Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem kapkodtad el a kasztnizást :) Kivártad rendesenaz idejét :D

A második képnél nem jó a felírás :lol:

Így alakult, de legalább már a külseje rendben :lol: Következő karosszéria projekt a csomagtérajtó alját kell megcsinálni, meg a hossztartó nyúlványokat kell cserélni

A tanksapka ajtaja kasztnizás közbe sérült meg.

Megosztás:

Így alakult, de legalább már a külseje rendben :) Következő karosszéria projekt a csomagtérajtó alját kell megcsinálni, meg a hossztartó nyúlványokat kell cserélni

A tanksapka ajtaja kasztnizás közbe sérült meg.

Kasztnizás közben ráragadt az a car? :lol: Vigyázz a küszöbökkel, nehogy felragadjon a díszlécre valami krómcsík :lol: :D

:D

Megosztás:

Kasztnizás közben ráragadt az a car? :lol: Vigyázz a küszöbökkel, nehogy felragadjon a díszlécre valami krómcsík :lol: :)

:D

Jah azthittem azzal van bajod hogy a jobb széle felvan jőve.

Nekem így tetszik, szeretem a króm díszeket.

És nyáron folytatom is lámpa cserékkel. Most meg venni akarom ablaktörlőd króm vagy legalább króm spoilerral

Megosztás:

Jah azthittem azzal van bajod hogy a jobb széle felvan jőve.

Nekem így tetszik, szeretem a króm díszeket.

És nyáron folytatom is lámpa cserékkel. Most meg venni akarom ablaktörlőd króm vagy legalább króm spoilerral

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLL

Megosztás:

Abban, amibe beraktam ma du., nem volt semmi ott.

A kutyaháló alsó rögzítése, egy lemezből hajlított "kampóban" végződik, és azt be lehet akasztani alulról a csomagtér padlóba. Előre kell dönteni a háttámlát, és a rés, ami a háttámla, és a csomagtartó padló között van, a csomagtér felől peremes. Oda beakasztod a kampót, a hevedert/övet/rögzítőszíjat, (nemtudom hogy hívjam :lol: ) feszesebbre húzod, de nem lehet teljesen meghúzni, mert akkor nem fogod tudni a háttámlát visszaállítani. Ez így visszaolvasva elég kusza lett, de ezzel a maradék agykapacitással ami mára maradt nem tudom jobban leírni :) Holnap megpróbálok majd fényképezni, ha lesz időm játszani egy kicsit vele :lol:

Megosztás:

Az enyhe időt kihasználva tovább alakult a hátsó lökös projekt.

Képek:

.....KATT.....

.....KATT.....

.....KATT.....

Fenn a müa alapozó és a füller.

Azért túl szép lett volna problémamentesen megküzdeni a dologgal. Minden elő volt készítve a fújkáláshoz mikor kiderült, hogy a maradék müa alapozó bekotlott. Elrohantam venni, de a környéken hirtelen csak spray-t kaptam.......naggggyon drága volt.... :lol: A "szakember" a festékesboltban rám akart tukmálni valami univerzális alapozót, amin valóban szerepelt a leírásban a müa, de ott volt kivételnek a pp is. Fanyalogtam, mire elővette az adu ászt....vegyek matt fekete vagy fehér sprayt, az alapozók is matt festékek :) :lol:

Viszont miket nem találok....lehet kapni müa lököshöz javító kittet.....fekete :D

Megosztás:

Képek:

.....KATT.....

.....KATT.....

.....KATT.....

Azért túl szép lett volna problémamentesen megküzdeni a dologgal. Minden elő volt készítve a fújkáláshoz mikor kiderült, hogy a maradék müa alapozó bekotlott. Elrohantam venni, de a környéken hirtelen csak spray-t kaptam.......naggggyon drága volt.... :lol: A "szakember" a festékesboltban rám akart tukmálni valami univerzális alapozót, amin valóban szerepelt a leírásban a müa, de ott volt kivételnek a pp is. Fanyalogtam, mire elővette az adu ászt....vegyek matt fekete vagy fehér sprayt, az alapozók is matt festékek :) :lol:

Viszont miket nem találok....lehet kapni müa lököshöz javító kittet.....fekete :D

igen jó lesz :D

Megosztás:

A kutyaháló alsó rögzítése, egy lemezből hajlított "kampóban" végződik, és azt be lehet akasztani alulról a csomagtér padlóba. Előre kell dönteni a háttámlát, és a rés, ami a háttámla, és a csomagtartó padló között van, a csomagtér felől peremes. Oda beakasztod a kampót, a hevedert/övet/rögzítőszíjat, (nemtudom hogy hívjam :lol: ) feszesebbre húzod, de nem lehet teljesen meghúzni, mert akkor nem fogod tudni a háttámlát visszaállítani. Ez így visszaolvasva elég kusza lett, de ezzel a maradék agykapacitással ami mára maradt nem tudom jobban leírni :) Holnap megpróbálok majd fényképezni, ha lesz időm játszani egy kicsit vele :lol:

Az jó lenne. THX.

Megosztás:

Caravanos cartársak, akinek van csomagtér elválasztó hálója. Hova kell rögzíteni alul a hevedert???

A hátsó támlát előre hajtod, és a csomagtartó padlólemezének a függőleges lehajló részét elől ha kézzel végig simítod, érezni fogod a két hosszúkás lukat a lemezen, ahova a kampóját be kell akasztani.

Lehet, hogy csak azokban a kocsikban van ilyen "luk" amiket eredetileg is hálósítottak?

Akkor, véső, kalapács fúró, reszelő, lángvágó és fohászkodás!

:lol:

Megosztás:

Képek:

.....KATT.....

.....KATT.....

.....KATT.....

Azért túl szép lett volna problémamentesen megküzdeni a dologgal. Minden elő volt készítve a fújkáláshoz mikor kiderült, hogy a maradék müa alapozó bekotlott. Elrohantam venni, de a környéken hirtelen csak spray-t kaptam.......naggggyon drága volt.... :) A "szakember" a festékesboltban rám akart tukmálni valami univerzális alapozót, amin valóban szerepelt a leírásban a müa, de ott volt kivételnek a pp is. Fanyalogtam, mire elővette az adu ászt....vegyek matt fekete vagy fehér sprayt, az alapozók is matt festékek :D :lol:

Szép munka! Bár ezt inkább a fényező topicba raktam volna, szerintem oda való :lol: ..... Amit utána írtál a "szakemberről" azt inkább tudomásul sem veszem...No comment :D

Megosztás:

igen jó lesz :D

Szép munka! Bár ezt inkább a fényező topicba raktam volna, szerintem oda való :lol: ..... Amit utána írtál a "szakemberről" azt inkább tudomásul sem veszem...No comment :)

Köszi. Igyekszem. :lol:

Igazából a javítgatás miatt írtam ide, abban az állapotban ahogy hozzám került nem jósoltam nagy jövőt neki, de mivel sikerült kiszedni belőle a horpit folytattam.....

Megosztás:

Köszi. Igyekszem. :lol:

Igazából a javítgatás miatt írtam ide, abban az állapotban ahogy hozzám került nem jósoltam nagy jövőt neki, de mivel sikerült kiszedni belőle a horpit folytattam.....

Rendicsek!

Képzeljétek srácok! Ma hoztak egy ugyan olyan színű Astrát mint az enyém, ugyan az az évjárat, ugyan az a sedan :lol: Komplett elejét kell csinálni....A tulaj nekiment a garázsajtónak :D Elmondása szerint a szél becsukta az ajtót :) ......Ennyi! Többet nem volt hajlandó elárulni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.