Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem kapkodtad el a kasztnizást :) Kivártad rendesenaz idejét :D

A második képnél nem jó a felírás :lol:

Így alakult, de legalább már a külseje rendben :lol: Következő karosszéria projekt a csomagtérajtó alját kell megcsinálni, meg a hossztartó nyúlványokat kell cserélni

A tanksapka ajtaja kasztnizás közbe sérült meg.

Elküldve
Így alakult, de legalább már a külseje rendben :) Következő karosszéria projekt a csomagtérajtó alját kell megcsinálni, meg a hossztartó nyúlványokat kell cserélni

A tanksapka ajtaja kasztnizás közbe sérült meg.

Kasztnizás közben ráragadt az a car? :lol: Vigyázz a küszöbökkel, nehogy felragadjon a díszlécre valami krómcsík :lol: :D

:D

Elküldve
Kasztnizás közben ráragadt az a car? :lol: Vigyázz a küszöbökkel, nehogy felragadjon a díszlécre valami krómcsík :lol: :)

Mibajod azzal? Annyira nem gáz ez még a normális fajtábol való, meg lealább ráillik :D :D

Elküldve
Kasztnizás közben ráragadt az a car? :lol: Vigyázz a küszöbökkel, nehogy felragadjon a díszlécre valami krómcsík :lol: :)

Jah azthittem azzal van bajod hogy a jobb széle felvan jőve.

Nekem így tetszik, szeretem a króm díszeket.

És nyáron folytatom is lámpa cserékkel. Most meg venni akarom ablaktörlőd króm vagy legalább króm spoilerral

Elküldve
Jah azthittem azzal van bajod hogy a jobb széle felvan jőve.

Nekem így tetszik, szeretem a króm díszeket.

És nyáron folytatom is lámpa cserékkel. Most meg venni akarom ablaktörlőd króm vagy legalább króm spoilerral

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLL

Elküldve
Caravanos cartársak, akinek van csomagtér elválasztó hálója. Hova kell rögzíteni alul a hevedert???

Nem az ülés mögé? Elég régen volt már használatban...így csak tipp.

Elküldve
Jó kis számlám lenne. Németországban van.

Hja. :lol: Valamelyik nap láttam fent... :lol: Anno megnéztem az övét, de már nem emlékszem hogy volt rögzítve.... Pedig valami hihetetlen egyszerű.

Elküldve
Hja. :lol: Valamelyik nap láttam fent... :lol: Anno megnéztem az övét, de már nem emlékszem hogy volt rögzítve.... Pedig valami hihetetlen egyszerű.

Biztosan az, csak itt nincs semmi, amihez rögzíthetném.

Elküldve
Abban, amibe beraktam ma du., nem volt semmi ott.

A kutyaháló alsó rögzítése, egy lemezből hajlított "kampóban" végződik, és azt be lehet akasztani alulról a csomagtér padlóba. Előre kell dönteni a háttámlát, és a rés, ami a háttámla, és a csomagtartó padló között van, a csomagtér felől peremes. Oda beakasztod a kampót, a hevedert/övet/rögzítőszíjat, (nemtudom hogy hívjam :lol: ) feszesebbre húzod, de nem lehet teljesen meghúzni, mert akkor nem fogod tudni a háttámlát visszaállítani. Ez így visszaolvasva elég kusza lett, de ezzel a maradék agykapacitással ami mára maradt nem tudom jobban leírni :) Holnap megpróbálok majd fényképezni, ha lesz időm játszani egy kicsit vele :lol:

Elküldve

Az enyhe időt kihasználva tovább alakult a hátsó lökös projekt.

Képek:

.....KATT.....

.....KATT.....

.....KATT.....

Fenn a müa alapozó és a füller.

Azért túl szép lett volna problémamentesen megküzdeni a dologgal. Minden elő volt készítve a fújkáláshoz mikor kiderült, hogy a maradék müa alapozó bekotlott. Elrohantam venni, de a környéken hirtelen csak spray-t kaptam.......naggggyon drága volt.... :lol: A "szakember" a festékesboltban rám akart tukmálni valami univerzális alapozót, amin valóban szerepelt a leírásban a müa, de ott volt kivételnek a pp is. Fanyalogtam, mire elővette az adu ászt....vegyek matt fekete vagy fehér sprayt, az alapozók is matt festékek :) :lol:

Viszont miket nem találok....lehet kapni müa lököshöz javító kittet.....fekete :D

Elküldve

Képek:

.....KATT.....

.....KATT.....

.....KATT.....

Azért túl szép lett volna problémamentesen megküzdeni a dologgal. Minden elő volt készítve a fújkáláshoz mikor kiderült, hogy a maradék müa alapozó bekotlott. Elrohantam venni, de a környéken hirtelen csak spray-t kaptam.......naggggyon drága volt.... :lol: A "szakember" a festékesboltban rám akart tukmálni valami univerzális alapozót, amin valóban szerepelt a leírásban a müa, de ott volt kivételnek a pp is. Fanyalogtam, mire elővette az adu ászt....vegyek matt fekete vagy fehér sprayt, az alapozók is matt festékek :) :lol:

Viszont miket nem találok....lehet kapni müa lököshöz javító kittet.....fekete :D

igen jó lesz :D

Elküldve
A kutyaháló alsó rögzítése, egy lemezből hajlított "kampóban" végződik, és azt be lehet akasztani alulról a csomagtér padlóba. Előre kell dönteni a háttámlát, és a rés, ami a háttámla, és a csomagtartó padló között van, a csomagtér felől peremes. Oda beakasztod a kampót, a hevedert/övet/rögzítőszíjat, (nemtudom hogy hívjam :lol: ) feszesebbre húzod, de nem lehet teljesen meghúzni, mert akkor nem fogod tudni a háttámlát visszaállítani. Ez így visszaolvasva elég kusza lett, de ezzel a maradék agykapacitással ami mára maradt nem tudom jobban leírni :) Holnap megpróbálok majd fényképezni, ha lesz időm játszani egy kicsit vele :lol:

Az jó lenne. THX.

Elküldve
Caravanos cartársak, akinek van csomagtér elválasztó hálója. Hova kell rögzíteni alul a hevedert???

A hátsó támlát előre hajtod, és a csomagtartó padlólemezének a függőleges lehajló részét elől ha kézzel végig simítod, érezni fogod a két hosszúkás lukat a lemezen, ahova a kampóját be kell akasztani.

Lehet, hogy csak azokban a kocsikban van ilyen "luk" amiket eredetileg is hálósítottak?

Akkor, véső, kalapács fúró, reszelő, lángvágó és fohászkodás!

:lol:

Elküldve

Képek:

.....KATT.....

.....KATT.....

.....KATT.....

Azért túl szép lett volna problémamentesen megküzdeni a dologgal. Minden elő volt készítve a fújkáláshoz mikor kiderült, hogy a maradék müa alapozó bekotlott. Elrohantam venni, de a környéken hirtelen csak spray-t kaptam.......naggggyon drága volt.... :) A "szakember" a festékesboltban rám akart tukmálni valami univerzális alapozót, amin valóban szerepelt a leírásban a müa, de ott volt kivételnek a pp is. Fanyalogtam, mire elővette az adu ászt....vegyek matt fekete vagy fehér sprayt, az alapozók is matt festékek :D :lol:

Szép munka! Bár ezt inkább a fényező topicba raktam volna, szerintem oda való :lol: ..... Amit utána írtál a "szakemberről" azt inkább tudomásul sem veszem...No comment :D

Elküldve
igen jó lesz :D

Szép munka! Bár ezt inkább a fényező topicba raktam volna, szerintem oda való :lol: ..... Amit utána írtál a "szakemberről" azt inkább tudomásul sem veszem...No comment :)

Köszi. Igyekszem. :lol:

Igazából a javítgatás miatt írtam ide, abban az állapotban ahogy hozzám került nem jósoltam nagy jövőt neki, de mivel sikerült kiszedni belőle a horpit folytattam.....

Elküldve
Köszi. Igyekszem. :lol:

Igazából a javítgatás miatt írtam ide, abban az állapotban ahogy hozzám került nem jósoltam nagy jövőt neki, de mivel sikerült kiszedni belőle a horpit folytattam.....

Rendicsek!

Képzeljétek srácok! Ma hoztak egy ugyan olyan színű Astrát mint az enyém, ugyan az az évjárat, ugyan az a sedan :lol: Komplett elejét kell csinálni....A tulaj nekiment a garázsajtónak :D Elmondása szerint a szél becsukta az ajtót :) ......Ennyi! Többet nem volt hajlandó elárulni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.