Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Azt értem, de ezen pont olyan színű nem? Azt ő festette olyanra, vagy netalán volt olyan is? :D

Oh így már értem! :o

szrintem utolagosan rakták fel mert nem sok ilyet láttam még :)

Elküldve
Hello

Megcsináltam én is a szélvédő alatti műpadlózást de nem vagyok vele túl elégedett,ugyanis az ablaktörlő mechanikája alulról menet közben beleér és kikezdi, másik hogy ha a pollenszűrő benne van, nem megy be hátra tökéletesen és rajta van még a papiron. és gondolom így a beázás veszélye így is fenn áll. Nélküle semmi gond. nektek mi a tapasztalatotok?

???

Elküldve
én megérdeklődtem 30-40ezer lett volna a tetőkárpit újra kárpitozása. Gondoltam annyiért én is meg csinálom. És nem is lett rossz. Ha a kárpitos valamit másképp csinál akkor el megyek papnak. 5ezer volt a anyag rá meg vagy 5ezer a ptex higítóval. :D

Ebből lejött 5ezer mert a régi kárpitomat elcseréltem egy lepucoltra. Tehát 5ezer volt az anyagom. plusz volt egy üres tiszta kárpitom. :)

Hát...nem tudom hogy milyen kárpitost kérdeztél meg, de nekem 14 ezret mondott anyaggal együtt. Sógorom autóján is lóg a kárpit, és neki kérdeztem meg :o ! (annyi a szépséghibája, hogy ő nem szerelget semmit, tehát nekünk kell majd leszerelni, és ugyanúgy visszarakni is)

Elküldve
Hát...nem tudom hogy milyen kárpitost kérdeztél meg, de nekem 14 ezret mondott anyaggal együtt. Sógorom autóján is lóg a kárpit, és neki kérdeztem meg :o ! (annyi a szépséghibája, hogy ő nem szerelget semmit, tehát nekünk kell majd leszerelni, és ugyanúgy visszarakni is)

Azt hiszem. Bőr ár lett volna. Nem sima anyag.

Elküldve
Arra gondoltam, ha már úgyis karosszériázás akkor veszek a kocsiba kerékjárati dobbetétet. Van értelme szerintetek? Sokat véd?

Igen sokat. Én tavasszal tettem alá,lemostam le alvázvédőztem,most egy honapja levettem és csak száraz por volt alatta, :o

Elküldve
Igen sokat. Én tavasszal tettem alá,lemostam le alvázvédőztem,most egy honapja levettem és csak száraz por volt alatta, :o

És mennyiért vetted? csak hogy úgy számoljam, hogy mennyi pénzt vigyek. :D

Elküldve
És mennyiért vetted? csak hogy úgy számoljam, hogy mennyi pénzt vigyek. :o

unix nál vettem utángyárit 10 e körül van az ára nekem kedvezménnyel volt 8e ft körül

a két db

Elküldve
Arra gondoltam, ha már úgyis karosszériázás akkor veszek a kocsiba kerékjárati dobbetétet. Van értelme szerintetek? Sokat véd?

Én is megvettem, tavasszal lesz hátsóív cserélve jobb, bal...és teszem is be! Sokat számít...még ha nem is méretpontos, és küzdeni kell vele! :o

Azt hiszem. Bőr ár lett volna. Nem sima anyag.

Jaaaa hogy Bőrből...Az más :) :D

Elküldve
unix nál vettem utángyárit 10 e körül van az ára nekem kedvezménnyel volt 8e ft körül

a két db

Na az nem is drága. :D Köszi!

Én is megvettem, tavasszal lesz hátsóív cserélve jobb, bal...és teszem is be! Sokat számít...még ha nem is méretpontos, és küzdeni kell vele! :o

Hát ha nem pontos a méret, megoldjuk :) Tudod hogy van ez :)

Elküldve
:) Jaja. Szegény Lujzát jól szét fogják vagdosni most... :D

Képet ne felejts el linkelni ide a szabdalásról, és lakatolásról.... a Piktor témába, meg a festésrűűűű :o

Elküldve
a Piktor témába, meg a festésrűűűű :o

Majd jól körbe kenik neki trináttal azt csak pisloghat.. :D

Elküldve
Akkor minek teszed bele? :o Nekem sincs semmi gond nélküle, nem ázik, nem párásodik, nem is teszem bele :D

Én is kiszilóztam a szélvédő alját, de szerintem teszek bele műpadlót is, meg ha lesz időm kiveszem a szivacsokat száradni.

Majd ha megcsináltam a kasztnit én is teszek bele, egyenlőre egy darab műpadló védi a tankbeömlő környékét.

Elküldve
Hát peeersze. :o :D :)

Hmmm...Hát ha gány meló lesz én úgyse fizetem ki :) De nem olyan. csinálta már az astrát régebben, sőt még az 1es golfot is ő csinálta. Szép lett mindíg.

Elküldve
Hmmm...Hát ha gány meló lesz én úgyse fizetem ki :D De nem olyan. csinálta már az astrát régebben, sőt még az 1es golfot is ő csinálta. Szép lett mindíg.

Jól van na. :) Csak hülyültem. :) :o

Elküldve

Hello!

Valszeg későn kapcsolódok be, mivel én már megcsináltattam a kárpitomat :D , de ugyan mond már meg, hogy hol lehetett volna 14-ért csináltatni! :)

Elküldve

Gondolom, csak a gyári méretű kerék esetén fér be a kerékívbe...

Vagy be lehet eszkábálni szélesebb (195/50) kerék esetén is?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.