Alex0403 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Amúgy a baleseti bejelentőn a rajzon, kell szerepelnie a 3. autós helyzetének is , aki mögöttem jött??? Igen szerepelnie kell! Úgy kell lerajzolni ahogy történt :) Igaza van a cartársaknak, akkor vakard ha viszket..... Majd a sünök segítenek ha meg kell találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Igen szerepelnie kell! Úgy kell lerajzolni ahogy történt :) Igaza van a cartársaknak, akkor vakard ha viszket..... Majd a sünök segítenek ha meg kell találni. Ok. Köszi. Akkor írunk egy másik lapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ráérsz akkor vakarózni, ha már viszket. Ha előállna a probléma hogy a biztosító kötözködik akkor is ha elismerte (bár kétlem) akkor a sünségen keresztül elő lehet keríteni szerintem :) Semmit nem adnak ki a sünök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Semmit nem adnak ki a sünök. :) Neki biztos is hogy nem fognak! De ha a biztosító társaság vizsgálatot indít.... akkor nekik kifogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Jó estét... :) Az F Astránál a sedan hátsó ajtaja megegyezik a caravanéval vagy a hatchbackével? Esetleg mindkettőével? Kéne új ajtó... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Jó estét... :) Az F Astránál a sedan hátsó ajtaja megegyezik a caravanéval vagy a hatchbackével? Esetleg mindkettőével? Kéne új ajtó... :S Az első ajtó - 3-ajtós kivételével - megegyezik tudtommal. A hátsó ajtóknál a Caravan másmilyen, a Sedan-t nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Az első ajtó - 3-ajtós kivételével - megegyezik tudtommal. A hátsó ajtóknál a Caravan másmilyen, a Sedan-t nem tudom. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182187167.html Csak most gyorsan néztem ezt... nem tudom, jó-e nekem, jobb hátsó kell. De persze lehet, hogy olcsóbban is találok... könnyen lehet... Lassan nincs ép karosszériaelem a kocsin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182187167.html Csak most gyorsan néztem ezt... nem tudom, jó-e nekem, jobb hátsó kell. De persze lehet, hogy olcsóbban is találok... könnyen lehet... Lassan nincs ép karosszériaelem a kocsin. :) Biztos lesz belőle a kasztnidhoz való is, jobb biztosra menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Jó estét... :) Az F Astránál a sedan hátsó ajtaja megegyezik a caravanéval vagy a hatchbackével? Esetleg mindkettőével? Kéne új ajtó... :S A sedan hátsó ajtaja megegyezik az 5 ajtóséval :D A Caravan csak Caravanra jó :D ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 A sedan hátsó ajtaja megegyezik az 5 ajtóséval :D A Caravan csak Caravanra jó <_< ..... Köszönöm szépen, ebben reménykedtem. :) Bár még az is lehet, hogy nem kell kicserélni... megmutatnám, ha le tudnám fényképezni, de a fényképező is szervizben van éppen... Egy-két mobilos kép... vajon mit lehet ezzel csinálni? Mi lesz ebből, mire fizet a biztosító, ami még legalább két hónap, ha fizet egyáltalán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Köszönöm szépen, ebben reménykedtem. :) Bár még az is lehet, hogy nem kell kicserélni... megmutatnám, ha le tudnám fényképezni, de a fényképező is szervizben van éppen... http://img98.imageshack.us/img98/7661/img0259ac.jpg http://img824.imageshack.us/img824/8636/img0258ar.jpg Egy-két mobilos kép... vajon mit lehet ezzel csinálni? Mi lesz ebből, mire fizet a biztosító, ami még legalább két hónap, ha fizet egyáltalán... Nos...ha rám hallgatsz, akkor cseréled..igaz nem vagyok lakatos, de szerintem ő is azt fogja mondani. Egy bontott ajtó, kerüljön maximum 10ezerbe...de pl vaterán mintha 7ezerért is láttam volna...de mindegy! Számoljunk 10ezret! Azt csak csavarozni kell.........jóval olcsóbb mint ezt kiegyengetni, de úgy hogy a fényezőnek ne kelljen egy vödör kittet ráhúzni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Értem. És a mögötte levő rész? Az a lemez el is deformálódott, ráadásul az nem különálló rész ugye, hanem egyben van a... tetejével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Értem. És a mögötte levő rész? Az a lemez el is deformálódott, ráadásul az nem különálló rész ugye, hanem egyben van a... tetejével. :) Szerintem flex az ép részig, és egy bontott darabbal cserélni. Egyengetni esélytelen, főleg mert ha jól látom az él is sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Értem. És a mögötte levő rész? Az a lemez el is deformálódott, ráadásul az nem különálló rész ugye, hanem egyben van a... tetejével. :icon13: Igen! Egybe van! Szerintem flex az ép részig, és egy bontott darabbal cserélni. Egyengetni esélytelen, főleg mert ha jól látom az él is sérült. Flex? <_< De hát minek Zotya? Ááá ezt csak a szerelési vágyad mondja...... :lol: Nem egyszerűbb lecsavarozni az ajtót, kibaccni a csába.....És feltenni egy bontott ajtót? :) Én csak kérdezem..... Kivágni és behegeszteni egy bontott darabot.... Tudod milyen nehéz megcsinálni úgy, hogy ne kelljen utána agyon kittelni a fényezőnek? Azt a pelenka lemezt a hő úgy mozgatja mint te a kormányt vezetés közbe...de hiszen tudod, már hegesztettél ilyen "vasat" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Zotya arra a szerencsétlen jobb hátsó sárvédőlemezre gondolt, amikor a flex szóba jött, ebben biztos vagyok. Az ajtót azt le kell venni, átpakolni a belét meg az ablakot a másikba, és ennyi. Ha van egy ajtó, ami a díszléctől lefelé meg van fújva valami más színű festékkel, az attól még jó? (Tehát ott az eredetire van fújva még valami.) A fényező úgyis leszedi róla az összes festéket, ami van rajta, nem? Vagy nem tudom, nem értek hozzá. Lehet, hogy lenne egy ilyen felemás ajtó a közelben egész olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Zotya arra a szerencsétlen jobb hátsó sárvédőlemezre gondolt, amikor a flex szóba jött, ebben biztos vagyok. Az ajtót azt le kell venni, átpakolni a belét meg az ablakot a másikba, és ennyi. Ha van egy ajtó, ami a díszléctől lefelé meg van fújva valami más színű festékkel, az attól még jó? (Tehát ott az eredetire van fújva még valami.) A fényező úgyis leszedi róla az összes festéket, ami van rajta, nem? Vagy nem tudom, nem értek hozzá. Lehet, hogy lenne egy ilyen felemás ajtó a közelben egész olcsón. Egyértelmű, hiszen arra a kérdésre válszoltam. <_< Szerelési vágy...micsoda feltételezés... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Egyértelmű, hiszen arra a kérdésre válszoltam. :icon13: Szerelési vágy...micsoda feltételezés... :) <_< Jaaa akkóóó sorry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 bárdinál vettem doblemezeket hátra, és jol meglepődtem mikor kezdtem beszerelni, össze vissza kellett melegen hajtogatnom meg itt-ott csiszolni belőle hogy hajlandó legyen betalálni a helyére. Meg persze sorban letörtek a rögzítő fülek róla. Más is járt így vagy csak én fogtam ki ilyen ortopéd cuccot? hja meg telenyomtam üregvédővel az eredeti doblemez meg a műanyag doblemez között keletkező üreget, sztetek mennyire marad ott meg az üregvédő? Végülis többé kevésbé zárt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 bárdinál vettem doblemezeket hátra, és jol meglepődtem mikor kezdtem beszerelni, össze vissza kellett melegen hajtogatnom meg itt-ott csiszolni belőle hogy hajlandó legyen betalálni a helyére. Meg persze sorban letörtek a rögzítő fülek róla. Más is járt így vagy csak én fogtam ki ilyen ortopéd cuccot? hja meg telenyomtam üregvédővel az eredeti doblemez meg a műanyag doblemez között keletkező üreget, sztetek mennyire marad ott meg az üregvédő? Végülis többé kevésbé zárt ... ne aggodj én is igy jártam vele,de hát mit lehet várni ilyen utángyátott caroktol :) nekem is letört egy pár fülecske. de kifurtam és kis csavar bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Hali szerintem jó helyre írom de nembiztos szélvédőt ki tud PESTMEGYE területén jó helyről? régebben is írtam hogy Fastrámnak (sedan) elől meg van repedve nem is volt vele bajom de most elkezdett a 10 centis vonal növekedni. Reggelre lett 35-40centis repedés majd szétágazott és mostmár megy egy felfelé is és egy lefelé is... gondolom nem tetszik neki hogy éjjel/hajnalban van közel minusz napközben meg 12-18fok. ja és a párásodással tudtok valami csibészséget? NAGYON hálás lennék :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Hali szerintem jó helyre írom de nembiztos szélvédőt ki tud PESTMEGYE területén jó helyről? régebben is írtam hogy Fastrámnak (sedan) elől meg van repedve nem is volt vele bajom de most elkezdett a 10 centis vonal növekedni. Reggelre lett 35-40centis repedés majd szétágazott és mostmár megy egy felfelé is és egy lefelé is... gondolom nem tetszik neki hogy éjjel/hajnalban van közel minusz napközben meg 12-18fok. ja és a párásodással tudtok valami csibészséget? NAGYON hálás lennék :$ http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=15&st=10120 innentől olvasgass :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 ne aggodj én is igy jártam vele,de hát mit lehet várni ilyen utángyátott caroktol :) nekem is letört egy pár fülecske. de kifurtam és kis csavar bele <_< popszegecs... :D a masodik felrakasanal mar trukkos voltam, kihajtogattam kicsit a fuleket hogy ne feszuljon annyira, igy mar nem torott le. a karosszeria tomito meg ugyis megfogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ma elhatároztam,hogy párommal kigányeroljuk a kocsit.Felvettem a jobb első gumi szőnyeget és tiszta víz volt alatta.Gyanakodni kezdtem a fűtés boxra,hogy ott folyhat be az esővíz.Levettem a szélvédő alatti takaró műanyagot.Kérdésem a következő lenne.A ventillátor ház tetején nem kéne lnnie valami műanyag takarónak vízbefolyás ellen?Az enyémen szabadon volt az egész.Létezik,hogy a szélvédőről az összes víz ott folyik be?Most hagyom száradni,aztán alkjalom adtán a héten felszedem a szőnyegeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ma elhatároztam,hogy párommal kigányeroljuk a kocsit.Felvettem a jobb első gumi szőnyeget és tiszta víz volt alatta.Gyanakodni kezdtem a fűtés boxra,hogy ott folyhat be az esővíz.Levettem a szélvédő alatti takaró műanyagot.Kérdésem a következő lenne.A ventillátor ház tetején nem kéne lnnie valami műanyag takarónak vízbefolyás ellen?Az enyémen szabadon volt az egész.Létezik,hogy a szélvédőről az összes víz ott folyik be?Most hagyom száradni,aztán alkjalom adtán a héten felszedem a szőnyegeket. Pollenszűrőnek kell lennie ott. Egyébként a szélvédőn lévő takaróműanyag alatt található gumitömítés szokott elöregedni és onnan folyik rá a víz. Az, amelyiket nem tudod leszedni az ablaktörlőkarok leszerelése nélkül. Egyébként mint mindenki, én is raktam a pollenszűrő tetejére egy műpadlódarabot, ívesen, hogy lélegezni tudjon oldalról, de a víz le folyik róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Pollenszűrőnek kell lennie ott. Egyébként a szélvédőn lévő takaróműanyag alatt található gumitömítés szokott elöregedni és onnan folyik rá a víz. Az, amelyiket nem tudod leszedni az ablaktörlőkarok leszerelése nélkül. Egyébként mint mindenki, én is raktam a pollenszűrő tetejére egy műpadlódarabot, ívesen, hogy lélegezni tudjon oldalról, de a víz le folyik róla. Akkor van egy pollenszűrő hiányom.Semmi nincs a fűtő motor felett.Egyenlőre csináltam egy fedelet rá,talán jobb lesz mint szabadon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts