öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nem akarlak nagyol lelombozni, de nekem úgy rémlik, közösbe vette a verdát, és a partnernek pont a kaszni eleje kellett. Pontosabban majd Ő megmondja. :lol: :lol: Ja, odakerült Győrbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Ismét köszi :lol: öcsibácsiban maradt minden reményem :) sorry :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 :) Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :lol: A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalicapri Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :) A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Nem akarom kihúzni a gyufát de a bringa inkább a járdára való mint az autó... :lol: Persze azért együttérzek.... én azokra gondolok ily szeretettel akik kitalálták a telezöld alkalmazást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalicapri Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 sorry :lol: Köszi a segítséget...majd csak lesz valami. Ha más nem az éj leple alól kerítek egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Köszi a segítséget...majd csak lesz valami. Ha más nem az éj leple alól kerítek egyet :lol: Petivel nem beszéltél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nem akarom kihúzni a gyufát de a bringa inkább a járdára való mint az autó... :lol: Persze azért együttérzek.... én azokra gondolok ily szeretettel akik kitalálták a telezöld alkalmazást :D Az autó a járda mellett parkolt...... :) Szedd ki a képet légyszi az idézetből...Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalicapri Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Az autó a járda mellett parkolt...... :lol: Szedd ki a képet légyszi az idézetből...Köszi :lol: Korrigálva! Így már abszolút értem a dolgot.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalicapri Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Petivel nem beszéltél? Írtam neki pü.-t de holnap azért rá is csörgök ilyen későn már nem akartam telón zaklatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 http://liftesek.hu/auto/csomiajto.jpg :) Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :lol: A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Üdv. a klubban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Üdv. a klubban. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38202495.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38202493.jpg Hű, ez nagyon durva. :lol: Én csak lerángattam a köcsögöt a drótszamárról, ezért lenyomtam volna a bringát a torkán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Egyszer én is kiszálltam, mikor a gyerek nekitámasztotta a seprűnyelet a kocsinak... :lol: Hamar összekaparta magát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hű, ez nagyon durva. :D Én csak lerángattam a köcsögöt a drótszamárról, ezért lenyomtam volna a bringát a torkán. :lol: Ezt már nem kellett lerángatni. Tiv.-é lerepült magától :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Egyszer én is kiszálltam, mikor a gyerek nekitámasztotta a seprűnyelet a kocsinak... :lol: Hamar összekaparta magát. :) Miért divat a belvárosban, hogy más autóján támaszkodnak, üldögélnek? Nem rég a főnököm toyotájának a motorháztetején ült a kokkeró tetű törökülésben. Nem értette a főnöknek miért habzik a szája...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hű, ez nagyon durva. :lol: Én csak lerángattam a köcsögöt a drótszamárról, ezért lenyomtam volna a bringát a torkán. :lol: Ezt nem kellett lerángatni. Lefolyt magától. Azt hittem meghalt. Pedig én már álltam mikor belém durrant. Aztán szépen észhez tért, és elkullogott a haverjával. Nem fehér volt a gyerek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Ezt nem kellett lerángatni. Lefolyt magától. Azt hittem meghalt. Pedig én már álltam mikor belém durrant. Aztán szépen észhez tért, és elkullogott a haverjával. Nem fehér volt a gyerek. :lol: Nem is fehéredett ki? :) Persze a kárt meg szponzorálhattad Magad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Miért divat a belvárosban, hogy más autóján támaszkodnak, üldögélnek? Nem rég a főnököm toyotájának a motorháztetején ült a kokkeró tetű törökülésben. Nem értette a főnöknek miért habzik a szája...... :lol: Egyszer az enyémre is ráült a kis g.ci. Ráadásul úgy, hogy benne ültem. Bele se nézett, csak megállt pofázni, és ráült. Én kiengedtem a kézit, kinyomtam a kuplungot, és néztem a reakciókat :lol: első fél méteren azt se tudta mi van, aztán amikor már egyre messzebb került a többiektől akkor kezdett leesni neki hogy valami van. A dudától meg már egészen az agyáig eljutott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nem is fehéredett ki? :lol: Persze a kárt meg szponzorálhattad Magad :lol: Kinyomkodtam. Nem nagyon látszik. Csak közelről, ha ugy kapja a fényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Egyszer az enyémre is ráült a kis g.ci. Ráadásul úgy, hogy benne ültem. Bele se nézett, csak megállt pofázni, és ráült. Én kiengedtem a kézit, kinyomtam a kuplungot, és néztem a reakciókat :D első fél méteren azt se tudta mi van, aztán amikor már egyre messzebb került a többiektől akkor kezdett leesni neki hogy valami van. A dudától meg már egészen az agyáig eljutott... Én hamarabb ráültem a dudára, mielőtt a feneke az autót érte volna :D Gyerek akkorát ugrott, azt hittem a gatyája ott marad :) Kinyomkodtam. Nem nagyon látszik. Csak közelről, ha ugy kapja a fényt. Azt a 2 nagyobbat a vízszintes részen is sikerült kinyomni? :lol: Ügyes :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nem akarom kihúzni a gyufát de a bringa inkább a járdára való mint az autó... :lol: Persze azért együttérzek.... én azokra gondolok ily szeretettel akik kitalálták a telezöld alkalmazást :) Már bocs, de mióta is van jogsid? Mert alapszabály, hogy a balesetek az úttesten történnek, ezért a járdán kell közlekedni autóval. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Már bocs, de mióta is van jogsid? Mert alapszabály, hogy a balesetek az úttesten történnek, ezért a járdán kell közlekedni autóval. :lol: :lol: Még bicajon fénykoromból két kocsit sikerült elütnöm, mindkétszer úgy, hogy nekem volt elsőbbségem, csak ugye nem adták meg. Mindkétszer az autós először a kocsiját nézte meg, aztán csak azt, hogy élek-e, és meg akartak verni hiába mutattam az elsőbbségadás táblát. Ugya annak van akinek megadják. :D Amióta vezetek nem volt bajom kétkereküvel, de szerintem nincs még egy autós aki nagyobb ívben elkerüli őket mint én. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 http://liftesek.hu/auto/csomiajto.jpg :) Hogy rohadna meg az összes járdánbicikliző idióta barom....... :lol: A guminyomot a hátsó sárvédőről sikerült eltűntetni, de a horpit nem mossa le semmi a csomiajtóról :lol: Tiv cartárs szavaival éljek én is: Üdv a klubban! Az én bicajos találkozásom nem volt vészes....vagyis nem volt olyan súlyos mint a tied, és Tiv-é.... Egy index bánta, meg egy kis körömnyi sérülés a sárvédő sarkánál, amit gyorsan le is javítottam! Én nem tudtam agresszorkondi, mert a srác alig volt 4éves.... És mire kiszálltam a kocsiból, addigra bőgött mint egy szamár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Tiv cartárs szavaival éljek én is: Üdv a klubban! Az én bicajos találkozásom nem volt vészes....vagyis nem volt olyan súlyos mint a tied, és Tiv-é.... Egy index bánta, meg egy kis körömnyi sérülés a sárvédő sarkánál, amit gyorsan le is javítottam! Én nem tudtam agresszorkondi, mert a srác alig volt 4éves.... És mire kiszálltam a kocsiból, addigra bőgött mint egy szamár... Akkor egy nagyobb pofot 4-5 kisebb erôsségü részletben kellett volna adni. :lol: Multkor állok az autó mellett, hallom zsupp, nézem a tajak vadparaszt kölyket amint a tükrömet megrodeózta a bringa kormányával. Volt 1-2 szebb összetett mondat a nyelvem hegyén amit rögtön ismertettem vele. Erre annyit mondott bocsánat és továbbgurult.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Igaz nem bicikli jött belém.................. Tegnapi termés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Igaz nem bicikli jött belém.................. http://kepfeltoltes.hu/101221/PA252258_www...ltoltes.hu_.jpg Tegnapi termés :lol: Részvétem barátom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts