Exian Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 mennyibe kerülhet ez?10E? Annál jóval több, szerintem... ha normális munkát végez. Haverom a Trabijában a kalaptartót kárpitoztatta, csak az volt 10k. Pedig az nem nagy felület. Viszont gyönyörű lett, az a kárpitos extra szépen dolgozik, csinált az ülésekre is bőr szélű kárpitot, meg ajtókárpitokat, azok is nagyon szépek, de nagyon drága is.
istván Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 De biza!ott folyhat be!Nekem most nincs fent a tetőkárpitom,mert elbaszarintotta a kárpitos.Na mindegy!Szóval neincs fent és a tetőcsomit políroztam a nyáron!Visszatettem és azt vettem észre ,hogy biza azon a pontokon ahol a csavarok rögzítik ott bejön a víz! :( Sztem FBS lesz a vége! Ezt nem értem... a tetőcsomagtartó nem csak fel van pattintva a tetőlemezre? Van lyuk meg csavar a tetőn?. Nekem egyik hátsó lámpa mellett csöpög a víz, de nem találom hol jön be. Azt a gumicsövecskét gyanítom, amelyiken át a hátsó ajtóhoz menek a szálak. Valahol onnan fentröl, a magasból jön, mert benyultam ameddig tudtam és kitapogattam. Sajna nem vagyok biztos, de levettem a tömítőgumit is de ott nem tud befolyni. Egyéb tipp?
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Isti! Mos' látom csak :lol: :D :lol: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2098896
warwolf Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Isti! Mos' látom csak :lol: :D :lol: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2098896 Ez így reális.Sztem. :roll:
Szabyka Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Isti! Mos' látom csak :lol: :D :lol: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2098896 A sráctól már Én is vettem pár dolgot! Nagyon korrekt a srác!!!!!!!!
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 tudom :wink: csak azért mondtam mert itt az orra nálam :lol:
warwolf Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 ÉS mire kellett Neked az orra ? :lol: Aztec tornyai egy kicsit megfáradtak a szportingolások közepette.Így orvosolja. :!: :D
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 már úgy vettem Wolfi :lol: de kiadok 1 könyvet: haú tú báj ö kár @ nite :D
warwolf Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 már úgy vettem Wolfi :lol: Tuom, nem is aztat mondottam, hogy nálad kezdődött, csak a szenvedő alany lettél.De a lényeg a képen!!!!! :wink:
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 De a lényeg a képen!!!!! :wink: az olajfolt? már van karter meg védője jeee 8)
MOMC Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Egy kis segítséget szeretnék kérni! Keresnék egy vállalkozó kedvű kollégát, akinek '94 utáni 3 v. 5 ajtós F Astrája van és van rajta hátul a 2 lámpa között gyári betét. Szeretnék felrakni egy ilyet (betétet) egy olyanra, amin nem volt. Szeretnék kicsit méricskélni és rajzolgatni a patentek helyeit illetően. Előre is köszi.
warwolf Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Szerintem a GSI-é is ugyanolyan Koppra!Ahogy mondani szokás! :lol: :D
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Szerintem a GSI-é is ugyanolyan akkor vmikor Lhozom lakatosomtól és akkor messzire sem kell érte menned :wink:
MOMC Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Koppra!Ahogy mondani szokás! :lol: :D Köszi. Szóval, akkor a GSI-é is jó lenne. Aztec esetleg aláveted magad a dolognak? :twisted: :lol: Úgyis közel vagyunk egymáshoz.
MOMC Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Köszi, de nekem nem a betét kellene, hanem a csomagtérajtó.
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Köszi, de nekem nem a betét kellene, hanem a csomagtérajtó. mit szeretnél róla tunni? hátha tudok segíteni (ill mit kell mérni?)
Exian Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Megtudjátok mondani, hogy Astra-F Caravánnál a csomagtartó oldalsó ablakait hogyan lehet leszedni? Simán csak kikell a csomagtartó ajtó mögötti csavarokat, meg belül a műanyag borítás mögött a csavarokat csavarni, és kilehet emelni, vagy kell hozzá behúzó kötél? Kiakarom szedni őket, mert van egy olyan gyanúm, hogy az ablakoknál ázik be, mert belül a műanyag borítás mögött eléggé porlad a gumiperem... meg a tetőcsomagtartó csöveinél is betömítem majd.
Exian Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Exian=Phnx ???? :shock: :shock: :lol: :D Haha :lol: Szóval igen :lol: Felrakom ide is, hátha itt többen vannak :lol:
Seth Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Skacok, olyan kérdésem volna, hogy egy GSI rendszámtartót (tudjátok, az a fekete bisz-basz a két lámpa között :lol: ) szeretnék feltenni egy olyan gépre, amin nincs. Mivel csináljam? RAgasszam oda? Vagy fölfurjam, vagy mi? Valaki csinált már ilyesmit? Köszi előre is!
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 egy másik topikban egy cartárs hasonló témát feszegetett...
Recommended Posts