Novy Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Az elsőnél a csomitérből szeded ki? :o Hasonló az elv já. Kérdem, hogy a csomitérből VAGY úgy, mint az elsőnél! :D köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 A csométerajtón bellül a pótkerék helyén van egy, a másikat meg asszem allulról érni el. neked is kösz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Kérdem, hogy a csomitérből VAGY úgy, mint az elsőnél! :) köszi az infót Nézd el neki. :o Igazából, be sem szólt. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Nézd el neki. :o Igazából, be sem szólt. :D :) JAh tőle ez beszólással lenne természetes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Heló! Szerintetek milyen alvázvédőt vegyek? Ami nem egy olcsó szar, de nem is egy méregdrága cucc. Valami középkategóriás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Heló! Szerintetek milyen alvázvédőt vegyek? Ami nem egy olcsó szar, de nem is egy méregdrága cucc. Valami középkategóriás. Én még mindig bele vagyok buzulva a Tivetex Extrába, úgyhogy azt :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Én még mindig bele vagyok buzulva a Tivetex Extrába, úgyhogy azt :) :D :) És ez milyen árban van? Illetve kiszerelésbe milyet vegyek szerinted? :o Így teljes vagdosás és lakatolás előtt, hogyha az egész alját le akarjuk védőzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Nem vót... Má' mindegy. Vettem Impa 5kilós alvázvédőt. Azt mondta a boltos, hogy ez jóminőségű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Nem vót... Adtam volna én bitument :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Adtam volna én bitument :) :o :D Aztán hány kilóval lett volna több a kocsi? :) Remélem nem basztak át és tényleg jó. Majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 :D :) Aztán hány kilóval lett volna több a kocsi? :) Háááát, szobahőmérsékleten kb 1.4 a szorzó.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Rohadt már szét valakinek a vas a jobb első ajtó oszlop elött? Nekem a két réteg lemez rongyosra rohadt.Ott ázott be.A kesztyűtartó mellett a vízvályúnál. Végig lett hegesztve,letömítettem,de még mindig szivárog.Van tippetek,mit tudok tenni vele? Arra gondoltam,hogy a vályú négyzetes kifolyójába bele tennék egy gégecsövet,körötte tömíteném,így nem a kasznin folyna le a víz,hanem a csőben.Van sanszom rá,hogy sikerül? Az ideg öl meg,hogy hetente szedem szét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék hogy milyen Gsi ülés lenne az amelyik nem dönthető! Nincs rajt a fül! Mellékeltem képet! Ez nem "recaro" ülés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék hogy milyen Gsi ülés lenne az amelyik nem dönthető! Nincs rajt a fül! Mellékeltem képet! Ez nem "recaro" ülés? http://noob.hu/2010/11/11/57289_1257092828.jpg Ha GSi-ből szeded akkor csak dönthető lesz. De van olyan amit 5 ajtósba, és Caravanba raktak, de ezek ritka darabok. Vagy keresel "A Vectra"-ból, ilyen üléseket. Nekem is onnan vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ha GSi-ből szeded akkor csak dönthető lesz. De van olyan amit 5 ajtósba, és Caravanba raktak, de ezek ritka darabok. Vagy keresel "A Vectra"-ból, ilyen üléseket. Nekem is onnan vannak. Cáfolom! :( A GSi caravanban vajon milyen ülés volt? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Cáfolom! :( A GSi caravanban vajon milyen ülés volt? :excl: Szerintem arra célzott, hogy Caravanba "jó" ülést raktak, nem dönthetőt, mégis GSi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék hogy milyen Gsi ülés lenne az amelyik nem dönthető! Nincs rajt a fül! Mellékeltem képet! Ez nem "recaro" ülés? http://noob.hu/2010/11/11/57289_1257092828.jpg kazán-gumi... pfej... :lol: :( Ha GSi-ből szeded akkor csak dönthető lesz. De van olyan amit 5 ajtósba, és Caravanba raktak, de ezek ritka darabok. Vagy keresel "A Vectra"-ból, ilyen üléseket. Nekem is onnan vannak. Enyém se dől, pedig GSI-ből jött :excl: (széép nagycsomagtartós GSI-ből) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 A sok fogalomzavaros... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Ha GSi-ből szeded akkor csak dönthető lesz. De van olyan amit 5 ajtósba, és Caravanba raktak, de ezek ritka darabok. Vagy keresel "A Vectra"-ból, ilyen üléseket. Nekem is onnan vannak. Ami nekem van Astra F Caravanban volt! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Heló srácok! Érdeklődnék, valaki próbálkozott már a belső otromba mintájú/színű ajtókárpitok festésével, vagy áthúzásával? Ha igen, érdemes-e festeni, ha áthúzásról van szó mennyire gáz szétszedni (karfa)? Köszze. Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Heló srácok! Érdeklődnék, valaki próbálkozott már a belső otromba mintájú/színű ajtókárpitok festésével, vagy áthúzásával? Ha igen, érdemes-e festeni, ha áthúzásról van szó mennyire gáz szétszedni (karfa)? Köszze. Del. Egyszerűbb megoldás volt kicserélni olyanra ami tetszik :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Egyszerűbb megoldás volt kicserélni olyanra ami tetszik :excl: :( Feltéve, hogy találsz olyat, ami tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Feltéve, hogy találsz olyat, ami tetszik. :( Igyál valamit, és csökkennek az igények? :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Heló srácok! Érdeklődnék, valaki próbálkozott már a belső otromba mintájú/színű ajtókárpitok festésével, vagy áthúzásával? Ha igen, érdemes-e festeni, ha áthúzásról van szó mennyire gáz szétszedni (karfa)? Köszze. Del. Én csak a fogantyú részt festettem le, az egész jó lett. A kárpit műanyag része ilyen bőrmintájú, azon szerintem elég nekezen maradna meg a festék. A textilt elvileg lehet cserélni, legalábbis láttam már olyan megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Én csak a fogantyú részt festettem le, az egész jó lett. A kárpit műanyag része ilyen bőrmintájú, azon szerintem elég nekezen maradna meg a festék. A textilt elvileg lehet cserélni, legalábbis láttam már olyan megoldást. Igazából én csak a textilre gondoltam :excl: Az "Igyál valamit"-al meg egyet értek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts