Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A fél bandát kirúgta a főnök 1 ilyen akció után. Kb. 500 kiló gyantát nyúltak le pár hónap alatt. Na, azóta a forrás elapadt. :lol: nem beszerzésben :lol: Az a kérédsem, hogy ilyen műgyantás dolgokhoz milyen gyanta kell, amiből pl lökhárítót lehet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Igazából belsőépítészettel foglalkozunk inkább, de laminálás is előfordul nagy néha. :lol: Van itt a városban 1 profi cég ők végzik a piszkos munkát. http://www.schaferyacht.hu/Galeria/D38-epitese.html Szerencsétlenek...nem irigylem őket.... Volt már részem ebben a laminálásban, a csiszolásról(szélezés) ne is beszéljünk! Tróger meló nagyon, ha nincs megfelelő védőruházat és védő felszerelés! A fél bandát kirúgta a főnök 1 ilyen akció után. Kb. 500 kiló gyantát nyúltak le pár hónap alatt. Na, azóta a forrás elapadt. :) Én is a beszerzésre gondoltam :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Igen-igen. Így is kaptam rá ajánlatot, csak így nincs benne semmi "csináld magad" :lol: Meg itt a fórumon is lebeszéltek róla, mondván nem biztonságos Én vettem használt töltött drót hegesztőt, nem olyan profi mint a CO, de lehet vele dolgozni, 27-ért hozták helybe a gépet két tekercs dróttal. Megcsináltam vele már a taposót, meg a zárhíd cserét, jövőre meg a rugótányér és a tankbeömlő lesz soron. Műgyanta, üvegszövet Novynak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Műgyanta, üvegszövet Novynak. köszcsi legalább árakat tudok, de nemtudom, hogy ez a fajta gyanta jó e nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sziasztok! olyan problémám lenne(gondolom a többi astra f-el is így van) hogy az első fényszóró burák alsó része és a lökhárító teteje közötti kis pár centis résen is kivilágít a fényszóró fénye,valaki csinált már ilyen maszkolást? Mennyire kell szétkapni a kocsi elejét hozzá? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sziasztok! olyan problémám lenne(gondolom a többi astra f-el is így van) hogy az első fényszóró burák alsó része és a lökhárító teteje közötti kis pár centis résen is kivilágít a fényszóró fénye,valaki csinált már ilyen maszkolást? Mennyire kell szétkapni a kocsi elejét hozzá? Köszi. Lehet velem van a baj, de engem menet közben nem zavar ez a jelenség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Lehet velem van a baj, de engem menet közben nem zavar ez a jelenség. :lol: Engem sem zavar menet közben,csak ha este meglátom a garázsnyitás előtt az elejét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Engem sem zavar menet közben,csak ha este meglátom a garázsnyitás előtt az elejét :lol: Szigszalagot neki aszt gyóvan... :lol: Na, biztos válaszol ám értelmes ember is majd, nem csak én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Engem sem zavar menet közben,csak ha este meglátom a garázsnyitás előtt az elejét :lol: ha zavarna akkor ragasztanéka búra alsó vízszintes részre egy hőálló matrinyát... van ilyen árnyékolásra használt alu öntapadós fólia, az egy rétegben is elég, és nem olvad le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 ha zavarna akkor ragasztanéka búra alsó vízszintes részre egy hőálló matrinyát... van ilyen árnyékolásra használt alu öntapadós fólia, az egy rétegben is elég, és nem olvad le :lol: Meg olyan is van, hogy nem lóg össze meg vissza az eleje, és nem áll csámpásan a lámpa a maszkhoz képest :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Meg olyan is van, hogy nem lóg össze meg vissza az eleje, és nem áll csámpásan a lámpa a maszkhoz képest :) :lol: :D akkor is kivilágít ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 akkor is kivilágít ott :) Nekem törés előtt nem világított ki :lol: (azóta... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Engem sem zavar menet közben,csak ha este meglátom a garázsnyitás előtt az elejét :lol: És a ködlámpa, hogy bevilágít. Az egész első kerék meg a lökös alatt minden hol látni a fényét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 És a ködlámpa, hogy bevilágít. Az egész első kerék meg a lökös alatt minden hol látni a fényét. :lol: rohadjak meg az egy év alatt mióta megvan az autó nem tűntek fel ezek a világítós problémák de még csak eszembe se jutott megnézni :lol: de most meg fogom nézni, haljon meg a lovam ha nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 rohadjak meg az egy év alatt mióta megvan az autó nem tűntek fel ezek a világítós problémák de még csak eszembe se jutott megnézni :lol: de most meg fogom nézni, haljon meg a lovam ha nem :lol: LOL csak a bőrét nyúzd le, mert legdrágább dolog a LÚÚÚ bűűrr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 LOL csak a bőrét nyúzd le, mert legdrágább dolog a LÚÚÚ bűűrr. Ha nála lenne a bicskája. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 rohadjak meg az egy év alatt mióta megvan az autó nem tűntek fel ezek a világítós problémák de még csak eszembe se jutott megnézni :lol: de most meg fogom nézni, haljon meg a lovam ha nem :) Én a hátsó lámpámat fogom kitakarítani, mert ma mentem mögötte, és baloldali eléggé halványabban világít, mint a jobboldali :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Én a hátsó lámpámat fogom kitakarítani, mert ma mentem mögötte, és baloldali eléggé halványabban világít, mint a jobboldali :lol: Én már kimostam őket, sokat jelent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Én már kimostam őket, sokat jelent. :lol: Nekem meg lesz másik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Én már kimostam őket, sokat jelent. :lol: Emlékszem, épp ezért :lol: Mivel mostad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Emlékszem, épp ezért :lol: Mivel mostad? Sima folyékony szapannos vízzel, meg egy üvegmosó kefével. Csak jól meg kell szárítani őket felrakás előtt. Most főleg. Krovával könnyebb levenni őket, mert a villáskulcs alig fordul el, nem sok hely van. Nagyon porossak voltak. Mondjuk olyan facsavar-féleség van behajtva a műanyagba, nem tudom jó ötlet-e ilyen hidegben levenni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Az a kérdésem, hogy ilyen műgyantás dolgokhoz milyen gyanta kell, amiből pl lökhárítót lehet csinálni. Poliészter gyanta jó lesz neked, ha mindenáron sokat akarsz szenvedni. Ez olcsóbb, de így is többe jön ki neked, mintha vennél egy lököst. Kis segítség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Én a hátsó lámpámat fogom kitakarítani, mert ma mentem mögötte, és baloldali eléggé halványabban világít, mint a jobboldali :lol: A ködzárófényes izzód jól van berakva a helyére? Vectránál már láttam olyant, ahol beerőltették a pöckök ellenére a helyére és tompított helyett ködfény volt az egyik oldalon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 A ködzárófényes izzód jól van berakva a helyére? Vectránál már láttam olyant, ahol beerőltették a pöckök ellenére a helyére és tompított helyett ködfény volt az egyik oldalon. :lol: Öreg izzó is tud sokkal gyengébben világítani, nekem is ilyen volt az egyik hátsó, meg a fényszóróban is "lógott" a wolfram az izzóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Én a hátsó lámpámat fogom kitakarítani, mert ma mentem mögötte, és baloldali eléggé halványabban világít, mint a jobboldali :lol: Nekem a balos világít jobban, mert azt cseréltem. Pontosabban azt még faterom cserélte és csak balosat vett. Fészliftes sötétített. Tök jól is néz ki, csak a bibi az, hogy a jobbos még fészlifttelen, világos :lol: :) Így hogy koszos a jobbos, belül, így egész olyan mint a sötétített, félek hogy ha kimosom, akkor "túl" tiszta lesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts