ptomi82 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 :D Jaja. Szegény Lujzát jól szét fogják vagdosni most... :o Az enyém is most van rozsdátlanítás ill. botox alatt...
FPepe Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 unix nál vettem utángyárit 10 e körül van az ára nekem kedvezménnyel volt 8e ft körül a két db Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o
zocsa Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Gondolom, csak a gyári méretű kerék esetén fér be a kerékívbe... Vagy be lehet eszkábálni szélesebb (195/50) kerék esetén is? Nekem is így van.Gondolom 15-ös a kerék. Az előző felnim ET25 volt az ledarálta a szélét,a mostani ET35 simán elfér. :o
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o Nekem is 5e volt a pár és majdnem házig hozták ingyé :D
bandika Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o az faca áron volt :) :D
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o Nekem 7630Ft volt egész pontosan. Bárdi... Azon belül klokkerholm. Kicsit sokallom, de ahogy néztem az unixnál 1 darab 5500 Forint.. :D
dmar Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Közbe megkérdezném, h a facelift mit jelentette az ASTRÁNÁL? miben másabb egy facelift előtti , utáni Fényszóró vagy hűtődíszrács? Másabb a méretűk? ívük? Bocsánat ha nagyon gáz a kérdés.
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Közbe megkérdezném, h a facelift mit jelentette az ASTRÁNÁL? miben másabb egy facelift előtti , utáni Fényszóró vagy hűtődíszrács? Másabb a méretűk? ívük? Bocsánat ha nagyon gáz a kérdés. Vérbeli facelift előtti Ez pedig faceliftes Különbségek: a hűtőrács,a fényszórók íve a díszrács felőli oldalon (faceliftes olyan "cicásabb"), és ugye az index színe. Ezen kívül különbségek: visszapillantó gömbölyű lett, hátul sötétített lámpák, hátul a feliratok, csomagtartóajtón műanyag díszléc, más kárpit belülről meg még biztos van ami nem jut eszembe, vagy nem tudok. :o
dmar Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Már csak azért kérdezem mert lassan fél éve sikerült megkoccolnom az elejét a 2001es Classicnak (ugyebár gondolom akkor ez a faceliftes) és motor háztető, hűtőrács, fényszórók, indexbura kellett. Meg voltam szorulva anyagilag, és a régebbi 92es Opelről raktam át ezeket, és hát elég fura az eleje (persze jó volt akkor) örültem annak is, nagy a hézag a a motorháztető és a hűtőrács között a fényszóró is csálén áll benne...... akkor gondolom ez miatt. vagy csak szarul lett ki karosszériázva. :S
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Már csak azért kérdezem mert lassan fél éve sikerült megkoccolnom az elejét a 2001es Classicnak (ugyebár gondolom akkor ez a faceliftes) és motor háztető, hűtőrács, fényszórók, indexbura kellett. Meg voltam szorulva anyagilag, és a régebbi 92es Opelről raktam át ezeket, és hát elég fura az eleje (persze jó volt akkor) örültem annak is, nagy a hézag a a motorháztető és a hűtőrács között a fényszóró is csálén áll benne...... akkor gondolom ez miatt. vagy csak szarul lett ki karosszériázva. :S Hát ha a fényszóró facelift előtti, no meg a díszrács is facelift előtti akkor azoknak passzolni kéne egymáshoz.
yankee Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Vérbeli facelift előtti Ez pedig faceliftes Különbségek: a hűtőrács,a fényszórók íve a díszrács felőli oldalon (faceliftes olyan "cicásabb"), és ugye az index színe. Ezen kívül különbségek: visszapillantó gömbölyű lett, hátul sötétített lámpák, hátul a feliratok, csomagtartóajtón műanyag díszléc, más kárpit belülről meg még biztos van ami nem jut eszembe, vagy nem tudok. :o Más fajta kilincs. :D Hátul a csomi ajtóról a betét letünt. Más hátsó lökös. Úgy tudom a fészliften már nem volt a csomi ajtón műanyag. De a linkelt képeden a kilincs nem fészlift. Na meg asszem a fészliftesen már mindig van a sárvédőbe index!.?
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Más fajta kilincs. :o Hátul a csomi ajtóról a betét letünt. Más hátsó lökös. Úgy tudom a fészliften már nem volt a csomi ajtón műanyag. De a linkelt képeden a kilincs nem fészlift. Na meg asszem a fészliftesen már mindig van a sárvédőbe index!.? Mindegy az orra a lényeg most :D
yankee Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Mindegy az orra a lényeg most :) De a kilincs akkor se az :o De a fészlift leginkább a felszereltségbe mutatkozott legalábbis nálam. De ma már ez másképp van :D
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 De a kilincs akkor se az :o De a fészlift leginkább a felszereltségbe mutatkozott legalábbis nálam. De ma már ez másképp van :D Jaja más a kilincs, amúgy a második kép amit küldtem...érdekes. Minden arra utal, hogy faceliftes..orr, visszapillantó, még a kárpiton is látszik hogy más.. a kilincs viszont tényleg egyenes.
Bálintka 1.6i Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Rájöttem a beázás helyére.A gond a műszerfal alatt a kesztyűtartó mögött van.Szét van rohadva a lemez.Ahogy nézem a vízvályú és az ajtóoszlop belső lemeze gáz.Amint néztem,azt csak úgy tudom befoltozni,ha leveszem a műszerfalat. Van valakinek fogalma ennek a menetéről?Tudom,hogy nagy meló,de nem tudok mást csinálni...
dmar Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 holnapra lefényképezem, és majd meglesitek/lesed. persze sok mindent gondolom nem lehet kinézni így. max azt h mi lehet "elcsúszva".
yankee Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Rájöttem a beázás helyére.A gond a műszerfal alatt a kesztyűtartó mögött van.Szét van rohadva a lemez.Ahogy nézem a vízvályú és az ajtóoszlop belső lemeze gáz.Amint néztem,azt csak úgy tudom befoltozni,ha leveszem a műszerfalat. Van valakinek fogalma ennek a menetéről?Tudom,hogy nagy meló,de nem tudok mást csinálni... Pont hétvégén cseréltem műszar falat :o Hát belülről szétkapod az egész műszerfalat. Kormány is le. Oldalanként az ajtókat ha kinyitod les 2-2csavar. Ha ez meg van akkor kintről ablaktörlők le levél rács ki és a szélvédő alatt lesz 3db 13as anya kitekered és kijön a műszerfal. :D ennyi
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 holnapra lefényképezem, és majd meglesitek/lesed. persze sok mindent gondolom nem lehet kinézni így. max azt h mi lehet "elcsúszva". :o oké
Bálintka 1.6i Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Pont hétvégén cseréltem műszar falat :o Hát belülről szétkapod az egész műszerfalat. Kormány is le. Oldalanként az ajtókat ha kinyitod les 2-2csavar. Ha ez meg van akkor kintről ablaktörlők le levél rács ki és a szélvédő alatt lesz 3db 13as anya kitekered és kijön a műszerfal. :D ennyi Aztán utána jön a fejvakarás,hogy hogyan vágom ki a lemezt pont a sarokban.Szét..sz az ideg. Az a bajom,hogy utána még le sem tudom tömíteni,mert nem férek hozzá kívül.Ahogy nézem a vízvályú élénél rohadt ki a tömítő alatt,és onnan jön a víz.Szépen szivárog át a rozsdán
öcsibácsi Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Aztán utána jön a fejvakarás,hogy hogyan vágom ki a lemezt pont a sarokban.Szét..sz az ideg. Az a bajom,hogy utána még le sem tudom tömíteni,mert nem férek hozzá kívül.Ahogy nézem a vízvályú élénél rohadt ki a tömítő alatt,és onnan jön a víz.Szépen szivárog át a rozsdán Nem lehet valami tömítőt odakenni? Avagy alvázvédő felhigít és oda permetez. :o
Tiu Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Jaja más a kilincs, amúgy a második kép amit küldtem...érdekes. Minden arra utal, hogy faceliftes..orr, visszapillantó, még a kárpiton is látszik hogy más.. a kilincs viszont tényleg egyenes. Itt benne van a GYÍK-ban :o Talán még annyit, hogy volt egy átmeneti időszak, mikor még oldalindex nélküli sárvédővel és egyenes kilinccsel adtak ki autókat. Enyém is ilyen, pedig már 95-ös.
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Itt benne van a GYÍK-ban :D Talán még annyit, hogy volt egy átmeneti időszak, mikor még oldalindex nélküli sárvédővel és egyenes kilinccsel adtak ki autókat. Enyém is ilyen, pedig már 95-ös. szép! Még nem olvastam. Jól összeszedték :o
Bálintka 1.6i Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Nem lehet valami tömítőt odakenni? Avagy alvázvédő felhigít és oda permetez. :o Ahogy néztem ez egy teljesen zárt dolog.Az alváz része.Csak a vályú felől valahogy oda jut a víz.Azon is gondolkodtam,hogy kipucolom és belül az utastér felől ráfejelek egy lemezt.Utána meg felül megvakarom az egész sarkot és kitömítem.
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Vérbeli facelift előtti Ez pedig faceliftes Különbségek: a hűtőrács,a fényszórók íve a díszrács felőli oldalon (faceliftes olyan "cicásabb"), és ugye az index színe. Ezen kívül különbségek: visszapillantó gömbölyű lett, hátul sötétített lámpák, hátul a feliratok, csomagtartóajtón műanyag díszléc, más kárpit belülről meg még biztos van ami nem jut eszembe, vagy nem tudok. :D És akkor még a "faceliftesnek" linkelten sincs index a sárvédőben :) Tudom, átmeneti :o
daykiller Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 És akkor még a "faceliftesnek" linkelten sincs index a sárvédőben :) Tudom, átmeneti :o Olaszba kötelező volt az oldalindex, valamint a Classic-okon jelent meg. :D
Recommended Posts