Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Rendicsek!

Képzeljétek srácok! Ma hoztak egy ugyan olyan színű Astrát mint az enyém, ugyan az az évjárat, ugyan az a sedan :lol: Komplett elejét kell csinálni....A tulaj nekiment a garázsajtónak :) Elmondása szerint a szél becsukta az ajtót :lol: ......Ennyi! Többet nem volt hajlandó elárulni.

Akkor mehet a csere a kocsidról az övére, neked meg lesz egy új eleje. :D :D

Elküldve
Akkor mehet a csere a kocsidról az övére, neked meg lesz egy új eleje. :) :D

Alex lenne az utolsó akiről ilyet feltételeznék. :lol:

Mondjuk egy kis potya javítószín mindig jól jöhet....... :lol: :D

Elküldve
Alex lenne az utolsó akiről ilyet feltételeznék. :lol:

Szerintem van neki bőven :)

Elküldve
Akkor mehet a csere a kocsidról az övére, neked meg lesz egy új eleje. :D :lol:

Áááá tuti nem! Azért tartok ott ahol tartok, mert olyan hülye becsületes vagyok :D :) De csak a jobb oldali sárvédő lesz új...a többi bontott cucc. Holnap ha nem felejtem el, és még nem bontotta szét a kasznis barátom, lefényképezem..... Nem tudom miből van az a garázs, szinte lenullázta a komplett elejét!!! Motorháztető, két sárvédő, homlokfal zárhíddal, nyúlványok stb..... Vagy 100-al durrantott neki?

Alex lenne az utolsó akiről ilyet feltételeznék. :D

Köszi Breki :lol:

Szerintem van neki bőven :D

Van színem bőven.....Épp nem rég kevergetem fel a gyöngypigmenteket, már van annyi, hogy az egészet le tudnám festeni :lol:

Elküldve

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy gyárilag astra f ferdehátúhoz a csomagtartóban lévő szönyeg alá,lenne -e valami egyenes burkolat,mert így nem valami sík a pótkeréknél meg stb...

Elküldve
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy gyárilag astra f ferdehátúhoz a csomagtartóban lévő szönyeg alá,lenne -e valami egyenes burkolat,mert így nem valami sík a pótkeréknél meg stb...

Nem tudok róla, hogy létezne ilyen, de lehet kapni csomagtértálcát, ha az segít.

Elküldve
Nem tudok róla, hogy létezne ilyen, de lehet kapni csomagtértálcát, ha az segít.

Én vágtam bele rétegelt lemezből egy darabot, ami fedi a pótkereket.

Elküldve
Én vágtam bele rétegelt lemezből egy darabot, ami fedi a pótkereket.

Nekem mondjuk a pótkerék magasabb, tehát köré kéne vágnom magasítást :lol:

Elküldve
Nekem mondjuk a pótkerék magasabb, tehát köré kéne vágnom magasítást :lol:

A Karcsinál láttam egyszer valami kemény szivacsot, abba ment bele az emelő, meg a kerékkulcs, nem az való a kerék mellé?

Elküldve
A Karcsinál láttam egyszer valami kemény szivacsot, abba ment bele az emelő, meg a kerékkulcs, nem az való a kerék mellé?

Na ezen én is gondolkodtam, hogy van-e valami tálca vagy ilyesmi. Amikor megvettem, nekem OSB-ből kivágott lap volt benne (még mindig benne van). Mondom, de ...asza homemade sufnituning... De akkor így már érthető.

A pótkerék mellett nekem is van ilyen hungarocell-szerű, szürke szivacs, amiben az emelő, meg a kerékkulcs van.

Elküldve
Na ezen én is gondolkodtam, hogy van-e valami tálca vagy ilyesmi. Amikor megvettem, nekem OSB-ből kivágott lap volt benne (még mindig benne van). Mondom, de ...asza homemade sufnituning... De akkor így már érthető.

A pótkerék mellett nekem is van ilyen hungarocell-szerű, szürke szivacs, amiben az emelő, meg a kerékkulcs van.

Nem is figyeltem, azt hittem nálatok is van fedele a pótkeréktartónak mint a caravanban. :lol:

Elküldve
Nem is figyeltem, azt hittem nálatok is van fedele a pótkeréktartónak mint a caravanban. :lol:

Csapottseggűnek tuti nincs gyárilag, nemtudom lépcsősnek van e...

Venni szeretnék dobbetétet hátra.

Egyik helyen találtam jófajtát, aminek fülei vannak, és csak a lököshöz megy csavar, meg bele a dobba a kerék mögé, de ott 5200Ft darabaj!! :lol:

Tud adni vki linket, ahonnét tudnék rendelni, emberi áron normálisat??

Elküldve
Csapottseggűnek tuti nincs gyárilag, nemtudom lépcsősnek van e...

Egyik helyen találtam jófajtát, aminek fülei vannak, és csak a lököshöz megy csavar, meg bele a dobba a kerék mögé, de ott 5200Ft darabaj!! :)

Sedanba sincs pótkerék fedél :lol: (Ahogy tiétek nem kombi, a miénk nem lépcsőshátú :lol: )

Hát barátom... A jófajtát mindig is meg kellet fizetni :D 10400 Forint még mindig olcsóbb mint javítóívet cserélni :D

Elküldve
Sedanba sincs pótkerék fedél :lol: (Ahogy tiétek nem kombi, a miénk nem lépcsőshátú :lol: )

Hát barátom... A jófajtát mindig is meg kellet fizetni :) 10400 Forint még mindig olcsóbb mint javítóívet cserélni :D

Azóta néztem bárdinál is van, párba meglenne 6ezerből, valakinek volt olyan???

Elküldve

nekem az van, klokkerholm

nem rossz de kezi koszorut, holegfuvot vedd elo ha fel akarod szerelni :lol:

konkretan sehol se nagyon passzolt :lol:

amugy nyaron tettem fel, kasznitomitovel korbenyomtam a helyet ahol felsimul a sarvedoivre, majd a kialakult ureget telenyomtam uregelovel.

egy pecs-veszprem esomenet után néztem konkretan porszaraz a betoltonyilasnal a sarvedolemez, ugyhogy mukodonek nyilvanitom :)

Elküldve

Nekem még 5e-ért hozta Karcsi 1-2 éve Veszprémből a párt.

Elküldve

Egyik helyen találtam jófajtát, aminek fülei vannak, és csak a lököshöz megy csavar, meg bele a dobba a kerék mögé, de ott 5200Ft darabaj!! :lol:

Nekem még 5e-ért hozta Karcsi 1-2 éve Veszprémből a párt.

Tessék....

Elküldve
Néztem már én is ezt, de se ár se semmi konkrétum.

Ja írtam is nekik mailt, de még semmi reakció.

Ha érdekel, holnap bemegyek hozzájuk. Légvonalban kb. 1.5 km. tőlem.

Elküldve
szepi te szlovákiába nem tudsz hozzájutni olcsobban ilyen tuning kiegészítőkhöz??

pl nekem meg sok más kollégának utánajárhatnál, hogy arrafelé nem lehet e hozzájutni astra F be való hátsó sárvádő műanyag dobbetéthez, illetve kipufogórendszer daabjai milyen árakba mennek.

egyik ismerősömnek igaz skodája van favorit kombi de kakiért pisiért vesz hozzá mindnet szlovákiábol, és ő mondta hogy nem csak skodákhoz vannak cuccok.

Veszprémben is van egy ilyen bolt.

RIDERAUTO

Ha jól tudom 5e.

Vannak dolgok, amik nem változnak. :D :lol: :)

Novy, azóta is keresed, vagy ez most az "új" szerzeményre kell? :lol:

Elküldve

Képes voltál visszakeresni? :D :D

Elküldve
Képes voltál visszakeresni? :lol: :lol:

A Veba-car-t kerestem (én ott vettem anno), de már honlapjuk sincs, közben láttam meg ezeket. :)

Elküldve

Igazábol azon sincs azóta, most 2 párat akarok majd venni, egyelőre a bardis a nyerő, 12ből meglenne a 2 pár.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.