Bosco87 Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Sziasztok, Szeretnék tőletek egy kis segítséget, infot kérni, kombi astrám van és a sárvédő ív tipikusan rozsdásodik, de teljesen a tank nyílásig, szeretném megcsináltatni, de nem tudom mennyi a reális ár érte Pesten, kaptam egy ajánlatot ami 15+az anyag volt fényezés nélkül. Illetve küszöböt is cserélni kellene arra 10-et mondott + 10 a küszöb, mennyire reális ez? Vagy esetleg valakinek jó és olcsó karosszériása van esetleg? Köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Sziasztok, Szeretnék tőletek egy kis segítséget, infot kérni, kombi astrám van és a sárvédő ív tipikusan rozsdásodik, de teljesen a tank nyílásig, szeretném megcsináltatni, de nem tudom mennyi a reális ár érte Pesten, kaptam egy ajánlatot ami 15+az anyag volt fényezés nélkül. Illetve küszöböt is cserélni kellene arra 10-et mondott + 10 a küszöb, mennyire reális ez? Vagy esetleg valakinek jó és olcsó karosszériása van esetleg? Köszönöm a válaszokat Szerintem nem rossz árak, persze kérdés a minősége. Mikor nekünk kellett anno a Caravanon küszöböket cserélni, én elmentem, és megvettem hozzá a küszöböket (Székesfehérváron, a karosszéria centerben), legalább azon ne keressen rajtam a karosszériás, kb. hasonló árra emléxem (a 2 küszöb együtt). De ha elkészül, azonnal lekezelni a felületeket, még mielőtt ebbe a sós trutyiba kimész vele, különben nem tart sokáig az új cucc. Érdemes a hátsó sárvédőkbe műanyag dobbetétet tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szeki Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Sziasztok.Kérdés?!Csomagtérajtó csere elött állok,még az enyémen régebbi tipusú van,de ami van az már az ujjab amin középen az a fekete takaró van ....vagy mi...és hogy az enyémböl a zárat át tudom rakni bele,már csak hogy a kulcsom jó legyen abba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Sziasztok.Kérdés?!Csomagtérajtó csere elött állok,még az enyémen régebbi tipusú van,de ami van az már az ujjab amin középen az a fekete takaró van ....vagy mi...és hogy az enyémböl a zárat át tudom rakni bele,már csak hogy a kulcsom jó legyen abba? Át tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 GSI lökösöket eladót valaki nem tud, mert egy ideje már keresek csak nem találok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 GSI lökösöket eladót valaki nem tud, mert egy ideje már keresek csak nem találok! Hűtőrácsod már van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Hűtőrácsod már van? Nincs semmim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Hűtőrácsod már van? Lökhárítót keresett, nem hűtőrácsot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Nincs semmim! Dehogy nincs. Pénzed, még van. Ha lesz olyan lökid, meg hűtőmaszkod, akkor majd nem lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 GSI lökösöket eladót valaki nem tud, mert egy ideje már keresek csak nem találok! Próbáld meg itt: Klikk ide vagy itt: Klikk ide Lökhárítót keresett, nem hűtőrácsot. :lol: Hát...ha nem akar faragni, akkor az is kell majd neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Próbáld meg itt: Klikk ide vagy itt: Klikk ide Hát...ha nem akar faragni, akkor az is kell majd neki :lol: Ha Te mondod.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Hűtőrácsod már van? Nem olcsó! Patacsi ugyanezt 6000-ért adja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Nem olcsó! Patacsi ugyanezt 6000-ért adja :lol: Tökmindegy. Utángyártott mindkettő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 :lol: :lol: :) :D Azért mókás. Utángyárit ajánlani.. na mind1. Inkább nevetek magamban tovább. Jah, és tök jó, mert van utángyári gsi lökös is, nem kell nagyon kutatni...bemész oszt vesző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 :lol: :lol: :) :D Azért mókás. Utángyárit ajánlani.. na mind1. Inkább nevetek magamban tovább. Jah, és tök jó, mert van utángyári gsi lökös is, nem kell nagyon kutatni...bemész oszt vesző. Lefújva, föltéve, gyjó az :D (Ha meg törik, akkor legalább rendesen törik :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Lefújva, föltéve, gyjó az :) (Ha meg törik, akkor legalább rendesen törik :lol: ) Ha fel tudod tenni... :lol: bár az önmetsző sok mindenre megoldás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Ha fel tudod tenni... :) bár az önmetsző sok mindenre megoldás Nah ugye. Nekem a gyári is úgy van föltéve törés óta hogy... inkább el se mondom :lol: :lol: Viszont sokkal olcsóbb volt. Kb. mint Ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Nah ugye. Nekem a gyári is úgy van föltéve törés óta hogy... inkább el se mondom :lol: :lol: Viszont sokkal olcsóbb volt. Kb. mint Ez :D Ennyit megér, ha elhozza bpre.. :D Am én lehet pakolok a kocsira szakadt fekete lökiket, úgy mókásabb közlekedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Ennyit megér, ha elhozza bpre.. :) Am én lehet pakolok a kocsira szakadt fekete lökiket, úgy mókásabb közlekedni. :lol: :D Egyszer megnézném az autódat kicsit patkányosítva. Első 2 lépésnek jó :lol: :D (a MadMax téli kerekek megvannak még?:D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 :) Egyszer megnézném az autódat kicsit patkányosítva. Első 2 lépésnek jó :lol: :D (a MadMax téli kerekek megvannak még?:D) Brekinél vannak a kerekek, a combo kupakok pedig már Pajánál. :lol: Am meg nem rat a cél, hanem hogy nagyobb meglepi legyen. Így nagybojlerrel az a meglepi, ha nem megy... Szerencsére van raktáron fényezett fekete első hátsó löki, tehát minden adott.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Brekinél vannak a kerekek, a combo kupakok pedig már Pajánál. :) Am meg nem rat a cél, hanem hogy nagyobb meglepi legyen. Így nagybojlerrel az a meglepi, ha nem megy... Szerencsére van raktáron fényezett fekete első hátsó löki, tehát minden adott.. :D Francba... pedig olyan szívesen segítettem volna felcsiszolni az A oszlopot, meg a tetőt :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Francba... pedig olyan szívesen segítettem volna felcsiszolni az A oszlopot, meg a tetőt :lol: :) :D :lol: Van egy fekete bódé, ha kell, elviszed, és csiszolod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Van egy fekete bódé, ha kell, elviszed, és csiszolod... :lol: Hogy is volt? Apróságok ötezer ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Hogy is volt? Apróságok ötezer ugye? :lol: Így van. De be kell engedjelek a kapun, meg kinyitni a másikat...becsukogatni, szóval gyűlnek pízek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Brekinél vannak a kerekek..... Úgy bizony, és nagggyon meg van velük elégedve :) :lol: Úgy csinálsz, mint aki nem tudja, pedig láttad is őket már az autón..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts