zbandi Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Köszi a segítséget Zotya, de nekem ezzel az ütéssel még mindíg nem áll helyre a rend, és a hézeg ugyan úgy ott van az idom és a burkolat közt sajna. De ezzel a tükör kipattintásos modszerrel megprobálom ma ismét a helyére tenni, van egy olyan érzésem, hogy a fülek hajoltak el rajta sajna ^_^ Szia! Én mikor a bicajost csaptam el, nekem is be/le hajlott a tükröm. Visszarakni rendesen máshogy nem lehet, csak ha lecsavarozod a csipogók felöl az egész tükröt. És asztalon összerakod. És ott is nehéz, én is majd fél órát szenvedtem vele. A hátsó burkolatot leszedni fültörés nélkül, szerintem lehetetlen. De pillanatragaccsal jól ragasztható. Szerintem a fülek nem tudnak elhajlani, legalábbis nálam nagy pofont kaptak, de nem sérült.
frecsume Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 A tank tetejéről induló szellőzőcső megy be nekem a betöltőcsonkon allulra, a felső vékony cső az egy hurok után megy előre, gondolom vagy a motorhoz, vagy a szénszűrőhöz. De mivel én már vagy 3X levettem a tankot, az sem 100% hogy az enyém jól van. Mondjuk nekem nins a tankban sem vákum, sem túlnyomás. Nos nekm is így van,mióta kicseréltem a tankot azóta nincs meg a szelőztetése mivel az előzö tank tetje olyan volt mint a szita az megoldotta a tágulásbol erdő nyomáskülömbséget. Mivel most zárt a rendszer nyomás ill. vákum van benne. A szénszürőböl jön egy cső a motor fele azt hova kell kötni mivel most találtam meg és csak elvan sütve a cső vége tanácstalan vok?
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Nos nekm is így van,mióta kicseréltem a tankot azóta nincs meg a szelőztetése mivel az előzö tank tetje olyan volt mint a szita az megoldotta a tágulásbol erdő nyomáskülömbséget. Mivel most zárt a rendszer nyomás ill. vákum van benne. A szénszürőböl jön egy cső a motor fele azt hova kell kötni mivel most találtam meg és csak elvan sütve a cső vége tanácstalan vok? Nem az amelyik csak úgy le van lógatva a motortérben a végén olyan tányérszerű kiszélesedés?
frecsume Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Nem az amelyik csak úgy le van lógatva a motortérben a végén olyan tányérszerű kiszélesedés? nem az okés ott lóg lefele,ez egy másik most a tűzfalon megy végig meg van két csatlakozo is ami szabadon lóg. Szerintem nem ez a gyári motorja.Nem ithoni germán előélet van.
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 nem az okés ott lóg lefele,ez egy másik most a tűzfalon megy végig meg van két csatlakozo is ami szabadon lóg. Szerintem nem ez a gyári motorja.Nem ithoni germán előélet van. Dobjál róla képet, aztán egy típustárs megmondja hova kell mennie.
frecsume Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Dobjál róla képet, aztán egy típustárs megmondja hova kell mennie. Nos itt vanna a képek:Visit My Website ez a cső jön a szénszürőböl,Csatlakozók a kiegyenlítő tartály alóol jönek elő:Visit My WebsiteVisit My Website, Az utolsó a map szenzornál van:Visit My Website, egyik csatlakozonak sincs párja amibe bedugjam. Ezzel mi a teendő csere:Visit My Website Visit My Website, lehet csak a felső gumi részét kapni?
hening Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Nos itt vanna a képek:Visit My Website ez a cső jön a szénszürőböl,Csatlakozók a kiegyenlítő tartály alóol jönek elő:Visit My WebsiteVisit My Website, Az utolsó a map szenzornál van:Visit My Website, egyik csatlakozonak sincs párja amibe bedugjam. Ezzel mi a teendő csere:Visit My Website Visit My Website, lehet csak a felső gumi részét kapni? Ezek a check controll csatlakozói. A szilenteket meg jobb lesz minél előbb cserélni.
pebe Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Caravanhoz lehet kapni a hátsó kerékjáratba műanyag betétet? Annyira zavar, hogy a kerék televeri ganéval az üzemanyag csöveket
Alex0403 Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Caravanhoz lehet kapni a hátsó kerékjáratba műanyag betétet? Annyira zavar, hogy a kerék televeri ganéval az üzemanyag csöveket Az nem zavar, hogy kirohad? ^_^ :D Csak vicceltem...Lehet kapni :D
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Az nem zavar, hogy kirohad? ^_^ :D Csak vicceltem...Lehet kapni :D Mégpedig itt Veszprémben. Itt.
Alex0403 Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Mégpedig itt Veszprémben. Itt. Jaja mondjuk illő lett volna nekem is linkelni ezt az oldalt ^_^
RobesPierre Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Caravanhoz lehet kapni a hátsó kerékjáratba műanyag betétet? Annyira zavar, hogy a kerék televeri ganéval az üzemanyag csöveket Nekem pont most lakatolják a hátsó kerekek környékét. Mondtam is a szerelőnek, hogy veszek majd bele műanyag dobbetétet és berakhatná. Ő erre azt válaszolta, hogy nem túl jó ötlet szétfúrni azt, amit épp most megcsinált. Tényleg fúrni kell a kasznit a felrakásához?
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem pont most lakatolják a hátsó kerekek környékét. Mondtam is a szerelőnek, hogy veszek majd bele műanyag dobbetétet és berakhatná. Ő erre azt válaszolta, hogy nem túl jó ötlet szétfúrni azt, amit épp most megcsinált. Tényleg fúrni kell a kasznit a felrakásához? Egy lyuk. És akkor mi van? Le lehet kezelni.
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem pont most lakatolják a hátsó kerekek környékét. Mondtam is a szerelőnek, hogy veszek majd bele műanyag dobbetétet és berakhatná. Ő erre azt válaszolta, hogy nem túl jó ötlet szétfúrni azt, amit épp most megcsinált. Tényleg fúrni kell a kasznit a felrakásához? Persze nem túl jó ötlet, csak betét nélkül felbacca a sarat a beöntőcsövekhez, ott szépen megül vagy 3-4 kiló, és állandóan nedvesen tartja a lemezt. Aztán ha a szaki nem volt alapos a lekezelésben, pár év mulva mehetsz vissza hozzá. Akkor hegesztessél bele a kasztniba vele pár csavart kilógatva, és nem kell fúrni semmit. ^_^
Alex0403 Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Persze nem túl jó ötlet, csak betét nélkül felbacca a sarat a beöntőcsövekhez, ott szépen megül vagy 3-4 kiló, és állandóan nedvesen tartja a lemezt. Aztán ha a szaki nem volt alapos a lekezelésben, pár év mulva mehetsz vissza hozzá. Akkor hegesztessél bele a kasztniba vele pár csavart kilógatva, és nem kell fúrni semmit. :D Pár csavart kilógatva???? ^_^ Ááá zotya barátom....nem egyszerűbb kifúrni? Egy kis foszfát, meg alvázvédő és kész, passz :D
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Pár csavart kilógatva???? :D Ááá zotya barátom....nem egyszerűbb kifúrni? Egy kis foszfát, meg alvázvédő és kész, passz :D Nekem is kéne vennem.Meg guberálnom kell bal első sárfogó gumit is,mert anélkül vettem. A külső fele megvan kasznilag,már csak fényezésre áhítozom... Alex Car-társat majd keresem ez ügyben ^_^
FPepe Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Nekem is kéne vennem.Meg guberálnom kell bal első sárfogó gumit is,mert anélkül vettem. A külső fele megvan kasznilag,már csak fényezésre áhítozom... Alex Car-társat majd keresem ez ügyben :D Abból nekem is kéne egy ^_^
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Persze nem túl jó ötlet, csak betét nélkül felbacca a sarat a beöntőcsövekhez, ott szépen megül vagy 3-4 kiló, és állandóan nedvesen tartja a lemezt. Aztán ha a szaki nem volt alapos a lekezelésben, pár év mulva mehetsz vissza hozzá. Akkor hegesztessél bele a kasztniba vele pár csavart kilógatva, és nem kell fúrni semmit. ^_^ Pont emiatt ment el fél napunk a tankbeöntőre, mert úgy szét volt rohadva... Érdemes kitüntett figyelemmel lekezelni a beöntőcsövek környékét.
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Pár csavart kilógatva???? ^_^ Ááá zotya barátom....nem egyszerűbb kifúrni? Egy kis foszfát, meg alvázvédő és kész, passz :D Persze hogy egyszerűbb, da ha annyira fél a lakatos az átfúrt lemeztől, akkor pöttyintsen oda egy csavart és nincs lyuk.
Alex0403 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Persze hogy egyszerűbb, da ha annyira fél a lakatos az átfúrt lemeztől, akkor pöttyintsen oda egy csavart és nincs lyuk. Igaz! De ne féljen a lakatos...csak fúrja ki, a többit meg bízza fényezőre ^_^ :D
bandika Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Hali nem tudjátok lehet kapni újat abból a müanyagbol ami a szélvédő alatt található?
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Hali nem tudjátok lehet kapni újat abból a müanyagbol ami a szélvédő alatt található? Ha lehet is, aranyárban. ^_^
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Ha lehet is, aranyárban. ^_^ Akkor bontó. :D Vagy Öcsibácsi. :D
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Akkor bontó. :D Vagy Öcsibácsi. :D Vagy a bontós Öcsibácsi?! ^_^
Recommended Posts