daykiller Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Rendicsek! Képzeljétek srácok! Ma hoztak egy ugyan olyan színű Astrát mint az enyém, ugyan az az évjárat, ugyan az a sedan :lol: Komplett elejét kell csinálni....A tulaj nekiment a garázsajtónak :) Elmondása szerint a szél becsukta az ajtót :lol: ......Ennyi! Többet nem volt hajlandó elárulni. Akkor mehet a csere a kocsidról az övére, neked meg lesz egy új eleje. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Akkor mehet a csere a kocsidról az övére, neked meg lesz egy új eleje. :) :D Alex lenne az utolsó akiről ilyet feltételeznék. :lol: Mondjuk egy kis potya javítószín mindig jól jöhet....... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Alex lenne az utolsó akiről ilyet feltételeznék. :lol: Mondjuk egy kis potya javítószín mindig jól jöhet....... :lol: :D Szerintem van neki bőven :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Akkor mehet a csere a kocsidról az övére, neked meg lesz egy új eleje. :D :lol: Áááá tuti nem! Azért tartok ott ahol tartok, mert olyan hülye becsületes vagyok :D :) De csak a jobb oldali sárvédő lesz új...a többi bontott cucc. Holnap ha nem felejtem el, és még nem bontotta szét a kasznis barátom, lefényképezem..... Nem tudom miből van az a garázs, szinte lenullázta a komplett elejét!!! Motorháztető, két sárvédő, homlokfal zárhíddal, nyúlványok stb..... Vagy 100-al durrantott neki? Alex lenne az utolsó akiről ilyet feltételeznék. :D Mondjuk egy kis potya javítószín mindig jól jöhet....... :lol: :D Köszi Breki :lol: Szerintem van neki bőven :D Van színem bőven.....Épp nem rég kevergetem fel a gyöngypigmenteket, már van annyi, hogy az egészet le tudnám festeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szeki Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy gyárilag astra f ferdehátúhoz a csomagtartóban lévő szönyeg alá,lenne -e valami egyenes burkolat,mert így nem valami sík a pótkeréknél meg stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy gyárilag astra f ferdehátúhoz a csomagtartóban lévő szönyeg alá,lenne -e valami egyenes burkolat,mert így nem valami sík a pótkeréknél meg stb... Nem tudok róla, hogy létezne ilyen, de lehet kapni csomagtértálcát, ha az segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nem tudok róla, hogy létezne ilyen, de lehet kapni csomagtértálcát, ha az segít. Én vágtam bele rétegelt lemezből egy darabot, ami fedi a pótkereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Én vágtam bele rétegelt lemezből egy darabot, ami fedi a pótkereket. Nekem mondjuk a pótkerék magasabb, tehát köré kéne vágnom magasítást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nekem mondjuk a pótkerék magasabb, tehát köré kéne vágnom magasítást :lol: A Karcsinál láttam egyszer valami kemény szivacsot, abba ment bele az emelő, meg a kerékkulcs, nem az való a kerék mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 A Karcsinál láttam egyszer valami kemény szivacsot, abba ment bele az emelő, meg a kerékkulcs, nem az való a kerék mellé? Na ezen én is gondolkodtam, hogy van-e valami tálca vagy ilyesmi. Amikor megvettem, nekem OSB-ből kivágott lap volt benne (még mindig benne van). Mondom, de ...asza homemade sufnituning... De akkor így már érthető. A pótkerék mellett nekem is van ilyen hungarocell-szerű, szürke szivacs, amiben az emelő, meg a kerékkulcs van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Na ezen én is gondolkodtam, hogy van-e valami tálca vagy ilyesmi. Amikor megvettem, nekem OSB-ből kivágott lap volt benne (még mindig benne van). Mondom, de ...asza homemade sufnituning... De akkor így már érthető. A pótkerék mellett nekem is van ilyen hungarocell-szerű, szürke szivacs, amiben az emelő, meg a kerékkulcs van. Nem is figyeltem, azt hittem nálatok is van fedele a pótkeréktartónak mint a caravanban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Nem is figyeltem, azt hittem nálatok is van fedele a pótkeréktartónak mint a caravanban. :lol: Csapottseggűnek tuti nincs gyárilag, nemtudom lépcsősnek van e... Venni szeretnék dobbetétet hátra. Egyik helyen találtam jófajtát, aminek fülei vannak, és csak a lököshöz megy csavar, meg bele a dobba a kerék mögé, de ott 5200Ft darabaj!! :lol: Tud adni vki linket, ahonnét tudnék rendelni, emberi áron normálisat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Csapottseggűnek tuti nincs gyárilag, nemtudom lépcsősnek van e... Venni szeretnék dobbetétet hátra. Egyik helyen találtam jófajtát, aminek fülei vannak, és csak a lököshöz megy csavar, meg bele a dobba a kerék mögé, de ott 5200Ft darabaj!! :) Tud adni vki linket, ahonnét tudnék rendelni, emberi áron normálisat?? Sedanba sincs pótkerék fedél :lol: (Ahogy tiétek nem kombi, a miénk nem lépcsőshátú :lol: ) Hát barátom... A jófajtát mindig is meg kellet fizetni :D 10400 Forint még mindig olcsóbb mint javítóívet cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Sedanba sincs pótkerék fedél :lol: (Ahogy tiétek nem kombi, a miénk nem lépcsőshátú :lol: ) Hát barátom... A jófajtát mindig is meg kellet fizetni :) 10400 Forint még mindig olcsóbb mint javítóívet cserélni :D Azóta néztem bárdinál is van, párba meglenne 6ezerből, valakinek volt olyan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Azóta néztem bárdinál is van, párba meglenne 6ezerből, valakinek volt olyan??? nekem az van, klokkerholm nem rossz de kezi koszorut, holegfuvot vedd elo ha fel akarod szerelni :lol: konkretan sehol se nagyon passzolt :lol: amugy nyaron tettem fel, kasznitomitovel korbenyomtam a helyet ahol felsimul a sarvedoivre, majd a kialakult ureget telenyomtam uregelovel. egy pecs-veszprem esomenet után néztem konkretan porszaraz a betoltonyilasnal a sarvedolemez, ugyhogy mukodonek nyilvanitom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Azóta néztem bárdinál is van, párba meglenne 6ezerből, valakinek volt olyan??? Nekem még 5e-ért hozta Karcsi 1-2 éve Veszprémből a párt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Venni szeretnék dobbetétet hátra. Egyik helyen találtam jófajtát, aminek fülei vannak, és csak a lököshöz megy csavar, meg bele a dobba a kerék mögé, de ott 5200Ft darabaj!! :lol: Tud adni vki linket, ahonnét tudnék rendelni, emberi áron normálisat?? Nekem még 5e-ért hozta Karcsi 1-2 éve Veszprémből a párt. Tessék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Tessék.... Néztem már én is ezt, de se ár se semmi konkrétum. Ja írtam is nekik mailt, de még semmi reakció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Néztem már én is ezt, de se ár se semmi konkrétum. Ja írtam is nekik mailt, de még semmi reakció. Ha érdekel, holnap bemegyek hozzájuk. Légvonalban kb. 1.5 km. tőlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Ha érdekel, holnap bemegyek hozzájuk. Légvonalban kb. 1.5 km. tőlem. Megköszönném, ha utba tudnád ejteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Mailt... :lol: Ha valami KELL, akkor telefon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 szepi te szlovákiába nem tudsz hozzájutni olcsobban ilyen tuning kiegészítőkhöz?? pl nekem meg sok más kollégának utánajárhatnál, hogy arrafelé nem lehet e hozzájutni astra F be való hátsó sárvádő műanyag dobbetéthez, illetve kipufogórendszer daabjai milyen árakba mennek. egyik ismerősömnek igaz skodája van favorit kombi de kakiért pisiért vesz hozzá mindnet szlovákiábol, és ő mondta hogy nem csak skodákhoz vannak cuccok. Veszprémben is van egy ilyen bolt. RIDERAUTO Ha jól tudom 5e. Vannak dolgok, amik nem változnak. :D :lol: :) Novy, azóta is keresed, vagy ez most az "új" szerzeményre kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Vannak dolgok, amik nem változnak. :D :lol: :) Novy, azóta is keresed, vagy ez most az "új" szerzeményre kell? :lol: Képes voltál visszakeresni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Képes voltál visszakeresni? :lol: :lol: A Veba-car-t kerestem (én ott vettem anno), de már honlapjuk sincs, közben láttam meg ezeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Vannak dolgok, amik nem változnak. :D :lol: :) Novy, azóta is keresed, vagy ez most az "új" szerzeményre kell? :lol: Igazábol azon sincs azóta, most 2 párat akarok majd venni, egyelőre a bardis a nyerő, 12ből meglenne a 2 pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts