a balesetek az úttesten történnek, ezért a járdán kell közlekedni autóval. :lol: :D
zotya975 Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Már bocs, de mióta is van jogsid? Mert alapszabály, hogy a balesetek az úttesten történnek, ezért a járdán kell közlekedni autóval. :lol: :lol: Még bicajon fénykoromból két kocsit sikerült elütnöm, mindkétszer úgy, hogy nekem volt elsőbbségem, csak ugye nem adták meg. Mindkétszer az autós először a kocsiját nézte meg, aztán csak azt, hogy élek-e, és meg akartak verni hiába mutattam az elsőbbségadás táblát. Ugya annak van akinek megadják. :D Amióta vezetek nem volt bajom kétkereküvel, de szerintem nincs még egy autós aki nagyobb ívben elkerüli őket mint én. :)
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 http://liftesek.hu/auto/csomiajto.jpg :) Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :lol: A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Tiv cartárs szavaival éljek én is: Üdv a klubban! Az én bicajos találkozásom nem volt vészes....vagyis nem volt olyan súlyos mint a tied, és Tiv-é.... Egy index bánta, meg egy kis körömnyi sérülés a sárvédő sarkánál, amit gyorsan le is javítottam! Én nem tudtam agresszorkondi, mert a srác alig volt 4éves.... És mire kiszálltam a kocsiból, addigra bőgött mint egy szamár...
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Tiv cartárs szavaival éljek én is: Üdv a klubban! Az én bicajos találkozásom nem volt vészes....vagyis nem volt olyan súlyos mint a tied, és Tiv-é.... Egy index bánta, meg egy kis körömnyi sérülés a sárvédő sarkánál, amit gyorsan le is javítottam! Én nem tudtam agresszorkondi, mert a srác alig volt 4éves.... És mire kiszálltam a kocsiból, addigra bőgött mint egy szamár... Akkor egy nagyobb pofot 4-5 kisebb erôsségü részletben kellett volna adni. :lol: Multkor állok az autó mellett, hallom zsupp, nézem a tajak vadparaszt kölyket amint a tükrömet megrodeózta a bringa kormányával. Volt 1-2 szebb összetett mondat a nyelvem hegyén amit rögtön ismertettem vele. Erre annyit mondott bocsánat és továbbgurult.... :lol:
Johnny82 Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Igaz nem bicikli jött belém.................. Tegnapi termés :lol:
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Igaz nem bicikli jött belém.................. http://kepfeltoltes.hu/101221/PA252258_www...ltoltes.hu_.jpg Tegnapi termés :lol: Részvétem barátom. :lol:
Recommended Posts