ptomi82 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 :D Jaja. Szegény Lujzát jól szét fogják vagdosni most... :o Az enyém is most van rozsdátlanítás ill. botox alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 unix nál vettem utángyárit 10 e körül van az ára nekem kedvezménnyel volt 8e ft körül a két db Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Gondolom, csak a gyári méretű kerék esetén fér be a kerékívbe... Vagy be lehet eszkábálni szélesebb (195/50) kerék esetén is? Nekem is így van.Gondolom 15-ös a kerék. Az előző felnim ET25 volt az ledarálta a szélét,a mostani ET35 simán elfér. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o Nekem is 5e volt a pár és majdnem házig hozták ingyé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o az faca áron volt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Az érdekes, nekem a Veszprémi gyártótól 5000-ért hozták tavaly a párt :o Nekem 7630Ft volt egész pontosan. Bárdi... Azon belül klokkerholm. Kicsit sokallom, de ahogy néztem az unixnál 1 darab 5500 Forint.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Közbe megkérdezném, h a facelift mit jelentette az ASTRÁNÁL? miben másabb egy facelift előtti , utáni Fényszóró vagy hűtődíszrács? Másabb a méretűk? ívük? Bocsánat ha nagyon gáz a kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Közbe megkérdezném, h a facelift mit jelentette az ASTRÁNÁL? miben másabb egy facelift előtti , utáni Fényszóró vagy hűtődíszrács? Másabb a méretűk? ívük? Bocsánat ha nagyon gáz a kérdés. Vérbeli facelift előtti Ez pedig faceliftes Különbségek: a hűtőrács,a fényszórók íve a díszrács felőli oldalon (faceliftes olyan "cicásabb"), és ugye az index színe. Ezen kívül különbségek: visszapillantó gömbölyű lett, hátul sötétített lámpák, hátul a feliratok, csomagtartóajtón műanyag díszléc, más kárpit belülről meg még biztos van ami nem jut eszembe, vagy nem tudok. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Már csak azért kérdezem mert lassan fél éve sikerült megkoccolnom az elejét a 2001es Classicnak (ugyebár gondolom akkor ez a faceliftes) és motor háztető, hűtőrács, fényszórók, indexbura kellett. Meg voltam szorulva anyagilag, és a régebbi 92es Opelről raktam át ezeket, és hát elég fura az eleje (persze jó volt akkor) örültem annak is, nagy a hézag a a motorháztető és a hűtőrács között a fényszóró is csálén áll benne...... akkor gondolom ez miatt. vagy csak szarul lett ki karosszériázva. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Már csak azért kérdezem mert lassan fél éve sikerült megkoccolnom az elejét a 2001es Classicnak (ugyebár gondolom akkor ez a faceliftes) és motor háztető, hűtőrács, fényszórók, indexbura kellett. Meg voltam szorulva anyagilag, és a régebbi 92es Opelről raktam át ezeket, és hát elég fura az eleje (persze jó volt akkor) örültem annak is, nagy a hézag a a motorháztető és a hűtőrács között a fényszóró is csálén áll benne...... akkor gondolom ez miatt. vagy csak szarul lett ki karosszériázva. :S Hát ha a fényszóró facelift előtti, no meg a díszrács is facelift előtti akkor azoknak passzolni kéne egymáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Vérbeli facelift előtti Ez pedig faceliftes Különbségek: a hűtőrács,a fényszórók íve a díszrács felőli oldalon (faceliftes olyan "cicásabb"), és ugye az index színe. Ezen kívül különbségek: visszapillantó gömbölyű lett, hátul sötétített lámpák, hátul a feliratok, csomagtartóajtón műanyag díszléc, más kárpit belülről meg még biztos van ami nem jut eszembe, vagy nem tudok. :o Más fajta kilincs. :D Hátul a csomi ajtóról a betét letünt. Más hátsó lökös. Úgy tudom a fészliften már nem volt a csomi ajtón műanyag. De a linkelt képeden a kilincs nem fészlift. Na meg asszem a fészliftesen már mindig van a sárvédőbe index!.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Más fajta kilincs. :o Hátul a csomi ajtóról a betét letünt. Más hátsó lökös. Úgy tudom a fészliften már nem volt a csomi ajtón műanyag. De a linkelt képeden a kilincs nem fészlift. Na meg asszem a fészliftesen már mindig van a sárvédőbe index!.? Mindegy az orra a lényeg most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Mindegy az orra a lényeg most :) De a kilincs akkor se az :o De a fészlift leginkább a felszereltségbe mutatkozott legalábbis nálam. De ma már ez másképp van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 De a kilincs akkor se az :o De a fészlift leginkább a felszereltségbe mutatkozott legalábbis nálam. De ma már ez másképp van :D Jaja más a kilincs, amúgy a második kép amit küldtem...érdekes. Minden arra utal, hogy faceliftes..orr, visszapillantó, még a kárpiton is látszik hogy más.. a kilincs viszont tényleg egyenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Rájöttem a beázás helyére.A gond a műszerfal alatt a kesztyűtartó mögött van.Szét van rohadva a lemez.Ahogy nézem a vízvályú és az ajtóoszlop belső lemeze gáz.Amint néztem,azt csak úgy tudom befoltozni,ha leveszem a műszerfalat. Van valakinek fogalma ennek a menetéről?Tudom,hogy nagy meló,de nem tudok mást csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 holnapra lefényképezem, és majd meglesitek/lesed. persze sok mindent gondolom nem lehet kinézni így. max azt h mi lehet "elcsúszva". Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Rájöttem a beázás helyére.A gond a műszerfal alatt a kesztyűtartó mögött van.Szét van rohadva a lemez.Ahogy nézem a vízvályú és az ajtóoszlop belső lemeze gáz.Amint néztem,azt csak úgy tudom befoltozni,ha leveszem a műszerfalat. Van valakinek fogalma ennek a menetéről?Tudom,hogy nagy meló,de nem tudok mást csinálni... Pont hétvégén cseréltem műszar falat :o Hát belülről szétkapod az egész műszerfalat. Kormány is le. Oldalanként az ajtókat ha kinyitod les 2-2csavar. Ha ez meg van akkor kintről ablaktörlők le levél rács ki és a szélvédő alatt lesz 3db 13as anya kitekered és kijön a műszerfal. :D ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 holnapra lefényképezem, és majd meglesitek/lesed. persze sok mindent gondolom nem lehet kinézni így. max azt h mi lehet "elcsúszva". :o oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Pont hétvégén cseréltem műszar falat :o Hát belülről szétkapod az egész műszerfalat. Kormány is le. Oldalanként az ajtókat ha kinyitod les 2-2csavar. Ha ez meg van akkor kintről ablaktörlők le levél rács ki és a szélvédő alatt lesz 3db 13as anya kitekered és kijön a műszerfal. :D ennyi Aztán utána jön a fejvakarás,hogy hogyan vágom ki a lemezt pont a sarokban.Szét..sz az ideg. Az a bajom,hogy utána még le sem tudom tömíteni,mert nem férek hozzá kívül.Ahogy nézem a vízvályú élénél rohadt ki a tömítő alatt,és onnan jön a víz.Szépen szivárog át a rozsdán Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Aztán utána jön a fejvakarás,hogy hogyan vágom ki a lemezt pont a sarokban.Szét..sz az ideg. Az a bajom,hogy utána még le sem tudom tömíteni,mert nem férek hozzá kívül.Ahogy nézem a vízvályú élénél rohadt ki a tömítő alatt,és onnan jön a víz.Szépen szivárog át a rozsdán Nem lehet valami tömítőt odakenni? Avagy alvázvédő felhigít és oda permetez. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Jaja más a kilincs, amúgy a második kép amit küldtem...érdekes. Minden arra utal, hogy faceliftes..orr, visszapillantó, még a kárpiton is látszik hogy más.. a kilincs viszont tényleg egyenes. Itt benne van a GYÍK-ban :o Talán még annyit, hogy volt egy átmeneti időszak, mikor még oldalindex nélküli sárvédővel és egyenes kilinccsel adtak ki autókat. Enyém is ilyen, pedig már 95-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Itt benne van a GYÍK-ban :D Talán még annyit, hogy volt egy átmeneti időszak, mikor még oldalindex nélküli sárvédővel és egyenes kilinccsel adtak ki autókat. Enyém is ilyen, pedig már 95-ös. szép! Még nem olvastam. Jól összeszedték :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nem lehet valami tömítőt odakenni? Avagy alvázvédő felhigít és oda permetez. :o Ahogy néztem ez egy teljesen zárt dolog.Az alváz része.Csak a vályú felől valahogy oda jut a víz.Azon is gondolkodtam,hogy kipucolom és belül az utastér felől ráfejelek egy lemezt.Utána meg felül megvakarom az egész sarkot és kitömítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Vérbeli facelift előtti Ez pedig faceliftes Különbségek: a hűtőrács,a fényszórók íve a díszrács felőli oldalon (faceliftes olyan "cicásabb"), és ugye az index színe. Ezen kívül különbségek: visszapillantó gömbölyű lett, hátul sötétített lámpák, hátul a feliratok, csomagtartóajtón műanyag díszléc, más kárpit belülről meg még biztos van ami nem jut eszembe, vagy nem tudok. :D És akkor még a "faceliftesnek" linkelten sincs index a sárvédőben :) Tudom, átmeneti :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 És akkor még a "faceliftesnek" linkelten sincs index a sárvédőben :) Tudom, átmeneti :o Olaszba kötelező volt az oldalindex, valamint a Classic-okon jelent meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts